Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γέμισε παιδικά χαμόγελα το Δελήχειο Ίδρυμα στην κοπή της πίτας των ακαδημιών του Δαμασιακού (φώτο + βίντεο )

Το να βλέπεις περισσότερα από 70 παιδιά του χωριού μαζεμένα , όλα μαζί μια μεγάλη παρέα , μόνο αισιόδοξα μπορείς να σκέφτεσαι για το μέλλον.
Και αυτό το κατάφερε ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασιακός , που έχει στις ακαδημίες και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου , περισσότερα από 60 παιδιά από 7 μέχρι 15 χρονών.



Το "νέο αίμα" του Δαμασίου και της ομάδας την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου βρέθηκε στο Δελήχειο Ίδρυμα όπου οι ακαδημίες του ΑΟΔ έκοψαν τη βασιλόπιτα και η αίθουσα γέμισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα.


Ευχές για μια καλύτερη χρονιά τόσο προσωπικά όσο και συλλογικά έκαναν τόσο ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βάιος Μπακαΐμης όσο και ο πρόεδρος του Δαμασιακού Θεόδωρος Τόκας.


Ο προπονητής , Γεώργιος Τζαφέρης , που βρίσκεται 3 χρόνια στο τιμόνι  των ακαδημιών πήρε τη ...σκυτάλη στη συνέχεια.


Τρεις οι Βασιλόπιτες , τρία και τα φλουριά που βρήκαν οι Σιούλας Βάιος, Δημάκης Θωμάς και ο Ευαγγέλου Γιώργος που πήραν από 20 ευρώ δώρο, για το καλό.



Μετά τη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας το συμβούλιο του Δαμασιακού ανακοίνωσε πως το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η ομάδα έχει λαϊκό γλέντι με τον Γιάννη Μικερτζή στο Cafe - bar Magazzino.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κοπή της Βασιλόπιτας των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Δαμασιακού.













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.