Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νεολαία Δαμασίου στο Καρναβάλι του Τυρνάβου και οι περιπέτειες του Scooby Doo !!! (Φώτο + βίντεο )

Ο Σκούμπι, ο Φρέντι, η Δάφνη, η Βέλμα και ο Σάγκι, συνήθως ταξιδεύουν στον κόσμο για να λύσουν μυστήρια ... ε, αυτή τη φορά βρέθηκαν στο Καρναβάλι του Τυρνάβου... τους έφερε η νεολαία του Δαμασίου !!!



Όλοι μαζί χόρεψαν και έδωσαν την πιο παιχνιδιάρικη νότα στο φετινό Καρναβάλι.


Ο Σκούμπι Ντου και παρέα του όμως, ήρθαν για να λύσουν το μυστήριο με τα κακά φαντάσματα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού, που εδώ τόσα χρόνια έχουν κάνει "κατάληψη" σε αυτή τη φιέστα που εξαιτίας τους έχει πάρει τον κατήφορο.


Από νωρίς ο Σκούμπι, ο Φρέντι, η Δάφνη, η Βέλμα και ο Σάγκι έδειξαν πως ήταν αποφασισμένοι να λύσουν και αυτό το ...μυστήριο και ήξεραν τον τρόπο.
Κέφι , χορός και ξεφάντωμα !!!


Όμως η νεολαία Δαμασίου με το Σκούμπι και την παρέα του , έπεσαν οι ίδιοι θύματα των φαντασμάτων αφού ένα φάντασμα ήταν στο άρμα που συνεχώς έλυνε την καρότσα από το τρακτέρ με σκοπό να σταματήσει τα σχέδια τους να λύσουν το μυστήριο.


Γνωρίζουν πολύ καλά ο Σκούμπι και η παρέα του πως κάθε μέρος που επισκέπτονται είναι στοιχειωμένο από ένα τέρας ή φάντασμα πίσω από το οποίο κρύβεται πάντα κάποιος άνθρωπος.


Στη δίκη μας περίπτωση ήταν πολλά τα φαντάσματα και ένα από αυτά δυστυχώς , αποδείχθηκε πως ήταν και ένας αντιδήμαρχος που ήταν ντυμένος παραπλανητικά με αποκριάτικη στολή και με τη συμπεριφορά του , προσπάθησε να χαλάσει τη καλή διάθεση των παιδιών αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε.


Αυτός λοιπόν ο αντιδήμαρχος, είχε πάρει αγκαζέ μόνο το άρμα του Δαμασίου ως κακός τροχονόμος και αντί να έχει χαλαρή διάθεση όπως επιτάσσει το Καρναβάλι συνεχώς έκανε παρατηρήσεις στα παιδιά να φύγουν γρήγορα λες και δεν ήθελε την παρουσία τους. Τόσο εκνευριστικά επίμονος ο κύριος Κουλιός...




Μάλιστα όταν το άρμα πλησίασε στην εξέδρα των επίσημων, αστυνομικοί και άντρες της σεκιούριτι έκαναν την εμφάνιση τους λες και στο σημείο έφταναν ταραχοποιά στοιχεία και κακοποιοί, ενώ εκεί που έπεσε ξύλο μεταξύ μελών Καρναβαλιστών δεν υπήρχε κάνεις... Τους πληρώνουμε με τους φόρους μας να φυλάνε τους επίσημους μόνο ...







Εεε κάπου εκεί ο Σκούμπι ως σκυλί που είναι είπε να σημαδέψει την περιοχή και τους.



Τους ...κατούρησε μπροστά στην κεντρική εξέδρα χιοτμοριστικά και συμβολικά , μπας και καταλάβουν τι κάνουν και όλοι μαζί συνέχισαν με χορό την παρέλαση !!!


Φυσικά πότε κανένας μεγάλος σε ηλικία και ειδικά όταν έχει ...καρέκλα δεν μπορεί να καταλάβει το πνεύμα των νέων και την χιουμοριστική τους διάθεση και για αυτό προφανώς έστειλαν το δικό τους ...σκυλί να ...βάλει τάξη και καλά !!!




Τελικά ο Σκούμπι, ο Φρέντι, η Δάφνη, η Βέλμα και ο Σάγκι απέδειξαν πως πρέπει να διασκεδάζει ο κόσμος στο Καρναβάλι και φυσικά έλυσαν και αυτό το μυστήριο με την παρουσία τους.


Απέδειξαν ποιοι είναι αυτοί (φαντάσματα) που επειδή θέλουν μόνο τις εισπράξεις και την κονόμα από το Καρναβάλι και ξεχνούν την ουσία που είναι η διασκέδαση με περιπαικτική διάθεση , ειδικά τέτοιες εποχές με οικονομική κρίση κύριοι του Δήμου Τυρνάβου.


Άλλωστε παιδιά είναι και μάλιστα κυρίως από καταπιεσμένες οικονομικά οικογένειες που θέλουν να σας τιμήσουν με την παρουσία τους αλλά και να σας πουν κάτι για αυτό που ζουν καθημερινά χάρη στις αποφάσεις ή την αδιαφορία σας !!!


Info : 
To Scooby-Doo είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η πρεμιέρα της έγινε το 1969 αλλά συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι και σήμερα. Η αρχική σειρά Scooby Doo, Where Are Youδημιουργήθηκε το 1969 από την εταιρίαHanna-Barbera Productions, από τους Τζο Ράμπι και Κεν Σπίαρς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.