Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέες Καρυές 2012 - Δαμασιακός ένα δύσκολο ματς που θα δείξει πολλά.

Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία θέλει ο Δαμασιακός που αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 τις Νέες Καρυές 2012 στην έδρα τους.
Η ομάδα του Κώστα Καζάκη , με αναβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Νεάπολης με την οποία ισοβαθμούσε πριν τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής (24 β.) , θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και από τη σημερινή της αντίπαλο με την οποία και πάλι ισοβαθμεί (27 β.) και γιατί όχι να την αφήσει και αυτή πίσω στο βαθμολογικό πίνακα όπως έκανε και με την Νεάπολη.


Ο προπονητής του Δαμασιακού που προετοίμασε την ομάδα με τρεις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα , στις δηλωσεις του στο asteriosstelios.blogspot.gr κρατά χαμηλούς τόνους και ζήτα από τους παίκτες του να δώσουν το 100% μέσα στο γήπεδο και να μην κάνουν λάθη για πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Κώστας Καζάκης : " Θα παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη τηνα εβδομάδα. Αν και έχουμε ελείψεις βασικών παικτών,  θα προσπαθήσουμε  να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και από αυτό το ματς αν οι παίκτες μου δώσουν το 100 % των δυνατοτήτων τους και αποφύγουν τα λάθη." 

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Χρήστου Ντόκου και του Δημήτρη Μιγδάνη.

Χρήστος Ντόκος : " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που ξέρει να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και ξέρει πολύ καλά τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να δώσουμε τοκ καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα." 

Δημήτρης Μιγδάνης : " Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας με μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση,  σοβαρότητα και να παίξουμε με κατάλληλες προϋποθέσεις έτσι ώστε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο σε ανοιχτό χώρο,  δηλαδή με αντεπιθέσεις. Αν κάνουμε σωστά δύο πράγματα θα πάρουμε τη νίκη. 1ον σοβαροί στην άμυνα και 2ον γρήγορες μεταβιβάσεις στον κενό χώρο για να χτυπήσουμε στις πλάτες του αντιπάλου. 
Αυτό θα είναι και το μυστικό της Νίκης" 

Παντως στο ντέρμπι με τις Νέες Καρυές 2012,  θα δείξει η ομάδα του Δαμασιακού πόσο το DNA της αντέχει στις δύσκολες προκλήσεις και φυσικά πόσο έτοιμη είναι για τα ψηλότερα σκαλοπάτια της βαθμολογίας στην Α1 ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΛ:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου
15:00

Αναγέννηση Πουρναρίου - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Ηρακλής Χάλκης - Αβέρωφ Λάρισας 0-3 (α.α.)
Α Ε Κιλελέρ - Βούναινα: Χρήστος Αγγελούλης
Όλυμπος Γόννων - Ολυμπιακός Αμπελιάς: Δημοσθένης Γιάντσης
Νεάπολη Λάρισας - Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Αθανάσιος Βασιλός
Δόξα Ραχούλας - Κίσσαβος Συκουρίου: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη
Νέες Καρυές 2012 - Δαμασιακός: Χρήστος Νίτσας
Αμπελωνιακός - Ελευθεραί: Βάιος Τσιτσανούδης
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Ηρακλής Λάρισας : Δημήτριος Γκάγκας

Η βαθμολογία σε 17 αγώνες :

1. Ηρακλής Λάρισας 46
2. Κίσσαβος Συκουρίου 40
3. Ολυμπιακός Αμπελιάς 32
4. Αμπελωνιακός 31
5. Ελευθεραί 29
6. Όλυμπος Γόννων 29
7. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 27
8. Δαμασιακός 27
9. Νέες Καρυές 2012 27
10. Βούναινα 26
11. Νεάπολη 24
12. Δόξα Ραχούλας 22
13. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 20
14. Κιλελέρ 18
15. Αβέρωφ Λάρισας 17
16. Αναγέννηση Πουρναρίου 11
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.