Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ματσάρα ο αγώνας των Νέων Καρυών 2012 με το Δαμασιακό !!! ( βίντεο )

Αυτό το ματς ήταν ντέρμπι με τα όλα του !!!
Είχε από ένα γκολ για κάθε ομάδα , μια αποβολή επίσης για κάθε ομάδα και από ένα ημίχρονο εκατέρωθεν.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΆΔΩΝ

Νέες Καρυές ( Βαγγέλης Μπρισίμης) 4-3-3
Καλλιμάνης, Σιδέρης,  Σέτζας, Νταϊλιάνι,  Τσιώλης Β., Καφφές,  Τριανταφυλλόπουλος,  Σχοινάς, Ν. Τσιώλης, Μάτος, Ταρταμπούκας.

Αναπληρωματικοί : Πράππας, Τσουρής, Δρίγγας, Ζαΐμι,  Κιούσης,  Φώτης.

Δαμασιακός ( Κώστας Καζάκης ) 4-4-2
Μιγδάνης, Μπακαΐμης,  Ντόκος, Οικονόμου,  Κώστας Λέτσιος,  Τσιάλτας,  Τιούτιος,  Ραπτοτάσιος,  Δούκας,  Λούτσος,  Αστέριος Λέτσιος.

Αναπληρωματικοί : Βίδρας,  Καλογιάννης,  Καρατζιόλης,  Γκάτας,  Δεληχάς,  Μανάκαρης,  Αγραφιώτης.

Νέες Καρυές και Δαμασιακός στο μεγάλο ντέρμπι της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας στην ΕΠΣ Λάρισας , έπαιξαν για τη νίκη αλλά τελικά ήρθαν ισοπαλία με 1-1...ένα αποτέλεσμα που μάλλον ήταν και το πιο δίκαιο (σύμφωνα πάντα με την εξέλιξη του αγώνα ) και δεν αφήνει καμια ομάδα το παράπονο.


Το πρώτο ημίχρονο μέχρι την αποβολή του Οικονόμου του Δαμασιακού στο 37' ήταν ένα δυνατό μεν παιχνίδι , φλύαρο δε,  με τους γηπεδούχους να έχουν μια ανούσια κατοχή μπάλας χωρίς γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Μιγδάνη.
Εξαίρεση η ευκαιρία στο 33' όταν ο Νίκος Τσιώλης με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με τον κίπερ του Δαμασιακού όμως να διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια.
Μετά την αποβολή του αμυντικού του ΑΟΔ με δεύτερη κίτρινη , (1η κίτρινη στο 18' & 2η στο 37')  οι φιλοξενούμενοι πείσμωσαν και ισορρόπησαν το ματς χωρίς να αφήσουν ελεύθερους χώρους στους γηπεδούχους για να εκμεταλλευθούν την αριθμητική υπέροχη.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι άρχισε και συνεχίστηκε και το δεύτερο. 
Οι φιλοξενούμενοι αν και με 10 έδειχναν στον αγωνιστικό χώρο να έχουν αυτοί την αριθμητική υπέροχη αφού έβγαλαν πείσμα πάθος και ομαδικότητα.

Στο 47' ο Λευτέρης Τιούτιος με όμορφο γέμισμα από το κέντρο βρήκε τον Ραπτοτάσιο δεξιά, έξω από την μεγάλη περιοχή και εκείνος έδωσε στον Τσιάλτα,  ο οποίος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Λούτσο στη μικρή περιοχή. Εκείνος με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλλιμάνη.

50' αλλαγή για Νέες Καρυές. Βγήκε ο Τριανταφυλλόπουλος και πέρασε μέσα ο Πράππας.

Νέα αλλαγή για τις Νέες Καρυές στο 53'.
Βγήκε ο Νταϊλιάνι και πέρασε ο Ζαΐμι.
Δυνα το παιχνίδι και από τις 2 ομάδες που με τις αλλαγές θέλουν να αλλάξουν υπέρ τους τη ροή του αγώνα για να πάρουν τη νίκη.
Στο 62' για τον ΑΟΔ πέρασε στο ματς ο Καρατζιόλης στη θέση του πολύ καλού Θέμη Δούκα που είχε κίτρινη κάρτα.

Κίτρινη κάρτα στο 65' στο Ζαΐμι για σκληρό μαρκάρισμα.

0 -1 ΓΚΟΛ στο 66'
Ο Στέλιος Λούτσος μετά από κεφάλια - πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Αστέριο Λέτσιο και εκείνος με πολύ ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στην αριστερή πλευρά των δικτύων του Καλλιμάνη.
Απίστευτο σκηνικό με το Δαμασιακό να ανοίγει το σκορ ενω έπαιζε με 10 παικτες.
Στο 69' οι γηπεδούχοι κερδισαν κόρνερ.
70' ΓΚΟΛ , 1-1 , οι Νέες Καρυές 2012
Ωραία εκτέλεση στο 2ο δοκάρι και ο Σιδέρης με μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε για την ομάδα των Νέων Καρυών.

Άγρια ομορφιά στο ματς με δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές ευκαιρίες όπως αυτή στο 77' όταν ο Σκόρερ του ΑΟΔ  (Λέτσιος) βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το συρτό του σουτ σταμάτησε ανάμεσα στα πόδια του τερματοφύλακα.

Με τον Ραπτοτάσιο πεσμένο στη περιοχή των Καρυών η μπάλα βγήκε έξω για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.
Την ίδια στιγμή δέχονται από μια κίτρινη κάρτα ο Ταρταμπούκας και Λέτσιος Κώστας για αψιμαχία στην περιοχή του Δαμασιακού. 

Δεύτερη κίτρινη και αποβολή και για τις Νέες Καρυές που μένουν και αυτοί με 10 παίκτες. Ο Ζαΐμι έκανε στο κέντρο πολύ σκληρό φάουλ στο Λέτσιο με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
88' αλλαγή αναγκαστική για ΑΟΔ
Ο Βίδρας στη θέση του Ραπτοτάσιου που αποχώρησε τραυματίας.
90' ο Μανάκαρης πέρασε στη θέση του Λέτσιου Α.

ΛΉΞΗ ΑΓΏΝΑ 
ΤΕΛΙΚΌ ΣΚΟΡ 1-1

Δηλώσεις προπονητών 





Οι διαιτητές στο ...μικροσκόπιο 

Είχαν εκ των πραγμάτων ένα δύσκολο ματς και έπρεπε να βρουν τη χρήση τομή για να διαχειριστούν ένα τόσο ιδιαίτερο ντέρμπι.
Οι Νίτσας, Λάκης και Τέγος σε γενικές γραμμές δεν έκαναν το μεγάλο λάθος που θα έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα για αυτό και οι προπονητές των δύο ομάδων δεν εξέφρασαν ιδιαίτερα παράπονα. Άφησαν σε αρκετά σημεία τα δυνατά μαρκαρίσματα για να παιχτεί ποδόσφαιρο και αυτό αποτέλεσε αιτία για διαμαρτυρίες τόσο από την κερκίδα όσο και από τους παίκτες. Μάλιστα θα μπορούσαν με την ίδια ευκολία που έδωσαν την 1η κίτρινη κάρτα στον Οικονόμου του Δαμασιακού στο 18' ( αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 37') να δώσουν και σε παίκτες των γηπεδούχων αλλά έπαιξαν λίγο έδρα χωρίς ωστόσο αυτό να είναι κραυγαλέο. Κάποιες κίτρινες για ύβρεις σε παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα πέρασαν  ...απαρατήρητες αν και έγιναν παρουσία των. Τέλος σωστά ο διαιτητής έδωσε από μια κίτρινη κάρτα σε Ταρταμπούκα και Λέτσιο για την ...κοκορομαχία στο 80' όπως σωστή και η αποβολή του Ζαΐμι στο 87' με 2η κιτρινη για σκληρό μαρκάρισμα από πίσω.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.