Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάρτι Μασκέ σαν Πανηγύρι διοργάνωσε ο ΕΜΣ Δαμασίου με ζωντανή παραδοσιακή μουσική (φώτο + βίντεο)

Άλλοι ντυμένοι με αποκριάτικες στολές και άλλοι ντυμένοι με την καλή τους διάθεση οι Δαμασιώτες
και όσοι παραβρέθηκαν στο cafe music bar Magazzino , ξεφάντωσαν στο μασκέ πάρτι του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου.





Το βράδυ του Σαββάτου , μια μέρα πριν τις μεγάλες απόκριες , ήταν ιδανική ευκαιρία για το νέο συμβούλιο του ΕΜΣ Δαμασίου , για να διοργανώσει την πρώτη του πετυχημένη εκδήλωση και να δώσει το σήμα για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο των Αγίων Θεοδώρων στο πανηγύρι του χωριού.


Με δημοτικά κυρίως τραγούδια αλλά και λαϊκά , ο Γρηγορίου με την ορχήστρα του έπιασε τον παλμό των θαμώνων και τους ξεσήκωσε δίνοντας το σύνθημα για κέφι και χορό. 


Το χορό άνοιξαν το τμήμα των γυναικών του Μορφωτικού με το νεο διοικητικό συμβούλιο καθώς και ο πρόεδρος του ΕΜΣ και χοροδιδάσκαλος Πέτρος Δημάκης.


Ακολούθησαν παραγγελίες στην ορχηστρα με αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια , με τον κόσμο να διασκεδάσει χορεύοντας με μεράκι και κέφι.


Το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί για όσους είχαν δυνάμεις αστείρευτες και οι φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα , όπως ήταν φυσικό πήραν φωτιά !!!





Μετά από αυτό το πετυχημένο πάρτι ο ΕΜΣ ανανέωσε το ραντεβού του για την Καθαρά Δευτέρα στην πλατεία του χωριού και όλοι ελπίζουμε να έχει καλό καιρό για να απολαύσουμε τις εκδηλώσεις και παραδοσιακό γαϊτανάκι μαζί με νηστίσιμα εδέσματα.





Θα ετοιμάσω και δεύτερο θέμα για το πάρτι, άλλη μέρα ομως επειδή καθυστερούν πολύ να ανέβουν και επειδη με τις απόκριες δεν τα προλαβαίνω όλα μόνος μου. Θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες και κάποια άλλα βίντεο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.