Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ντέρμπι ανόδου στη Μελιβοία με το Φιλοκτήτη να υποδέχεται το Δαμασιακό που θέλει το θετικό αποτέλεσμα

Τα θετικά αποτελέσματα και την ανοδική του πορεία προς την κορυφή θέση να συνεχίσει ο Δαμασιακός σήμερα κόντρα στη Μελιβοία.

Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη στις 3:30 στο γήπεδο του Φιλοκτήτη θα κληθούν να δώσουν... εξετάσεις αν και κατά πόσο μπορούν να συνεχίσουν την "κούρσα" για την άνοδο , κόντρα σε μια ομάδα με την οποία είναι ισόβαθμοι με 34 βαθμούς ( 2β.  λιγότερους από το Ελευθεραί που είναι  3ο και παίζει με τον πρωτοπόρο Ηρακλή).


Ο Δαμασιακός έρχεται από νίκη με 2-0 στην έδρα του με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ , ενώ ο Φιλοκτήτης έρχεται ρεπό αφού πήρε στα χαρτιά τη νίκη με 3-0 (άνευ αγώνα) για το παιχνίδι με τονα Ηρακλή Χάλκης.

Το ματς λογικά αναμένεται να είναι δυνατό με πολύ χαμηλό σκορ ή και χωρίς σκορ. Είναι από αυτά τα ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο 1 γκολ. Αυτό το γκολ οποίος το βάλει πρώτος θα είναι και πιο κοντά στο τρίποντο με ότι αυτό συνεπάγεται βαθμολογικά.

Κ.Καζάκης : "Πάμε για το θετικό αποτέλεσμα"


Ο προπονητής του Δαμασιακού Κώστας Καζάκης ρωτήθηκε για δύσκολα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, με το Φιλοκτήτη Μελιβοίας και την Αγιά (πρωτάθλημα και κύπελλο) ,και δήλωσε πως βλέπει ένα ένα τα ματς ξεχωριστά και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αφού είναι κόντρα σε πολύ καλό αντίπαλο. Ωστόσο όπως είπε η ομάδα όλη την εβδομάδα ετοιμάστηκε για το θετικό αποτέλεσμα. Νίκη και στη χειρότερη ισοπαλία τόνισε και ελπίζει για να το πετύχει,  να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους καθώς κάποιοι τραυματισμοί κράτησαν πολύτιμα -βασικά "εργαλεία" της ομάδας εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας και προπονήσεων τις τελευταίες μέρες.

Ντέρμπι στο πρωτάθλημα ντέρμπι και στο κύπελλο! !!

Ο Δαμασιακός πάντως έχει το νου του και στο παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης 1 Μαρτίου στο Αλκαζάρ κόντρα στην ομάδα της Αγίας. Στον άλλο ημιτελικό την περασμένη Τετάρτη, στο ίδιο γήπεδο , βρέθηκαν ο προπονητής του ΑΟΔ καθώς και μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστές για να δουν την αναμέτρηση της Ελασσόνας κόντρα στα Φαρσάλα. Η ομάδα των Φαρσάλων τελικά με στημένη φάση έκανε το 1-0 (ο πρώην παίκτης του Δαμασιακού, ο Βασίλης Λόλας ήταν ο σκόρερ) και πήραν την πρόκριση στον τελικό. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ παντως ο Αλέξης Κούγιας που είδε τον πρωτο ημιτελικό από τα επίσημα,  όταν ρωτήθηκε με ποιον είναι ακούστηκε να απαντά με το Δαμασιακό. 



Ντέρμπι κορυφής με αρωμά ...ανόδου στην 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγωνιστική δράση με ντέρμπι κορυφής έχει το ...μενού της 21ης αγωνιστικής  αυτό το Σάββατο  (25/2) στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας.

Πολλά θα κριθούν λοιπόν αυτή την αγωνιστική , όπου ο Ηρακλής Λάρισας δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Ελευθεραί , ενώ πολύ σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι διεξάγεται στην Μελιβοία ανάμεσα στον Φιλοκτήτη και τον Α.Ο. Δαμασιακό.


Στην Αμπελιά θα γίνει η αναμέτρηση μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και Αμπελωνιακού.

Πιο αναλυτικά...

Στο γήπεδο της Νεάπολης λοιπόν ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας (των 53 βαθμών) φιλοξενεί το Ελευθεραί που είναι τρίτο στην βαθμολογία (με 36 βαθμούς) και θέλει την νίκη για να κάνει ακόμα ένα βήμα για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά. Από την άλλη το Ελευθεραί θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην μάχη για την πρώτη τριάδα και την άνοδο.
Ίσως το πιο σπουδαίο παιχνίδι είναι αυτό που διεξάγεται στην Μελιβοία ανάμεσα στον Φιλοκτήτη και τον Δαμασιακό. 


Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση (με 34 βαθμούς) και στοχεύουν στην άνοδο, ενώ η νικήτρια, αν υπάρξει, ίσως βρεθεί στην τρίτη θέση αν την ίδια ώρα το Ελευθεραί ηττηθεί από τον Ηρακλή Λάρισας. Τι παιχνίδι αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δούμε ποια ομάδα τελικά έχει την ικανότητα αλλά και τη δυνατότητα να αγγίξει ακόμη περισσότερο την 3η θέση που οδηγεί στην άνοδο.

Στην Αμπελιά διεξάγεται επίσης μια ακόμα σπουδαία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό των 33 βαθμών να φιλοξενεί τον Αμπελωνιακό που έχει ένα βαθμό λιγότερο με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη στον στόχο της ανόδου. Οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν για την νίκη περιμένοντας και ευχάριστα νέα από την Νεάπολη και την ήττα του Ελευθεραί.
Εκτός έδρας αγωνίζεται ο δεύτερος της βαθμολογίας Κίσσαβος Συκουρίου που έχει 45 βαθμούς και αγωνίζεται στην έδρα του Αβέρωφ Λάρισας που με 20 πόντους ψάχνει βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια, ενώ για την ουρά η Αναγέννηση Πουρναρίου φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και το Κιλελέρ την Δόξα Ραχούλας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΛ:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης : 15:30

Δάφνη Γλαύκης* - Ηρακλής Χάλκης* δεν διεξάγεται ο αγώνας 

Αναγέννηση Πουρναρίου - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Αθανάσιος Βασιλός

Όλυμπος Γόννων - Νεάπολη Λάρισας: Αθανάσιος Δρυστέλλας

Α Ε Κιλελέρ - Δόξα Ραχούλας: Κωνσταντίνος Στάικος

Βούναινα - Νέες Καρυές 2012: Δημοσθένης Γιάντσης

Ολυμπιακός Αμπελιάς - Αμπελωνιακός: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη

Ηρακλής Λάρισας - Ελευθεραί: Ιωάννης Ντελέζος

Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Δαμασιακός: Θεόφιλος Διαμάντης

Αβέρωφ Λάρισας - Κίσσαβος Συκουρίου: Δημήτριος Κυρίτσης

Η βαθμολογία σε 20 αγώνες :

1. Ηρακλής Λάρισας 53
2. Κίσσαβος Συκουρίου 45
3. Ελευθεραί 36
4. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 34
5. Δαμασιακός 34
6. Ολυμπιακός Αμπελιάς 33
7. Όλυμπος Γόννων 32
8. Αμπελωνιακός 32
9. Νέες Καρυές 2012 32
10. Βούναινα 30
11. Νεάπολη 28
12. Κιλελέρ 27
13. Δόξα Ραχούλας 25
14. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 22
15. Αβέρωφ Λάρισας 20
16. Αναγέννηση Πουρναρίου 17
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζοντα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.