Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ισόπαλοι Αμπελωνιακός - Δαμασιακός, με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι στην Α1 ΕΠΣΛ

Συνεχίζουν ως έχουν τα δεδομένα στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας αφού μετά και τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 27ης αγωνιστικής (σήμερα 9/4) δεν είχαμε εκπλήξεις και αλλαγες στο βαθμολογικό πίνακα.
Για τις ομάδες θα ακολουθήσει ακόμα μια αγωνιστική , εμβόλιμη ,την Μεγάλη Τετάρτη όπου οι "μονομάχοι" της Α1, λίγες μέρες πριν το Πάσχα θα τα δώσουν όλα για να πάνε με καλή διάθεση στο εορταστικό ρεπό.


Στα σημερινά παιχνίδια ξεχώρισε η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής μεταξύ Αμπελωνιακού και Δαμασιακού όπου οι δύο ομάδες, που έχουν στόχο την άνοδο, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα , ωστόσο χωρίς αυτό να φέρει σοβαρούς κινδύνους για την εστία του Γκάτα. 


Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι , χωρίς όμως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν πως πρώτα από όλα δεν ήθελαν να χάσουν μιας και ο στόχος και για τους δύο είναι η άνοδος στην Α' κατηγορία. Περισσότερες ευκαιρίες είχε ο Αμπελωνιακός χωρίς ωστόσο κάποια από αυτές να είναι αυτό που λέμε κλασσική για γκολ. Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη , που έχουν παράπονα από τα σφυρίγματα του διαιτητή Γιάντση, με κοντρολαρισμένο στρωτό ποδόσφαιρο , προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις να απειλήσουν αλλά δεν ήταν καλοί στην τελική προσπάθεια.


Στα άλλα  ματς οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες. Ο Ηρακλής Λάρισας πήρε τους 3 βαθμούς στη Νεάπολη με 1-0 και ο Κίσσαβος Συκουρίου στις Νέες Καρυές με 2-1 με την μεν πρώτη να έχει εξασφαλίσει την άνοδο και  τη  δεύτερη, να απέχει λίγους μόνο βαθμούς από τη εξασφάλιση της ανόδου.
Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας είχε νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της Δόξας Ραχούλας στην μάχη της τρίτης θέσης καθώς έφτασε τους 50 βαθμούς, την ώρα που Αμπελωνιακός και Δαμασιακός έμεναν στο 0-0, όπως έμεινε και ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στην έδρα του Πουρναρίου με τον Δαμασιακό να είναι στο -4 και τις άλλες δυο ομάδες στο -5.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Λάρισας :

Ελευθεραί - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Αμπελωνιακός - Δαμασιακός 0-0
Νέες Καρυές 2012 - Κίσσαβος Συκουρίου 1-2
Δόξα Ραχούλας - Φιλοκτήτης Μελιβοίας 1-3
Νεάπολη Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας 0-1
Αναγέννηση Πουρναρίου - Ολυμπιακός Αμπελιάς 0-0
Όλυμπος Γόννων - Βούναινα 0-1
Αβέρωφ Λάρισας - Α Ε Κιλελέρ 2-1

Βαθμολογία σε 27 αγώνες :

1. Ηρακλής Λάρισας 67
2. Κίσσαβος Συκουρίου 58
3. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 50

4. Δαμασιακός 46
5. Ολυμπιακός Αμπελιάς 45
6. Αμπελωνιακός 45
7. Βούναινα 43
8. Όλυμπος Γόννων 42
9. Ελευθεραί 42
10. Νέες Καρυές 2012 39
11. Νεάπολη 38
12. Κιλελέρ 35
13. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 32

14. Δόξα Ραχούλας 31
15. Αβέρωφ Λάρισας 30
16. Αναγέννηση Πουρναρίου 27
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται

Η 28η αγωνιστική την
Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017
17:00

Κίσσαβος Συκουρίου - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Δάφνη Γλαύκης - Δόξα Ραχούλας 0-3 (α.α.)
Δαμασιακός - Ελευθεραί
Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Αμπελωνιακός
Ηρακλής Λάρισας - Νέες Καρυές 2012
Ολυμπιακός Αμπελιάς - Νεάπολη Λάρισας
Βούναινα - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων
Α Ε Κιλελέρ - Αναγέννηση Πουρναρίου
Όλυμπος Γόννων - Αβέρωφ Λάρισας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.