Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δαμασιακός - Παλαίμαχοι. Ένα ματς... μες τς λάσπις (φώτο +βίντεο )

Άλλος κέρδισε το ματς και άλλος την κερκίδα. Ήταν ένα ματς πολυ βρώμικο από την αρχή και απο τις δύο ομάδες. Παλαίμαχοι και Δαμασιακός
ή Δαμασιακός και Παλαίμαχοι αν προτιμάτε, για 90 λεπτα έπαιξαν "μες τσ λάσπις" επειδή έβρεχε ασταμάτητα και το ... γήπεδο από ...χαλί, (χαχαχαχα , ξέρω με αυτό  γελανε και τα τσιμέντα) έγινε το χάλι το μαύρο. 


Οι γυναίκες και οι μανάδες των ποδοσφαιριστών είχαν τα νεύρα τους στην κερκίδα και στο σπίτι,  επειδή Πασχαλιάτικα έπρεπε να βάλουν πλυντήριο για πλύνουν τις λασπωμένες φανέλες , τα σορτσάκια και τις κάλτσες που άλλαξαν χρώμα από το βούρκο του αγωνιστικού χώρου.


Παραθέτω λίγους από τους ...διαλόγους πριν και μετά τον φιλικό αγώνα που έγινε στο Δαμάσι τη 2η μέρα του Πάσχα.
《Είναι μέρα αυτή να παίξετε μπαλά εεε ??? Εγώ τι είμαι καμιά υπηρέτρια? ?? Χρονιάρα μέρα θα πλένω και θα σιδερώνω? ??
Τι με πέρασες εμένα? ??
Που θα πας να παίξεις μπάλα με τέτοιο καιρό ??? σήμερα είχαμε πει θα βγαίναμε βόλτα στην πλατεία! !!》
Αυτά και πολλά άλλα ακούστηκαν για τον αγώνα , αλλά  δεν ήταν μόνο αυτή η γκρίνια ...


Που να ακούσετε τι τράβηξαν από τις κοπέλες τους οι άγαμοι που έχουν σχέση.
《 Πλάκα μου κάνεις έτσι τέτοια μέρα θα παίξετε μπάλα? ??
Χθες έψησες με την οικογένεια σου και δεν σε είδα , σήμερα θα πας στο γήπεδο και εγώ τι ρόλο παιζω ???
Είχες πει πως σήμερα θα πηγαίναμε βόλτα οι δύο μας εκτός έδρας και μου ρίχνεις άκυρο τέτοια ώρα εντελώς ξαφνικά και γιατί για να πας να παίξεις μπάλα? ??
Αν πας στον αγώνα να ξέρεις για 2 μήνες όπου σου λέω εγώ θα πάμε ...δεν θα την βγάλεις καθαρή κύριε !!!》
Και αυτά είναι μόνο λίγα από όσα άκουσαν αρκετοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων !!!




Το ματς 

Αν και είχε 2-3 χρονάκια να γίνει το αντίστοιχο φιλικό,  τελικά τα κατάφεραν, έστω και την τελευταία στιγμή το ματς έγινε. Ούτε η βροχή, ούτε ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος,  ούτε και η διαιτησία που ήταν χειρότερη από τον καιρό  ( και οι δύο ρέφερι τα έκαναν. ..μούσκεμα) δεν κατάφεραν να τους πτοήσουν, ούτε η μουρμούρα από γυναίκες και παιδιά, ούτε και το αρνί με το κοκορέτσι που ακόμα δεν είχε καλά καλά χωνέψει από την Πασχαλινή κλασική κρεπάλη !!!!



Η Διατησια στο... μικροσκόπιο 

Οι διαιτητές που μάλλον ήθελαν να κλέψουν τη δόξα από τους παικτες ήταν δύο,  ενας σε καθε ημίχρονο. Ο ενας, του πρώτου ημιχρόνου,  εξόργισε την κερκίδα με αποτέλεσμα να πιάσει και κουβέντα μαζί τους ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη ενώ ο άλλος , του δευτέρου ημιχρόνου , σφύριξε μόνο μια φορά ...στη λήξη του αγώνα. Κατά τα άλλα κακώς δεν του πήγαν ένα τραπεζάκι εκεί στο κέντρο του γηπέδου που άραξε με ένα καφέ και μια ομπρέλα! !!


Ήταν τόσο χάλια οι διαιτητές, που άνετα πάνε κόντρα τους διαιτητές από Ρεάλ - Μπάγερν και Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν,  με αποτέλεσμα να έχουμε εκκατέρωθεν καταγγελίες. 

Α' Ημίχρονο 

Οι Παλαίμαχοι κατέβηκαν με υπεροψία στον αγώνα αφού τα περισσότερα... βαριά χαρτιά της ομάδας δεν κατέβηκαν επειδή το θεώρησαν πολύ εύκολο.


Από την άλλη και ο Δαμασιακός ξεκίνησε υπεροπτικά αφού στην αρχική 11αδα υπήρχε πολύ "νέο αίμα". Οι Παλαίμαχοι άρχισαν τις καταγγελίες από νωρίς. Στα αποδυτήρια τους δεν είχε ούτε πίνακα να αναπτύξουν το σύστημα και την τακτική τους και έτσι έπαιξαν το κλασσικό "γιούρια" μπροστά και το "λεωφορείο" στην άμυνα.


Οι δηλώσεις κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και από τις δύο ομάδες ήταν εμπρηστικές. " 7 θα φάτε" έλεγε ο ένας στο άλλο "θα σας μαθουμε δωρεαν μπάλα" συπληρωναν καποια αλλοι και μέχρι να φτάσουμε στη σέντρα το ματς μύριζε "μπαρούτι" !!!
Αυτό που ήταν η χαριστική βολή για τους παλαίμαχους ήταν 2 ατάκες : 
Το " ασθενοφόρο φέρατε" καθώς και το "και με 17 να μας παίξετε 10 θα φάτε"
Τελικά το ματς ξεκίνησε με τη συμφωνία να παίξουν και τα 90 λεπτά !!!
Ναι αλήθεια και εγώ απόρησα! !!


Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να είναι φτωχό σε γκολ , αφού μπήκε ένα μόνο από τον Δαμασιακό που άνοιξε το σκορ με τον Ξενοφωνίξ,  αλλα ήταν πλούσιο σε ωραίες φάσεις και ακόμα καλύτερες ατάκες που πρόσφεραν πολύ γέλιο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και ανεβάστε την ένταση να ακούσετε τις ατάκες !!!



Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι συζητήσεις και τα πειράγματα συνεχίστηκαν τόσο από τους ποδοσφαιριστές μεταξύ τους όσο και στην κερκίδα.

Δείτε τις δηλώσεις από το ημίχρονο με ανεβασμένη ένταση!!!



Β' Ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι σαν το Survivor στη χειμερινή του εκδοχή.  Μαχητές εναντίον διάσημων αλλά μπερδεύτηκα ποιοι ήταν ποιοι. ..


Είχε 4 γκολ και πολλές συγκινήσεις. Αλλα το πιο σημαντικό είναι να βλέπεις να τρέχουν σαν παιδιά και να χαίρονται το ποδόσφαιρο άνθρωποι 57 και 54 χρονών. (Δεν μαρτυράμε ποιοι ήταν )
Αυτοί αποτελούν παράδειγμα για τη νεολαία που ήταν στις κερκίδες αλλά και μέσα στο γήπεδο.


Απ τις καλύτερες στιγμές είναι, όταν βλέπεις τα παιδιά των παλαιμάχων να χειροκροτούν τους γονείς τους αλλά και  κάνουν πλάκα μεταξύ τους για το ποιος από τους γονείς τους είναι καλύτερος ή χειρότερος, καθώς και τα στοιχήματα που έβαζαν μεταξύ τους για το ποιος θα βγει με αλλαγή πιο γρήγορα !!!


Τελικά , αντι για ισοφάριση,  έγινε το 2-0 απότι τον Μπιτίνιο.
Ίσως για την κατάρρευση των παλαιμάχων να φταίει η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του νυν γενικού αρχηγού του ΑΟΔ , Βάιου Μπακαΐμη,   που δηθεν με αυτή του την ιδιότητα καθόταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο στον πάγκο του Δαμασιακού αντί στον πάγκο των παλαιμάχων με τους οποίους έπαιξε.


Έμενα πάντως μου μυρίζει δολιοφθορά και κάποιοι τον είδαν λένε να παίρνει κάτι και να το βάζει στην τσέπη του ...καθαρή δωροδοκία δηλαδή !!!!


Το 3-0 έκανε ένας από τους δυο μελλοντικούς παλαίμαχους ο γνωστός και ως Τσάβι και κάπου εκεί οι Παλαίμαχοι έχασαν τα αυγά και τα Πασχάλια και έγιναν ασορτί με το κλίμα των ημερών.


Το 4-0 έκανε ο μασκοφόρος Ζορο ενώ τα πειράγματα μέσα στον αγώνα είχαν φουντώσει για τα καλά. Καποιός του είπε να σε δω του χρόνου που θα παίζεις με τους Παλαίμαχους αν βάλεις κάνα γκολ να βοηθήσεις !!!


Αυτό το 4-0 τους πείσμωσε και ο Γκαραγκουνούλης με υπερπροσπάθεια μείωσε σε 4-1 με το γκολ της τιμής που αφιέρωσε στη νεογέννητη κόρη του στη γυναίκα του και σε όλο του το σόι!!!


Το 5-1 έκανε ο Τσάβι με σουτ και επειδή και αυτός σύντομα θα φορά τη φανέλα των παλαιμάχων δεν πανηγύρισε.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του δευτέρου ημιχρόνου και τα γκολ της αναμέτρησης


Δείτε φωτογραφίες από τις αρχικές 11αδες.

Δαμασιακός 



Παλαίμαχοι 



Δείτε δηλώσεις με καταγελιες και αποκλειστικές δηλώσεις από τις 2 μεταγραφές που ετοιμάζουν οι παλαίμαχοι σύντομα. 

Και για να τελειώσουμε με τα αστεία και το χιούμορ όπως καλά καταλάβατε,  συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να ευχηθούμε και πάλι χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους !!!





Του χρόνου να οργανωθεί αρκετά νωρίτερα για να πάνε ακόμα καλύτερα από φέτος αλλά και να μην υπάρχουν οποίες παρεξηγήσεις !!!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.