Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εδώ σε θέλω Δαμασιακέ !!! (Φώτο + δηλώσεις σε βίντεο )

Ιδού η Ρόδος (Συκούριο), ιδού και το "πήδημα" !!! ή τώρα ή ποτέ παλικάρια !!!
Αυτό είναι το σλόγκαν στο "στρατόπεδο" του Δαμασιακού που θέλει όσο τίποτα το τρίποντο, στον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Κίσσαβο Συκουρίου αυτό το Σάββατο 22/4 που θα ξεκινήσει στις 17:00.


Ένα παιχνίδι σαν και αυτό, ειδικά αν νικήσεις εκτός έδρας, δείχνει το μέταλλο της ομάδας , το DNA του νικητή , αυτού που και θέλει και μπορεί να πάει ψηλά και να διακριθεί. Άλλωστε οι παίκτες του Κώστα Καζάκη χρωστούν τουλάχιστον μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας επι δυνατού αντιπάλου. Αυτό μέχρι τώρα δεν συνέβη για διάφορους λόγους και αγωνιστικούς αλλά και εξωαγωνιστικούς. 


Σε τέτοια ματς οι νεαροί παίκτες πρέπει να μην φοβηθούν και να δείξουν το ταλέντο τους , οι μεγαλύτεροι να βγάλουν στο γήπεδο την εμπειρία τους και οι ενδιάμεσοι στις ηλικίες να δέσουν το σύνολο για "ρολάρει" όσο το δυνατόν καλύτερα η ποδοσφαιρική μηχανή των γαλανόλευκων και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο ότι αξίζουν την ευκαιρία που παίρνουν να παίξουν και πως μπορούν να γίνουν και βασικοί! !!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου που είναι με 15 μέρες αγωνιστικής απραξίας, την προηγούμενη αγωνιστική (Μεγάλη Τετάρτη) πήρε τους 3 βαθμούς στην άνευ αγώνα συνάρτηση με τον Ηρακλή Χάλκης, ενώ ο Δαμασιακός σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε με 4-2 στην έδρα του επί του Ελευθεραί.

Η 29η αγωνιστική στο ...μικροσκόπιο 

Και μετά το ρεπό λόγω του Πάσχα, "τα κεφάλια μέσα" και επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Λάρισας,  με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 29ης αγωνιστικής το Σάββατο 22/4/2017.

"Ολα τα λεφτά πλέον" στην Α1 , είναι στη μάχη για την τρίτη θέση καθώς και σε εκείνη για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Στο "κυνήγι" της ανόδου, τα δυο πρώτα εισιτήρια έχουν κάτοχο. Πρόκειται για τους Ηρακλή Λάρισας και Κίσσαβο Συκουρίου. Για την 3η και τελευταία θέση,  που οδηγεί στην Α' ΕΠΣΛ, μέχρι το τέλος λογικά θα πέσουν κορμιά και πιθανώς να έχουμε ανατροπές. Βλέπετε είναι και οι εκλογές στην Ένωση που δυσρτχώς όπως ακούγεται και φαίνεται, παίζουν και αυτές τον έξω-αγωνιστικό ρόλο τους.


Ίσως την πιο δύσκολη έξοδο έχει Δαμασιακός,  που έχει συγκεντρώσει 49 βαθμούς και κοντράρεται εκτός έδρας με τον Κίσσαβο Συκουρίου που όπως είπαμε έχει σφραγίσει το εισιτήριο της ανόδου. Αυτό θέλει να πετύχει και η ομάδα του Δαμασιακού που ελπίζει στο Συκούριο, να της βγει στον αγωνιστικό χώρο ο πολύ καλός ρυθμός που έχει στο δεύτερο γύρο.


Ο Κώστας Καζάκης θέλει οπωσδήποτε σε αυτό το παιχνίδι οι παίκτες του να τα δώσουν όλα να υπερβάλουν εαυτούς και να αποδείξουν πως αξίζουν την άνοδο αλλά για να το πετύχουν αυτό ειπε , πρέπει και εκτός έδρας να συνεχίσουν να σκοράρουν όπως στους εντός έδρας αγώνες.

Δείτε τι δήλωσε για το ντέρμπι με τον Κίσσαβο Συκουρίου ο προπονητής του Δαμασιακού Κώστας Καζάκης.

Εξίσου δύσκολη έξοδος και για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας που με 51 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αυτή την στιγμή και αντιμετωπίζει στο Ελευθεραί την πάντα επικίνδυνη τοπική ομάδα που έχει ελάχιστες ελπίδες για την άνοδο.

Στο κατόπι τους, καραδοκεί ο Αμπελωνιακός που από τους 46 βαθμούς, θα φθάσει στους 49, αφου θα πάρει άνευ αγώνα το τρίποντο στο ματς με τη Δάφνη Γλαύκης.

Εκτός έδρας παίζουν και οι Ολυμπιακός Αμπελιάς (48β.) και Βούναινα (46β.) καθώς αντιμετωπίζουν Νέες Καρυές 2012 (39β.) και Δόξα Ραχούλας (34β.) αντίστοιχα, ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Τέλος ξεκούραστο τρίποντο για τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας κόντρα στον έτερο Ηρακλή, της Χάλκης.

Η βαθμολογία σε 28 αγώνες :

1. Ηρακλής Λάρισας 70
2. Κίσσαβος Συκουρίου 61
3. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 51

4. Δαμασιακός 49
5. Ολυμπιακός Αμπελιάς 48
6. Αμπελωνιακός 46
7. Βούναινα 46
8. Όλυμπος Γόννων 45
9. Ελευθεραί 42
10. Νέες Καρυές 2012 39
11. Νεάπολη 38
12. Κιλελέρ 38
13. Δόξα Ραχούλας 34

14. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 32
15. Αβέρωφ Λάρισας 30
16. Αναγέννηση Πουρναρίου 27
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται

Η 29η αγωνιστική
Σάββατο 22/4/2017
Ώρα : 17:00

Ηρακλής Χάλκης - Ηρακλής Λάρισας 0-3 (α.α.)
Αμπελωνιακός - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Κίσσαβος Συκουρίου - Δαμασιακός
Ελευθεραί - Φιλοκτήτης Μελιβοίας
Νέες Καρυές 2012 - Ολυμπιακός Αμπελιάς
Δόξα Ραχούλας - Βούναινα
Νεάπολη Λάρισας - Α Ε Κιλελέρ
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Όλυμπος Γόννων
Αβέρωφ Λάρισας - Αναγέννηση Πουρναρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.