Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου ο Δαμασιακός που νίκησε το Ελευθεραί. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της Α1

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Δαμασιακός που σε ένα ματς με δυο ανατροπές στο σκορ, επικράτησε επί της αξιόμαχης ομάδας του Ελευθεραί στην έδρα του.

Η ομάδα του Κώστα Καζάκη που ήθελε όσο τίποτα τη νίκη και τους 3 βαθμούς για να παραμείνει ζεστή στο κυνήγι της 3ης θέσης και την άνοδο, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18' με τον Ραπτοτάσιο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι, που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν ευκαιρίες , ισοφάρισαν στο 30' όταν ο διαιτητής Δρυστέλλας υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Μπακαΐμη. Την αισχάτη των  ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μαυρουδής ενώ στη συνέχεια και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ραπτοτάσιου,  αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά έδειξε παίζετε και κάπως έτσι φτάσαμε στο ημίχρονο με το 1-1.


Στη επανάληψη ο Δαμασιακός μπήκε πολύ νωθρά στον παιχνίδι και το Ελευθεραί το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κάνοντας ανατροπή στο σκορ. Στο 54' μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Θεοδώρου που είναι στρατιώτης , σε σουτ έστειλε τη μπαλά στα δίχτυα του Γκάτα. Κάπου εκεί ο ΑΟΔ έδειξε αντίδραση και εγωισμό και με ωραία προσπάθεια κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καρατζιόλη που με βολ πλανέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασίου.


Με την ψυχολογία με το μέρος τους οι γηπεδούχοι και με τους παίκτες του Ελευθεραί να δείχνουν σαστισμένοι και κουρασμένοι, 5 λεπτά αργότερα πήραν και πάλι το προβάδισμα με τον Τσιάλτα να κλέβει τη δόξα από τον Λέτσιο Κ που έκανε κεφάλια , αλλά η μπάλα στη πορεία βρήκε τον Τσιάλτα και στη συνέχεια τα δίχτυα για να γίνει το 3-2.
Με την κερκίδα να επευφημεί και να δίνει ώθηση στους παίκτες του Δαμασιακού ο 
Λούτσος που πέρασε τη μισή άμυνα, με σουτ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Αναστασίου. 


Έξαλλοι πανηγυρισμοί και 4-2 για τον Δαμασιακό που μείωσε στους 2 βαθμούς τη διάφορα από τον τρίτο Φιλοκτήτη Μελιβοίας που έφερε λευκή ισοπαλία στην έδρα του με τον Αμπελωνιακό.

Στα υπόλοιπα ματς της 28ης αγωνιστικής.
Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 12/4,  είχαμε την εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ  με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 28ης αγωνιστικής.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας κέρδισε με τέρμα προς το τέλος του αγώνα τις Νέες Καρυές με 2-1 και έφτασε τους 70 βαθμούς έναντι 61 του δεύτερου Κίσσαβου Συκουρίου που πήρε ξεκούραστα τρεις πόντους με τον Ηρακλή Χάλκης που δεν αγωνίζεται.

Εκεί όμως που αναμένεται να γίνει μάχη είναι στην τρίτη θέση με το ντέρμπι ανάμεσα στην Μελιβοία και τον Αμπελωνιακό να ολοκληρώνεται ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Φιλοκτήτη να έχει πλέον 51 βαθμούς, έναντι 46 του Αμπελωνιακού.


Την ισοπαλία εκμεταλλεύτηκαν ο Δαμασιακός και ο Ολυμπιακός Αμπελίας με τις δυο ομάδες να επικρατούν με το ίδιο σκορ (4-2) κόντρα σε Ελευθεραί και Νεάπολη αντίστοιχα, ενώ μείωσαν και την διαφορά από την τρίτη θέση στους 2 και 3 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων της 28ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΛ:
Κίσσαβος Συκουρίου - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Δάφνη Γλαύκης - Δόξα Ραχούλας 0-3 (α.α.)
Δαμασιακός - Ελευθεραί 4-2
Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Αμπελωνιακός 0-0
Ηρακλής Λάρισας - Νέες Καρυές 2012 2-1
Ολυμπιακός Αμπελιάς - Νεάπολη Λάρισας 4-2
Βούναινα - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 1-0
Α Ε Κιλελέρ - Αναγέννηση Πουρναρίου 4-1
Όλυμπος Γόννων - Αβέρωφ Λάρισας 2-0

Η Βαθμολογία σε 27 αγώνες :

1. Ηρακλής Λάρισας 70
2. Κίσσαβος Συκουρίου 61
3. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 51

4. Δαμασιακός 49
5. Ολυμπιακός Αμπελιάς 48
6. Αμπελωνιακός 46
7. Βούναινα 46
8. Όλυμπος Γόννων 45
9. Ελευθεραί 42
10. Νέες Καρυές 2012 39
11. Νεάπολη 38
12. Κιλελέρ 38
13. Δόξα Ραχούλας 34

14. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 32
15. Αβέρωφ Λάρισας 30
16. Αναγέννηση Πουρναρίου 27
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται

Η 29η αγωνιστική
Σάββατο 22/4/2017
Ώρα : 17:00

Ηρακλής Χάλκης - Ηρακλής Λάρισας 0-3 (α.α.)
Αμπελωνιακός - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Κίσσαβος Συκουρίου - Δαμασιακός
Ελευθεραί - Φιλοκτήτης Μελιβοίας
Νέες Καρυές 2012 - Ολυμπιακός Αμπελιάς
Δόξα Ραχούλας - Βούναινα
Νεάπολη Λάρισας - Α Ε Κιλελέρ
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Όλυμπος Γόννων
Αβέρωφ Λάρισας - Αναγέννηση Πουρναρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.