Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το διπλό πάση θυσία στον Αμπελώνα θέλει ο Δαμασιακός για να συνεχίσει να ελπίζει

Ματς φωτιά έχει η 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Λάρισας την Κυριακή 9 Απριλίου στις 16:30. Ο Αμπελωνιακός υποδέχεται τον Δαμασιακό και όποιος χάσει , δεν χάνεται , αλλά απομακρύνεται από το όνειρο της ανόδου.



Στον πρώτο γύρο σε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολύ δυνατή βροχή, ο Δαμασιακός πήρε τη νίκη και το τρίποντο με γκολ του Στέλιου Λούτσου.



Με οδηγό αυτό το ματς αλλά και την ευρεία νίκη με 4-1 επι της Ραχούλας την περασμένη εβδομάδα, ο Δαμασιακός που έχει στόχο την 3η θέση και την άνοδο από την Α1 κατηγορία στην Α', αν θέλει να παραμείνει μέσα στο στόχο του πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη μέσα στον Αμπελώνα την Κυριακή 9/4. Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη πρέπει να πάρουν τη νίκη πρώτον επειδή το χρωστούν στον εαυτό τους , δεύτερον για τους πιστούς οπαδούς του και τρίτον για να βουλώσουν κάποια στόματα που από την αρχή της χρονιάς περιμένουν στραβοπάτημα της ομάδας για να αρχίσουν τα δικαστήρια και τις σκληρές κριτικές για να όλους και όλα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση (εκτός νίκης) το όνειρο δεν χάνεται μιας και υπάρχουν άλλες 7 αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν. Ωστόσο με ήττα θα απομακρυνθεί πολύ και θα πρέπει στον Δαμασιακό να αρχίσουν τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Με ισοπαλία απλά οι δύο αντίπαλοι θα κρατήσουν τη μέχρι τώρα διάφορα που έχουν αλλά δεν θα καταφέρουν να πλησιάσουν τον 3ο Φιλοκτήτη Μελιβοίας.




Μέχρι τώρα οι παίκτες του Κώστα Καζάκη έδειξαν πως έχουν πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά με ομάδες ίδιου επιπέδου και στόχων. Αυτή τη φορά με το πρωτάθλημα να φτάνει προς το τέλος πρέπει να κάνουν την υπέρβαση και να πάρουν το τρίποντο εκτός έδρας και να αφήσουν πίσω τον Αμπελωνιακό και με αυτό το σκεπτικό έγιναν οι προπονήσεις της εβδομάδας.

Νίκη πάση θυσία

Ο προπονητής του Δαμασιακού Κώστας Καζάκης στις 3 προπονήσεις τις εβδομάδας εμψύχωσε τους παίκτες και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα για να πάρουν το παιχνίδι.



Μόνο έτσι τους ξεκαθάρισε πως θα παραμείνουν "ζεστοί" στη κούρσα της ανόδου και πως σε αντίθετη περίπτωση είπε, οι ελπίδες λιγοστεύουν πάρα πολύ. Ωστόσο όπως τόνισε το πρωτάθλημα έχει πολύ "δρόμο" ακόμα και πως μέχρι το τέλος θα υπάρξουν εκπλήξεις στη βαθμολογία, για αυτό και βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.



Οι Μιγδάνης και Ραπτοτάσιος τόνισαν πώς στο ντέρμπι με τον Αμπελωνιακό θα φανεί μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα και πως την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο θα την πάρει η ομάδα που είναι πιο καλά προπονημένη και εκείνη που θα έχει βάθος στον πάγκο.



* Απών από την ομάδα , τουλάχιστον για 20 μέρες, θα είναι ο τραυματίας Μανώλης Οικονόμου που στο ματς με τη Ραχούλα υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού στο δεξί του πόδι και αντικαταστάθηκε αναγκαστηκά.



Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιάντσης ενώ βοηθοί του οι Παλαμίδας - Μακρής. Σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι η ΕΠΣΛ έκρινε πώς δεν χρειάζεται παρατηρητής και όλοι περιμένουν από τον έμπειρο διαιτητή να σφάξει το καρπούζι στη μέση και να μην εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς παραμονές εκλογών στην Ένωση.

Ο πίνακας διαιτητών της 27ης αγωνιστικής 



Δείτε το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣ Λάρισας

Κυριακή 9/4/2017
Ώρα έναρξης 16:30



Ελευθεραί - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Αμπελωνιακός - Δαμασιακός
Νέες Καρυές 2012 - Κίσσαβος Συκουρίου
Δόξα Ραχούλας - Φιλοκτήτης Μελιβοίας
Νεάπολη Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας
Αναγέννηση Πουρναρίου - Ολυμπιακός Αμπελιάς
Όλυμπος Γόννων - Βούναινα
Αβέρωφ Λάρισας - Α Ε Κιλελέρ

Δείτε τη βαθμολογία σε 26 αγώνες 


1. Ηρακλής Λάρισας 64

2. Κίσσαβος Συκουρίου 55

3. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 47


4. Δαμασιακός 45

5. Ολυμπιακός Αμπελιάς 44

6. Αμπελωνιακός 44

7. Όλυμπος Γόννων 42

8. Βούναινα 40

9. Ελευθεραί 39

10. Νέες Καρυές 2012 39

11. Νεάπολη 38

12. Κιλελέρ 35

13. Δόξα Ραχούλας 31



14. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 29

15. Αβέρωφ Λάρισας 27

16. Αναγέννηση Πουρναρίου 26

17. Ηρακλής Χάλκης 0*

18. Δάφνη Γλαύκης 0*


* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται.



Θα γίνει ή όχι τελικά η εμβόλιμη 28η αγωνιστική (Μεγάλη Τετάρτη 12/4 ) για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Λάρισας ???

Η ΕΠΣ Λάρισας την περασμένη εβδομάδα είχε αποφασίσει την διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής σε Α' και Α1 κατηγορία τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4). Την ίδια μέρα μετά τη συνεδρίαση έκανε γνωστό και το πρόγραμμα στις δυο αυτές κατηγορίες μέχρι την λήξη τους...

Ως εδώ όλα καλά , όμως εδώ και λίγες ώρες από το επίσημο σάιτ της ΕΠΣΛ δεν υπάρχει αναρτημένη αυτή η αγωνιστική , δηλαδή έχει ...εξαφανιστεί και μέχρι τώρα δεν κατέστη δυνατό να μάθουμε αν τελικώς θα διεξαχθεί μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ή θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.




Όλο αυτό όπως είναι φυσικό προκαλεί αναστάτωση στον προγραμματισμό των ομάδων και των ποδοσφαιριστών καθώς μέχρι τώρα επίσημη ανακοίνωση ΔΕΝ υπάρχει από την Ένωση και καλό θα ήταν οι διοικούντες να δείξουν λίγη παραπάνω σοβαρότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.