Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξανά στους δρόμους οι αγρότες , Τυρνάβου, Δαμασίου και Αργυροπουλίου (φώτο + βίντεο )

Μπορεί τα μπλόκα των αγροτών να διαλύθηκαν προς το τέλος Φεβρουαρίου χωρίς χειροπιαστά αποτέλεσμα,  ωστόσο οι αγρότες της περιοχής Τυρνάβου,  Δαμασίου και Αργυροπουλίου δεν παρατάνε τα ...όπλα τους και συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με άλλη μορφή.

Η κατάσταση υποστηρίζουν, έχει φτάσει στο απροχώρητο και μέλλον στην Ελληνική - Θεσσαλική γη δεν υπάρχει έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η οικονομία της χώρας, ειδικά για τους μικροκαλλιεργητές. Όσοι έχουν λίγα στρέμματα στη δούλεψή τους είναι καταδικασμένοι να τα πουλήσουν όλα και να φύγουν στο εξωτερικό λένε  με απογοήτευση.


Μάλιστα για αυτό το λόγο αυτή την Παρασκευή 7/4/2017 το απόγευμα στις 7:00, καλούν όλους τους αγρότες της περιοχής στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας σε διαμαρτυρία για όσα θα συμφωνήσει να εφαρμόσει στην κοινωνία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το κουαρτέτο, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση.

Δείτε το δήλωσε στο asteriosstelios.blogspot.gr  ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, Αστέριος Τσικριτσής.


Ωστόσο μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα μέλη των αγροτικών συλλογών της περιοχής Τυρνάβου θα επισκεφθούν τα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Λάρισα για να μάθουν ποτέ θα μπουν οι αποζημιώσεις από τον παγετό και το χαλάζι της περασμένης άνοιξης αλλά και για να δηλώσουν πώς καταστροφές προκλήθηκαν από τον φετινό χειμώνα σε αμπέλια και ελιές αλλά ακόμα όπως υποστηρίζουν δεν ήρθε εκτιμητής να καταγράψει τα προβλήματα αυτά.

Δείτε τι δήλωσε στο asteriosstelios.blogspot.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου - Λυγαριάς, Νικόλαος Ρεβήσιος.


Οι αγρότες της περιοχής Τυρνάβου, Αργυροπουλίου και Δαμασίου συγκεντρώθηκαν στο Εμμανουήλειο Πνευματικό κέντρο και συζήτησαν για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων αλλά και για τις αποζημιώσεις από χαλάζι και παγετό που ακόμη δεν έχουν καταβληθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τυρνάβου κάνοντας την ήδη δύσκολη κατάσταση, ακόμη χειρότερη σε πολλά αγροτικά σπίτια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.