Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό είναι το νέο ΔΣ , που θέλει να ξανακάνει μεγάλο τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Δαμασίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δαμασίου,
σε συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης 27 Απριλίου στα γραφεία του Συνεταιρισμού.


Μετά τις εκλογές που έγιναν στο Δελήχειο Ίδρυμα την περασμένη Τρίτη, η πρώτη συνάντηση των εκλεγμένων,  έγινε σε πολύ καλό και θετικό κλίμα. 





Όπως βγήκε προς τα έξω, υπήρξε ομοφωνία αρχικά ως προς το νέο διοικητικό συμβούλιο και τις θέσεις, αλλά και ως προς τους πρώτους στόχους που πρέπει να μπουν στο "κάδρο".




Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δαμασίου.

Πρόεδρος : Εμμανουήλ Λούτσος
Αντιπρόεδρος : Θεόδωρος Γκουντελίτσας 
Ταμείας : Ορέστης Ανδρέου
Γραμματέας : Ιωάννης Μανίκας
Σύμβουλος : Απόστολος Γκανάς 
Σύμβουλος : Γεώργιος Τσιάλτας
Σύμβουλος : Απόστολος Λούτσος 

Στην πρώτη συζήτηση του νέου διοικητικού συμβουλίου τέθηκε ο στόχος να μπορέσει σύντομα να μεγαλώσει και πάλι ο ΑΣΔ και να αναγεννηθεί ως άλλος "φοίνικας" για το καλό του χωριού και της οικονομίας των συνεταίρων. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν η πόρτα του ΑΣΔ θα είναι για όλους ανοιχτή ακόμη και για όσους είχαν διαγραφεί στο παρελθόν. Για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να μεγαλώσει και πάλι ο Συνεταιρισμός είπαν και συμφώνησαν όλοι. Φυσικά η πόρτα είναι ανοιχτή και για τους εμπόρους που πρέπει και αυτοί να επιστρέψουν αλλά και να στρέψουν το "βλέμμα" τους στον ΑΣΔ
Τέλος να αναφέρω πως το νέο ΔΣ συμφώνησε οι αποφάσεις να λαμβάνονται ομόφωνα και πάντα κατά πλειοψηφία αλλά και με διαφάνεια.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στα παιδιά και μακριά από λάθη και ίντριγκες του παρελθόντος που μόνο κακό έκαναν στην οικονομία του Δαμασίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.