Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άλλες δύο μεταγραφάρες για το Δαμασιακό, εν όψη της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στις 16/9

Με δυνατά "όπλα" γεμίζει τη φαρέτρα του ο νεοφώτιστος στην Α΄ΕΠΣ Λάρισας Δαμασιακός, που ξεκινά προετοιμασία στις 31/7 στις 6 το απόγευμα, με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη, ενισχύονται ολοένα και πιο πολύ, βάζοντας στις τάξεις τους παίκτες εγνωσμένης αξίας, με ταλεντο και εμπειρία που αναμένεται να προφέρουν πολύτιμες λύσεις στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 16-17 Σεπτεμβρίου.


Μετά την ανανέωση με όλους τους παίκτες που αποτέλεσαν από τον "κορμό" της ομάδας που πέρυσι κατάφερε την άνοδο αλλά και την ενίσχυση με τους  Γιάννη Ιωαννίδη και Στέφανο  Σουγλή, άλλες δύο πολύ καλές κινήσεις έρχονται να προστεθούν στο ήδη πολύ ανταγωνιστικό ροστερ. Παίκτες του ΑΟΔ είναι, ο Γιώργος Γεωργατζιάς και ο νεαρός πορτιέρο Κώστας Γκουτζουρέλας.


Ο 30χρονος Γιώργος Γεωργατζιάς, που είναι ένας πολυσύνθετος και έμπειρος ποδοσφαριστής, μετά από ένα χρόνο απουσίας (έπαιζε με Ιωαννίδη και Μουσιάρη στη Δόξα Βλαχογιαννίου) επέστρεψε στο Δαμασιακό. Ο Γεωργατζιάς που παίζει σε όλες τις θέσεις στη δεξια πλευρά ... πολιορκήθηκε από πολλές ομάδες αλλά είπε το ναι στην ομάδα στην οποία γαλουχήθηκε και ξεκίνησε την καριέρα του, στον ΑΟΔ. Αυτός, πολύ πιθανόν, να είναι και ο τελευταίος του σταθμός στην πλούσια καριέρα του ( έπαιξε σε ομάδες στα Εθνικά Πρωταθλήματα).  


Στην ομάδα του Δαμασιακού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας, Κώστας Γκουτζουρέλας. Ο 22χρονος, ο οποίος μετά από 13 χρόνια αποχώρησε από τον Π.Ο.Ελασσόνας, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ... ξεπορτίσει και να δοκιμάσει να παίξει σε άλλη μια ομάδα που "γέννησε"  πολλούς επιτυχημένους ποδοσφαριστές που έπαιξαν ακόμη και στην Εθνική Ελλάδος.


Ο 22χρονος τερματοφύλακας, αν και είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο επέλεξε τον Δαμασιακό του Κώστα Καζάκη και θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Μιγδάνη στο δίδυμο των πορτιέρο για την νέα σεζόν.

Αυτοί οι  τέσσερις και άλλοι δύο 

Μετά την προσθήκη των τεσσάρων ποδοσφαιριστών , στο Δαμασιακό σύντομα ελπίζουν να ανακοινώσουν άλλους δυο παίκτες. Έναν επιθετικό το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση καθώς και ενός μέσου με τον οποίο ...γνωρίζονται πολύ καλά οι δύο πλευρές.

Αρχίζει το ... ματς 

Συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΠΣ Λάρισας το βράδυ της Πέμπτης (27/07) αποφασίζοντας για τα φλέγοντα ζητήματα των ενάρξεων και των προκηρύξεων πρωταθλημάτων της Ένωσης της Λάρισας.


Έτσι, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ αποφασίσθηκαν τα εξής θέματα:
Συμμετοχή σε Κύπελλα και παιδικά πρωταθλήματα, δωρεάν.
Δήλωση ομάδων σε Α΄ ΕΠΣΛ έως τις 11/08. Παράβολο 200€.
Δήλωση ομάδων σε Α΄1 ΕΠΣΛ έως 16/08. Παράβολο 200€.
Δήλωση ομάδων σε Β΄ ΕΠΣΛ έως 24/08. Παράβολο 150€.
Δήλωση ομάδων σε Γ΄ ΕΠΣΛ έως 31/08. Παράβολο 100€.
Από την Ένωση συζητήθηκε παράλληλα πως αυτά τα χρήματα θα επιστραφούν στις ομάδες κατά την διάρκεια της σεζόν, θέλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσουν την φυσιολογική έναρξη όλων των κατηγοριών και να αποφευχθούν τα περσινά φαινόμενα όπου ομάδες δήλωσαν συμμετοχή (ήταν δωρεάν) χωρίς να έχουν σκοπό να «κατεβάσουν» ομάδα, πράγμα όπου δημιούργησε κενά από την έναρξη κιόλας των πρωταθλημάτων.

Η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει:
Α΄ ΕΠΣΛ & Α΄1 ΕΠΣΛ: Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου.
Β΄ ΕΠΣΛ: Το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου-01 Οκτωβρίου.
Γ΄ ΕΠΣΛ: Το Σαββατοκύριακο 07-08 Οκτωβρίου.
Παράλληλα όσον αφορά το Κύπελλο τονίσθηκε πως όποια ομάδα της Β΄ ή Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας καταφέρει να φτάσει στη προημιτελική φάση του θεσμού, θα επιβραβευθεί από την Ένωση με το ποσό των 500€.



  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  1. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  2. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  3. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.