Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γλέντι μέχρι το πρωι ( φώτο + Βίντεο)

Με όλο το χωριό, αλλά και με πολλούς "εκτός έδρας" φίλους, γλέντησε ο Αθλητικος Ομιλος Δαμασιακός, την άνοδο στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.


Οι "γαλανόλευκοι" διοργάνωσαν άψογα μια μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού το βράδυ της Παρασκευής 7/7/2017 και με αυτό τον τρόπο άνοιξαν την 'αυλαία" της νέας αγωνιστικής σαιζόν.


Τον κόσμο που γέμισε την πλατεία του χωρίου, χαιρέτισε εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας, η αντιπρόεδρος του ΑΟΔ, Γεωργία Λυτσιούλη.


Ο Δημήτρης Μαρογιάννης, η Χριστίνα Τζήκα και ο Δημήτρης Γκόγκουρας, το καλύτερο ίσως και το πιο επιτυμένο επαρχιακό μουσικό σχήμα σε όλη την Ελλάδα εντυπωσιάσε τους πάντες.



Ήταν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη κέφι, χορό, διασκέδαση και πλούσιο ρεπερτόριο για όλα τα γούστα.



Ο Δημήτρης Γκόγκουρας μάλιστα, που παίζει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικά σωμματεία του νομού,  εντυπωσίασε με το δικό του τραγούδι που το ερμήνευσαι 2 φορές κατόπιν παραγγελίας θαμμώνων.


Δείτε σε ακόμη ένα βίντεο τα καλύτερα σημεία της πολύ επιτυχημένης μουσικής βραδιάς που διοργάνωσε ο Δαμασιακός.


Στη μουσική βραδιά το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης που συνοδευόταν από τον πρόεδρο του χωριού Γεώργιο Τσανάκα. Ο δήμαρχος μάλιστα, τα είπε λιγάκι με τα μέλη της  διοίκησης για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο της ομάδας.

Στη λαχειοφόρο που έγινε, κληρώθηκαν ένα ποδήλατο και smartphone.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.