Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέος προπονητής στο Δαμασιακό

Ο Δαμασιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Θεσσαλίας, με πολλες επιτυχιές στην ιστορία του και
με δεκάδες ποδοσφαιριστές από τα "σπλάχνα" του που έφτασαν να παίζουν σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, ακόμη και στην εθνική ομάδα της Ελλάδος !!!


Για αυτό το λόγο η διοίκηση του ΑΟΔ,   ήρθε σε συμφωνία για τη νεα αγωνιστική περίοδο, με νέο προπονητή έτσι ώστε με σκληρή και επαγγελματική δουλειά να μπορέσει να φέρει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών την ομάδα,  αλλά να πετύχει και πάλι την "παραγωγή" αυθεντικών νέων ταλέντων που θα ξέρουν καλά τα μυστικά της μπάλας.


Ο Κωνσταντίνος Τουρβάτσιος από τον Τύρναβο, συμφώνησε να αναλάβει το "τιμόνι" των ακαδημιών του Δαμασιακού και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα προπονεί τα τρία τμήματα που διαθέτει η ομάδα. 

Ο Κωνσταντίνος Τουρβάτσιος, είναι νέος, φιλόδοξος, με πλούσιο βιογραφικό στο ενεργητικό του, με κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση τόσο στο ποδόσφαιρο που είναι το αντικείμενό του, όσο και στην άθληση.

Ποιος είναι όμως ο Κωνσταντίνος Τουρβάτσιος, τι λέει το βιογραφικό του και ποία η προϋπηρεσία του ?

- Γεννήθηκε στις 27/11/1989 και τελείωσε το σχολείο στον Τύρναβο.
- Σπούδασε στη γυμναστική ακαδημία ΤΕΦΑΑ της Αθήνας ως προπονητής ποδοσφαίρου.
- Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA C' στα τμήματα ακαδημιών.

Προϋπηρεσία και σε ποιες ομάδες δούλεψε ?

- Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος 
- Αίαντας Τυρνάβου
- Δαμασιακός  (ακαδημία) 
- Γυμναστικός Σύλλογος Τυρνάβου 
- Προπονητής στην Κ20 Τύρναβος 2005 όπου κατέλαβαν την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής 
- Active Gym ( Γυμναστήριο )
- Αθλητικός Όμιλος Δαμασιακός  (ακαδημίες) 



Εμείς να ευχηθούμε ότι καλύτερο στο έργο του, να πετύχει τους στόχους του με την ομάδα αλλα και τους προσωπικούς και πάντα επιτυχίες με τις ακαδημίες του Δαμασιακού.
Στόχος ήταν είναι και θα είναι πάντα, οι μικροί μπόμπιρες να μάθουν καλά τα μυστικά της μπάλας, να έχουν ομαδικό πνεύμα και να φτάσουν τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όσο πιο ψηλά γίνετε. ..για όχι και με τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος !!!

Σχόλια

  1. Γρήγορη δάνειο προσφορά
    Έχετε χρήματα ανησυχίες; Οικονομικά προβλήματα; Για Ψώνια για να το κάνετε; Χρέη να γεμίσει; Άλλα έργα; Και τα χρήματα σας, κανένα φόβο πια λείπει επειδή μας είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία σας. Θα έχετε το δάνειο που χρειάζεστε και σίγουρα θα βρείτε την ευτυχία.
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: justecoudray@gmail.com

    Ευχαριστώ και την ευχαρίστηση να σας διαβάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.