Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πέντε οι μεταγραφές του Δαμασιακού, έρχεται και ο 6ος. (Δείτε τις δηλώσεις των νέων παικτών)

Οπως τελείωσε τη χρονιά έτσι ... φορτσάτος συνεχίζει Δαμασιακός και στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει εκεί που ανήκει στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα του Κώστα Καζάκη, γεμίζει με δυνατά όπλα τη "φαρέτρα" της αφου ο μεταγραφικός σχεδιασμός σχεδόν ολοκληρώθηκε. Πέντε νέοι παίκτες ήρθαν και άλλος ένας (επιθετικός) μπορεί να εχει απαντήσει θετικά μεχρι τη Δευτέρα 31/7 που ξεκινά προετοιμασία στις 6 το απόγευμα, με τον καθιερωμένο αγιασμό.


Πολύ δυνατά λοιπόν μπήκε ο Δαμασιακός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αφού απέκτησε πέντε παίκτες που ισχυροποιούν πάρα πολύ την ομάδα, που θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισσας στην οποία επέστρεψε φέτος.

Ο Δαμασιακός, που διατηρεί σχεδόν όλο το περσινό όλο το ρόστερ της ομάδας με το οποίο πέτυχε την άνοδο από την Α1' κατηγορία της ΕΠΣΛ στην Α' , αλλά και τον προπονητή με αυτές τις 5 μεταγραφές δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του για το νέο πρωτάθλημα.

Τρεις επέστρεψαν ...σπίτι τους και δύο έφυγαν απ το ...σπίτι τους για να πετύχουν τους στόχους τους στο Δαμασιακό.

Μετά από ένα μόλις χρόνο απουσίας, οι Δημήτρης Μουσιάρης και Γιώργος Γεωργατζιάς επέστρεψαν στο «σπίτι» τους, λίγες μέρες αργότερα από τον Γιάννη Ιωαννίδη που "άνοιξε πρώτος την πόρτα της εξόδου" από το Βλαχογιάννι με προορισμό την ομάδα στην οποία ...γαλουχήθηκαν.

Το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας αυτών των,  αν μη τι άλλο, αξιόλογων μεταγραφών έπαιξε η συμβολή όλης της διοίκησης του Δαμασιακού και κυρίως των, Θωμά Ιωαννίδη, Γιώργου Νάκα και Γιάννη Νάκα.


Δείτε τι δήλωσε στο asteriosstelios.blogspot.gr, ο box to box μέσος Δημήτρης Μουσιάρης, για την επιστροφή του στο Δαμασιακό.

Δημήτρης Μουσιάρης : "Στόχος ειναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο να χαίρεται ο κόσμος. Θέλουμε να τερματισουμε οσο πιο ψηλα και ευχομαι υγεια σε όλους.
Αν και ειχα πολλές προτάσεις η καρδιά μου έλεγε Δαμασιακότι,  γιατι κάτι τους χρωστάω. Να είμαστε μια οικογένεια και στις χαρές και στις λύπες. Ωραία καλά τα λόγια αλλά θα μιλήσω και μες το γήπεδο που είναι και το πιο σημαντικό. "


Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη λοιπόν , ενισχύονται ολοένα και πιο πολύ, βάζοντας στις τάξεις τους παίκτες εγνωσμένης αξίας, με ταλεντο και εμπειρία που αναμένεται να προφέρουν πολύτιμες λύσεις στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στις 16-17 Σεπτεμβρίου.
Μετά την ανανέωση με όλους τους παίκτες που αποτέλεσαν από τον "κορμό" της ομάδας που πέρυσι κατάφερε την άνοδο έφτασαν ως μεταγραφές ο Γιώργος Γεωργατζιάς και ο νεαρός πορτιέρο Κώστας Γκουτζουρέλας.


Ο 30χρονος Γιώργος Γεωργατζιάς, που είναι ένας πολυσύνθετος και έμπειρος ποδοσφαριστής, μετά από ένα χρόνο απουσίας (έπαιζε με Ιωαννίδη και Μουσιάρη στη Δόξα Βλαχογιαννίου) επέστρεψε στο Δαμασιακό. Ο Γεωργατζιάς, που παίζει σε όλες τις θέσεις στη δεξιά πλευρά,  ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟΔ και πολύ πιθανόν αυτός να είναι και ο τελευταίος του σταθμός στην πλούσια καριέρα του ( έπαιξε σε ομάδες στα Εθνικά Πρωταθλήματα).


Δείτε τι δήλωσε στο asteriosstelios.blogspot.gr ο Γιώργος Γεωργατζιάς.
" Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυτισμούς και η ομάδα να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα την παραμονή καίτηση στη συνέχεια να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται"


Στην ομάδα του Δαμασιακού θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο νεαρός και πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας, Κώστας Γκουτζουρέλας. Ο 22χρονος, ο οποίος μετά από 13 χρόνια αποχώρησε από τον Π.Ο.Ελασσόνας, πήρε τη μεγάλη απόφαση να ... ξεπορτίσει και να δοκιμάσει να παίξει σε άλλη μια ομάδα που "γέννησε"  πολλούς επιτυχημένους ποδοσφαριστές που έπαιξαν ακόμη και στην Εθνική Ελλάδος.


Ο 22χρονος τερματοφύλακας, αν και είχε αρκετές προτάσεις στα χέρια του, ωστόσο επέλεξε τον Δαμασιακό του Κώστα Καζάκη και θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Μιγδάνη στο δίδυμο των πορτιέρο για την νέα σεζόν.

Δείτε τι δήλωσαν Ιωαννίδης και Σουγλής 

Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς, αν όχι ο καλύτερος του πρωταθλήματος, ένα δικό του παιδί, ο Γιάννης Ιωαννίδης μετά από 5 χρόνια στη Δόξα Βλαχογιαννίου πήρε την απόφαση να φορέσει ξανά την γαλανόλευκη φανέλα του Δαμασιακού με την οποία αναδείχθηκε.

Πολλοί ήταν και πάλι οι "μνηστήρες" που τον ήθελαν όπως και πολλές φορές έγινε στο παρελθόν η προσπάθεια να επιστρέψει στο Δαμασιακό, όμως αυτή τη φορά ήταν η κατάλληλη στιγμή μιας και οι δύο πλευρές το ήθελαν.


Ο Γιάννης Ιωαννίδης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ΑΟΔ,  μας παραχώρησε την παρακάτω δήλωση :
"Ευχαριστώ την διοίκηση, την ομάδα και το χωριό του Βλαχογιαννίου για όλα όσα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια που διήρκεσε η συνεργασία μας και εύχομαι ότι καλύτερο για τη συνέχεια σε όλους. Πλέον επέστρεψα στο Δαμασιακό και είμαι χαρούμενος για αυτό. Καλή αρχή να έχουμε, με υγεία και να πετύχει τους στόχους η ομάδα του χωριού."

Η δεύτερη μεταγραφή του Δαμασιακού είναι ένας παίκτης που πολλοί τον χαρακτηρίζουν, μάλλον όχι άδικα, ως "πολυεργαλείο" για κάθε ομάδα και κάθε προπονητή. Ο Στέφανος Σουγλής παίζει με άνεση όπου του ζητήσει ο προπονητής του και αυτό κάνει τον Κώστα Καζάκη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Άλλωστε ο ίδιος ο προπονητής του Δαμασιακού, είχε επισημάνει σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση η ομάδα και πλέον βλέπει το ρόστερ της ομάδας να ισχυροποιείται με πολύ καλούς παίκτες.
Ο Στέφανος Σουγλής, είναι επιλογή του Κώστα Καζάκη και έρχεται από τον Α.Ο.Δολίχης «Δολιχιακός» όπου την περασμένη χρονιά ήταν πάρα το νεαρό της ηλικίας του παίκτης - προπονητής.


Ο Στέφανος Σουγλής ξεκίνησε στα 14 του χρόνια στην ομαδα του Δολιχιακού στις μικρες κατηγορίες. Στα  17 του πήγε στην ομάδα της Ελασσόνας στην Δ' Εθνική και μετά από ενα χρόνο παρουσίας στον ΠΟΕ, επέστρεψε στον Δολιχιακό όπου απο τις μικρές κατηγορίες της ΕΠΣΛ, κατάφεραν να φτάσουν στην Α1' όπου και παρέμειναν για τεσσερα χρονια. Πέρυσι ήταν προπονητής της ομάδας στην Β' κατηγορία.

Δείτε τι δήλωσε στο asteriosstelios.blogspot.gr ο Στέφανος Σουγλής για τη νέα του ομάδα αλλά και για τους στόχους που έχει.

"Ως παίχτης του ΑΟΔ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας του Δαμασιακού που με εμπιστεύτηκε και ιδιαιτέρως τον κ. Καζάκη για το ενδιαφέρον του και την στήριξή του. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται για την νέα μου ομάδα, που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΛ την Α' Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Δολιχιακού για την στήριξη του ολα αυτα τα χρόνια... Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στην νέα μου ομάδα".


  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.