Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α.Ροντούλης : Φοβήθηκαν και έβαλαν την ουρά στα σκέλια οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με νέα εγκύκλιο και τα αμπέλια στα ΠΣΕΑ?

Μετά την οργισμένη αντίδραση παραγωγών και φορέων του Τυρνάβου για την εξαίρεση της αμπελοκαλλιέργειας από τη διαδικασία των ΚΟΕ( ΠΣΕΑ), σε σχέση με τον παγετό του Ιανουαρίου 2017, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σάλπισαν άτακτη υποχώρηση.

Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα αποσταλεί μια νέα εγκύκλιος από τον ΕΛΓΑ που θα τροποποιεί την πρώτη και θα συμπεριλαμβάνει την αμπελοκαλλιέργεια στα ΠΣΕΑ.
Ελπίζουμε ότι πράγματι η αδικία θα διορθωθεί και οι αγρότες μας δεν θα γίνουν και πάλι αντικείμενο εμπαιγμού από τον κ. Κουρεμπέ και τα τοπικά του φερέφωνα.


Πάντως, η όλη εξέλιξη του θέματος δείχνει το πόσο σημαντικό είναι να διεκδικεί κάποιος με σωστό τρόπο και τη δέουσα μαχητικότητα τα δικαιώματά του και την κατευόδωση των δικαίων αιτημάτων του.Τότε κερδίζει,γιατί ακόμα και η ασυνάρτητη διοίκηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βάζει την ουρά στα σκέλια και εκούσα άκουσα διορθώνει τις αδικίες που η ίδια προκαλεί,έστω και ετεροχρονισμένα.

Το σχετικό έγγραφο του ΕΛΓΑ για τη υποβολή αρχικών αιτήσεων χορήγησης ενισχύσεων για τον παγετό του Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2017 

Δείτε το έγγραφο του ΕΛΓΑ για τον παγετό που έπληξε ελιές και ροδιές καθώς και τις ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων χορήγησης ενισχύσεων σε Δαμάσι και Τύρναβο.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.