Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Παρτάρα" μέχρι το πρωι, το 2ο υπαίθριο πάρτι νεολαίας Δαμασίου (δείτε βίντεο με κέφι & χορο)

Αυτό το πάρτι τα είχε όλα !!!
Κέφι, χορό,  πολύ ωραίες μουσικές, πάρα πολύ κόσμο και φυσικά πολύ μεγάλη επιτυχία !!!
Το 2ο υπαίθριο πάρτι της νεολαίας Δαμασίου που έγινε κάτω από τη γέφυρα, στην είσοδο του χωριού, θα το συζητάνε για πολύ καιρό όσοι πήγαν αλλά και αυτοί που δεν πήγαν και έχασαν μια μοναδική βραδιά.


Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση πέρσι το καλοκαίρι τα παιδιά από το Δαμάσι και φέτος έβαλαν τα δυνατά τους και αποφάσισαν αυτή τη φορά το πάρτι να είναι ακόμη καλύτερο και τα κατάφεραν.


Ο Γιώργος Τσανάκας, ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου, χαιρέτισε την εκδήλωση, ενώ από την πλευρά της νεολαίας, το κόσμο καλωσόρισε ο Γιώργος Μουσιάρης.



Τη διασκέδαση του κόσμου ανέλαβαν δύο πάρα πολύ καλοί και πετυχημένοι DJ's,
οι Γιώργος Γκλόνας και Θάνος Παπαθανασίου. Όπου εμφανίζονται αυτοί οι δύο και ειδικά μαζί, γίνεται πραγματικός χαμός και τρελό πάρτι!!!Αυτό έγινε και στο Δαμάσι και τα βίντεο είναι ένας καλός μάρτυρας !!!


Ο καιρός ήταν ιδανικός, ο κόσμος είχε πάρα πολύ καλή διάθεση οι DJ's ειχαν κέφια και στο παρτι όπως ήταν φυσικό ... έγινε πανικός !!!


Οι δύο DJ's έπαιξαν πολύ ωραια μουσική για ολα τα γούστα και ξεσήκωσαν τον κόσμο με παλιές και νέες επιτυχίες.


Το παρτι όπως ήταν φυσικό κράτησε μέχρι το πρωί και όσοι έμειναν άκουσαν ένα μουσικό ρεσιτάλ από τους Παπαθανασίου και Γκλόνα.  Και οι δύο με πολύ καλή διάθεση, έδειξαν με αυτόν τρόπο πόσο πολύ τους άρεσε το πάρτι και πόσο καλά πέρασαν.

Η τιμή εισόδου ήταν 2€ και τα χρήματα όπως είπαν οι διοργανωτές θα διατεθούν για καλό σκοπό. Αυτός ο σκοπός είνα,ι να γίνουν έργα αναμόρφωσης στο σημείο που έγινε το 2ο υπαίθριο πάρτι νεολαίας Δαμασίου, που είναι το ίδιο με πέρυσι... το πάρκο του Αγίου Γεωργίου δηλαδή,  στην είσοδο του χωριού κάτω από τα πλατάνια στη γέφυρα του Τιταρήσιου.




  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  1. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  2. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  3. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.