Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διπλό μεταγραφικό "μπαμ" ο Δαμασιακός που θα συζητηθεί !!! ( βίντεο )

Πολύ δυνατά μπήκε ο Δαμασιακός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αφού απέκτησε δυο παίκτες που ισχυροποιούν πάρα πολύ την ομάδα,
που θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισσας στην οποία επέστρεψε φέτος.


Ο Δαμασιακός, διατηρεί σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ της ομάδας με το οποίο πέτυχε την άνοδο από την Α1' κατηγορία της ΕΠΣΛ στην Α' , αλλά και τον προπονητή. Οι Ραπτοτάσιος, Μόκας, Καρατζιόλης, Ντόκος, Μιγδάνης και Γκάτας, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ΑΟΔ και πλέον με αυτές τις δύο μεταγραφές δείχνει από την αρχή τις προθέσεις του για το νέο πρωτάθλημα.

Ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς, αν όχι ο καλύτερος του πρωταθλήματος, ένα δικό του παιδί, ο Γιάννης Ιωαννίδης μετά από 5 χρόνια στη Δόξα Βλαχογιαννίου πήρε την απόφαση να φορέσει ξανά την γαλανόλευκη φανέλα του Δαμασιακού με την οποία αναδείχθηκε.


Πολλοί ήταν και πάλι οι "μνηστήρες" που τον ήθελαν όπως και πολλές φορές έγινε στο παρελθόν η προσπάθεια να επιστρέψει στο Δαμασιακό, όμως αυτή τη φορά ήταν η κατάλληλη στιγμή μιας και οι δύο πλευρές το ήθελαν.


Ο Γιάννης Ιωαννίδης μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον ΑΟΔ,  μας παραχώρησε την παρακάτω δήλωση :

"Ευχαριστώ την διοίκηση, την ομάδα και το χωριό του Βλαχογιαννίου για όλα όσα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια που διήρκεσε η συνεργασία μας και εύχομαι ότι καλύτερο για τη συνέχεια σε όλους. Πλέον επέστρεψα στο Δαμασιακό και είμαι χαρούμενος για αυτό. Καλή αρχή να έχουμε, με υγεία και να πετύχει τους στόχους η ομάδα του χωριού."

Η δεύτερη μεταγραφή του Δαμασιακού είναι ένας παίκτης που πολλοί τον χαρακτηρίζουν, μάλλον όχι άδικα, ως "πολυεργαλείο" για κάθε ομάδα και κάθε προπονητή. Ο Στέφανος Σουγλής παίζει με άνεση όπου του ζητήσει ο προπονητής του και αυτό κάνει τον Κώστα Καζάκη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.


Άλλωστε ο ίδιος ο προπονητής του Δαμασιακού, είχε επισημάνει σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση η ομάδα και πλέον βλέπει το ρόστερ της ομάδας να ισχυροποιείται με πολύ καλούς παίκτες.

Ο Στέφανος Σουγλής ξεκίνησε στα 14 του χρόνια στην ομαδα του Δολιχιακού στις μικρες κατηγορίες. Στα  17 του πήγε στην ομάδα της Ελασσόνας στην Δ' Εθνική και μετά από ενα χρόνο παρουσίας στον ΠΟΕ, επέστρεψε στον Δολιχιακό όπου απο τις μικρές κατηγορίες της ΕΠΣΛ, κατάφεραν να φτάσουν στην Α1' όπου και παρέμειναν για τεσσερα χρονια. Πέρυσι ήταν προπονητής της ομάδας στην Β' κατηγορία.


Δείτε τι δήλωσε στο asteriosstelios.blogspot.gr ο Στέφανος Σουγλής για τη νέα του ομάδα αλλά και για τους στόχους που έχει.

"Ως παίχτης του ΑΟΔ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας του Δαμασιακού που με εμπιστεύτηκε και ιδιαιτέρως τον κ. Καζάκη για το ενδιαφέρον του και την στήριξή του. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται για την νέα μου ομάδα, που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΛ την Α' Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Δολιχιακού για την στήριξη του ολα αυτα τα χρόνια... Εύχομαι υγεία και επιτυχίες στην νέα μου ομάδα".

Δείτε τι δήλωσε για τις δύο μεταγραφές της ομάδας ο γενικός αρχηγός του Δαμασιακού,  ο Βαΐος Μπακαΐμης, καθώς ποιες άλλες κινήσεις μεταγραφικές θα ακολουθήσουν. 





  1. Μάθετε τα νέα από το asteriosstelios.blogspot.gr
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο.
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios όπως και στο Instagram
  4. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  5. Σχολιάστε ελεύθερα, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται
  6. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου , φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.