Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε πολύ καλό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2018 για το Δαμασιακό ( βίντεο + φώτο)

Όλα τα είχε η Πέμπτη 18/1 για τη μεγάλη ομάδα του Δαμασιακού. Πακτές, προπονητής και διοίκηση, συγκεντρώθηκαν αρχικά στο γήπεδο
για την προπόνηση της ομάδας εν όψη του αγώνα με τη Λάρισα 2012, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί απόλαυσαν ένα καφεδάκι στην πλατεία του χωριού όπου συζήτησαν πως η ομάδα θα επιστρέψει αυτή την Κυριακή 21/1 στις νίκες. 


Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με πολύ καλή διάθεση, ακολούθησε το καθιερωμένο δείπνο σε ταβέρνα. Το μενού στην ταβέρνα "γεύσεις" του Θεόδωρου Δραμαλή, περιελάμβανε σαλάτες και ορεκτικά καθώς και παραδοσιακό Δαμασιώτικο κεμπάπ σε όλες τις γεύσεις του.
Παράλληλα με το φαγητό, όλοι μαζί έβλεπαν στην τηλεόραση τα φετινά ματς της ομάδας και σχολίαζαν τα θετικά αλλά και τα λάθη στα ματς, με τον προπονητή Νίκο Χρόνη να μη χάνει την ευκαιρία να πει τις επισημάνσεις του σε αυτά που έβλεπαν. 


Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δαμασιακού Θεόδωρος Τόκας έκοψε την βασιλόπιτα και είπε τις ευχές του για καλή χρονιά. "Δεν χρειάζονται πολλά λόγια είπε. Για άλλη μία φορά σας εύχομαι υγεία, να είστε δυνατοί, να είστε γεροί και είμαστε όλοι μαζί κοντά σας. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2018 και αυτή την Κυριακή να πάρετε το τρίποντο για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας."


Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο ταλαντούχος μέσο-επιθετικός Αστέριος Λέτσιος, που αυτό το διάστημα εκπληρώνει τη στρατιωτική του θητεία, αλλά και αναρρώνει από τραυματισμό που τον κρατάει εκτός αγωνιστικών χωρών εδώ και ένα μήνα.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα καλύτερα στιγμιότυπα από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δαμασιακού, καθώς και τις δηλώσεις του Αστέριου Λέτσιου που βρήκε το φλουρί, αλλά και του γενικού αρχηγού της ομάδας Βαΐου Μπακαΐμη.


*** Καλή χρονιά Δαμασιακάρα πάντα με υγεία και πολλές επιτυχίες στην ομάδα !!!
Πέρσι τέτοια μέρα είπαμε για άνοδο και τα καταφέρατε. .. φέτος εύκολη παραμονή και τετράδα εύχομαι και φυσικά με το καλό το ανακαινισμένο γήπεδο και το νέο βοηθητικό γήπεδο! !!



  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210.gmail. com
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.