Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επανακκίνηση θέλει ο Δαμασιακός που έχασε από τον Ηρακλή Λάρισας ( βίντεο - φώτο - δηλώσεις)

Προσπάθησε πολύ, έπαιξε καλά, αλλά του έλειψε η τύχη του Δαμασιακού, που έχασε στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α' ΕΠΣ Λάρισας DeTox,  από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Λάρισας.

Το ματς 

Το Σάββατο (13/1) διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής και ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος με σημαντικη νίκη με 0-1 στο Δαμάσι, κόντρα στον αξιόμαχο Δαμασιακό που έπαιξε με πολύ σημαντικές απουσίες (Ιωαννίδης - Σ. Σουγλής) αλλά και με 3 παίκτες που ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς. Απουσίες είχε ωστόσο και ο Ηρακλής.


Στο πρώτο μέρος του αγώνα είδαμε αρκετές ωραίες στιγμές με πάθος, δύναμη και καλή τεχνική και από τις δύο ομάδες, που είχαν αρκετή όρεξη για μπάλα, πάρα τον κακό αγωνιστικό χώρο.Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με πολύ καλό ρυθμό, ενώ στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και με την κατοχή της μπάλας.


Αρκετοί οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο πάρα το κρύο και τη βροχή. Οι οπαδοί του ΑΟΔ, ετοίμασαν εντυπωσιακή υποδοχή κατά την είσοδο των ομάδων στο γήπεδο.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα καλύτερα στιγμιότυπα λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι καθώς και την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.


Ο Ηρακλής ευτύχησε να βάλει ένα ιδιαίτερο γκολ και να περάσει με μεγάλη δυσκολία, τύχη και διαιτητική εύνοια, απο το Δαμάσι.( στο 69' ο τερματοφύλακας του έπιασε τη μπάλα έξω από την περιοχή και δεν τιμωρήθηκε ενώ λίγο αργότερα σε επαφή στη μικρή περιοχή θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ του Δαμασιακού αλλά και πάλι δεν καταλογίστηκε).


Ωστόσο για Δαμασιακό που έπαιξε πολύ καλά, παρά την ήττα,  υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια και όλοι στο "στρατόπεδο" των γαλανόλευκων θέλουν να κάνουν την επανακίνηση με επιστροφή στις νίκες στο επόμενο ματς με τη Λάρισα 2012.


Πρώτη φορά με κόκκινες κάλτσες ο ΑΟΔ.

Ωραίες, αλλά δεν έφεραν γούρι στο Δαμασιακό, οι κόκκινες κάλτσες που έβαλε κατ' ανάγκη, επειδή ίδια χρώματα είχε και ο Ηρακλής Λάρισας και οι γηπεδούχοι έπρεπε να αλλάξουν τις δικές τους. Στο πρώτο μέρος του αγώνα είδαμε αρκετές ωραίες στιγμές με πάθος, δύναμη και καλή τεχνική και από τις δύο ομάδες, που είχαν αρκετή όρεξη για μπάλα, πάρα τον κακό αγωνιστικό χώρο.Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με πολύ καλό ρυθμό, ενώ στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και με την κατοχή της μπάλας.

Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη  με αυτό  το "διπλό," διατηρήθηκε στην κορυφή με 37 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι που έπαιξαν με αρκετές ελλείψεις, παρέμειναν για άλλη μια αγωνιστική ...στοιχειωμένοι στους 22 βαθμούς και την 9η θέση με αρκετούς "συγκατοίκους".


Α' ημίχρονο 

Στο Δαμάσι έγινε δυνατό παιχνίδι, μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχόμενη βροχή των τελευταίων ωρών.    
Τις εντυπώσεις θα τις κέρδιζε οριακά ο ΑΟΔ αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι οι παίκτες του στη μεσαία γραμμή και πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους όταν ο Ραπτοτάσιος αποφάσισε άστοχο σουτ αντί να δώσει πάσα σε συμπαίκτη του.
Ο Βασίλης Λόλας στο 24' θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, αλλά στο τετ α τετ που είχε, είδε τη μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
Ο Ηρακλής όμως ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι μπερδεύτηκαν, αφήνοντας έτσι στους παίκτες του Ηρακλή τη δυνατότητα να κάνουν το 0-1.Στο 39' μετά από σέντρα από αριστερά ο Αποστόλου, με πλάτη στο τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιγδάνη που δεν κατάφερε με την έξοδο να τον ανακόψει. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Χρηστίδη τρία λεπτά αργότερα με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους, ενώ και ο ΑΟΔ είχε κάποια σουτ στη εστία. 


Β' ημίχρονο 

Στην επανάληψη είδαμε άλλο ματς. Ο Δαμασιακός κυνήγησε την ισοφάριση, αλλά ο ο Μόσχος του Ηρακλή είχε δοκάρι στο 57' με κεφαλιά. Στο 60' καλό σουτ του Λούτσου η μπάλα όμως θα χτυπήσει στην πλάτη συμπαίκτη του και θα χαθεί έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία για ισοφάριση.
Στο 69' σε μια τριπλή  ευκαιρία ο Δαμασιακός θα μπορούσε και πάλι να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Για αυτό δίλεπτο έχει σοβαρά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτητή Τσιοφλίκη και ειδικά από τον βοηθό της. Οι Δαμασιώτες αρχικά ζήτησαν επαφή με τη μπάλα, του τερματοφύλακα Αναστασίου έξω από την περιοχή (που ηταν επαφή εκτός) απο κάτι που δεν υπέδειξαν οι διαιτητές. Στη συνέχεια τη φάση ο Κ. Σουγλής είδε τον Γιαννακόπουλο να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή στο σουτ που επιχείρησε, ενώ ακριβώς μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν ανατροπή του Λούτσου στην αντίπαλη μικρή περιοχή κάτι και πάλι δεν έδωσαν οι διαιτητές και είχαμε έντονες διαμαρτυρίες κυρίως από την κερκίδα. Ο Ηρακλής είχε επίσης δυο χαμένες ευκαιρίες με τους Χρηστίδη και Αποστόλου, ενώ στο 80' σωστά ακυρώθηκε γκολ ως off-side. Ο Δαμασιακός απείλησε με Λόλα, Λούτσο και Κ.Σουγλή χωρίς αποτέλεσμα και κάπως έτσι φτάσαμε στο να λήξει το ματς με 0-1.


Οι συνθέσεις των ομάδων 

Δαμασιακός 4-2-3-1 (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζιάς, Μπακαΐμης, Ντόκος (87' Βίδρας), Μόκας, Λούτσος, Ραπτοτάσιος (56' Κ.Σουγλής), Λόλας, Τσιάλτας, Μουσιάρης (59' Οικονόμου), Δούκας.



Ηρακλής Λάρισας 4-3-3 (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Χρηστίδης (74' Φώτος), Νάστας (89' Σπανός), Ζαφειρίου, Αποστόλου (92' Δραγατσίκης).



Δείτε στο βίντεο, τα όσα πολύ ενδιαφέροντα δήλωσαν μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Δαμασιακού Νίκος Χρόνης, καθώς και ο προπονητής του Ηρακλή Λάρισας Γιάννης Τσακμακίδης . Τι λένε οι δύο προπονητές για την επίμαχη φάση στο 69' όπου ο Δαμασιακός έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία? ??


Τα αποτελέσματα της 16ης αγ. της Α' ΕΠΣΛ

Δαμασιακός - Ηρακλής Λάρισας 0-1
Δόξα Βλαχογιαννίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-4
Λάρισα 2012 - Δόξα Αργυροπουλίου 3-0
Δωτιέας Αγιάς - Σμόλικας Φαλάνης αναβολή
Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάννουλης 2-0
Τύρναβος 2005 - Αστραπή Ν. Πολιτείας 5-1
ΠΟ Ελασσόνας - ΑΕ Βουναίνων 0-2
Αετός Αμυγδαλέας - Κίσσαβος Συκουρίου 3-1

Βαθμολογία

1. Ηρακλής Λάρισας 37
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 36
3. Δόξα Αργυροπουλίου 27
4. Σμόλικας Φαλάνης 28
5. Αετός Αμυγδαλέας 27
6. Κίσσαβος Συκουρίου 25
7. Δήμητρα Γιάννουλης 23
8. ΠΟ Ελασσόνας 23
9. Δαμασιακός 22
10. Δωτιέας Αγιάς 23
11. Λάρισα 2012 22
12. Τύρναβος 2005 18
13. Βούναινα 15
14. Δόξα Βλαχογιαννίου 14
15. Φαλανιακός 14
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 5

*Σμόλικας Φάλανης - Δωτιέας Αγιάς 1-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι.

17η αγωνιστική
Κυριακή 21/1/2018
Ώρα 15:00

Ηρακλής Λάρισας - Δόξα Βλαχογιαννίου
Δαμασιακός - Λάρισα 2012
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δωτιέας Αγιάς
Δόξα Αργυροπουλίου - Φαλανιακός
Σμόλικας Φαλάνης - Τύρναβος 2005
Δήμητρα Γιάννουλης - ΠΟ Ελασσόνας
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Αετός Αμυγδαλέας
Κίσσαβος Συκουρίου - ΑΕ Βουναίνων




  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook. https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210.gmail. com
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.