Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εξοργισμένοι οι αγρότες του Δαμασίου με τον ΕΛΓΑ και τις μηδενικές αποζημιώσεις για τις ενστάσεις στα αμπέλια με τους κλεμμένους μάρτυρες. Σκληρές ανακοινώσεις από Σ. Ροντούλη - Γ. Τσανάκα (βίντεο)

"Ως εδώ και μη παρέκει" κύριοι Κουρεμπέ,  Κόκκαλη και Λιόντο, με τα ντόπια φερέφωνα σας...από δω και πέρα κάθε "κατεργάρης στον πάγκο του", λένε εξοργισμένοι οι αγρότες του Δαμασίου,
που αποζημιώσεις για τους "κλεμμένους μάρτυρες" περίμεναν και αποζημιώσεις δεν είδαν από τον ΕΛΓΑ.

Τη αδικία πολλοί τη διέπραξαν και κάποιοι την αγάπησαν ως "εργαλείο" ... τον άδικο κανείς δεν το αγάπησε και μάλιστα πολλές φορές τον περίμενε στη γωνία !!!


53 αδικημένοι αμπελοκαλλιεργητές από το Δαμάσι περίμεναν με αγωνία την κατάληξη των ενστάσεων που είχαν καταθέσει στον ΕΛΓΑ, μετά το ζήτημα που ανέκυψε με τους κλεμμένους " μάρτυρες " το 2016.
Αδίκως περίμεναν όμως, όλα τα χαρτιά που έφτασαν έχουν ένα τεράστιο μηδενικό.

Εδώ θα σας μεταφέρω μερικές από τις ατάκες και τις απόψεις των 53 εξοργισμένων αγροτών με το που είδαν ένα τεράστιο μηδενικό ως αποζημιώση.

Δηλαδή για τους παραπάνω κύριους είμαστε ψεύτες και απατεώνες που θέλουμε να ξεγελάσουμε το κράτος ???
Ποιοι υποσχέθηκαν (αφού  και καλά κατανόησαν την αδικία και το πρόβλημα) αποζημιώσεις ξέρουμε.
1ος- Ο Aλέξης Τσίπρας στη Λάρισα.
2ος - ο κύριος Κόκκαλης ο υπουργός, εκλεγμένος στη Λάρισα.
3ος - Κουρεμπές και Λιόντος που έστειλαν μετά από εντολή του "μεγάλου" ψεύτη και πολιτικού απατεώνα, τους υπαλλήλους τους στα χωράφια, για να δουνε τη ζημιά μετά από 15 μήνες !!!
4ος - τα ντόπια φερέφωνά τους, εκλεγμένα και μη, που φρόντισαν σε πηγαδάκια και μυστικές συναντήσεις να μας πείσουν αλλά και να πείσουν τους κύριους του ΕΛΓΑ πώς "ωχ μωρέ σιγά το πρόβλημα" "ξέχασαν να βάλουν μάρτυρες και σιγά μην τους έκλεψαν" και πολλά ακόμη επικίνδυνα και άστοχα και εκ του πονηρού επιχειρήματα.

Αυτό που κάνατε δεν θα περάσει έτσι ..."πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

*** Με αυτά που μας κάνουν, λέω να συνεχίσουμε να τους πάμε φιλικά πεσκεσια, να συνεχίσουμε τα τραπεζώματα και όταν έρχονται στο χωριό στα καφενεία και τις ταβέρνες να τους στρώνουμε και κόκκινο χαλί ακριβό και να τους χειροκροτάμε για όλα αυτά τα ...καλά που μας κάνουν. 

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τις είπε πριν λίγο στο Δαμάσι ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος για ΕΛΓΑ και το ζήτημα με τους κλεμμένους "μάρτυρες"



Γ. ΤΣΑΝΑΚΑΣ : "ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΗΣΑΤΕ,
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ  ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ(ΑΜΠΕΛΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΕΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΣΕΩΝ.
ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ.
ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΜΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΑΤΕ.
ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΗΣΑΤΕ
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΝΑΚΑΣ
Πρόεδρος δημοτικού διαμερίσματος Δαμασίου του Δήμου Τυρνάβου
Δαμάσι 31/1/2018


Δράση Πολιτών :"Χαιρετίσματα από το Δαμάσι στον κ. Κουρεμπέ, στον κ. Κόκκαλη και στον κ. Σαρχώση".

Ως γνωστόν, 53 αμπελοκαλλιεργητές από το Δαμάσι περίμεναν με αγωνία την κατάληξη των ενστάσεων που είχαν καταθέσει στον ΕΛΓΑ, μετά το ζήτημα που ανέκυψε με τους " μάρτυρες " εν έτει 2016.

Μάλιστα, οι άνθρωποι είχαν εφησυχάσει κατά κάποιο τρόπο, καθώς το τοπικό φερέφωνο του κ. Κουρεμπέ, ο πολύς κ. Σαρχώσης, τους διαβεβαίωνε σε κάθε ευκαιρία ότι δεν υπήρχε ζήτημα και ότι θα αποζημιώνονταν κανονικά και οι 53  ενιστάμενοι.

Όμως, ο κ. Σαρχώσης έλεγε και πάλι ψέματα στους αγρότες, για να τους αποκοιμίσει.Οι εκτιμήσεις ήρθαν στο Δαμάσι για τους 53 παραγωγούς και όλες ανεξαιρέτως ήταν μηδενικές, αφήνοντας σύξυλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.

Αίσχος , κύριε Κουρεμπέ, κύριε Κόκκαλη και κύριε Σαρχώση.Παίξατε για πολλοστή φορά με τον πόνο των αγροτών,παρορώντας επιδεικτικά τα προβλήματα των οικογενειών τους.Θέλατε απλώς να κερδίσετε χρόνο, νομίζοντας ότι έχετε να κάνετε με σανοφάγους.

Αίσχος , κύριοι αρχολίπαροι και εξουσιολάγνοι.Προς στιγμήν οι Δαμασιώτες στέλνουν χαιρετίσματα στην εξουσία σας.Στη συνέχεια, όμως, θα " φάτε" τόσο μαύρο, που θα σας μείνει αξέχαστο.Η ώρα πλησιάζει.

Στέλιος  Γ.  Ροντούλης
Επικεφαλής  " Δράσης Πολιτών ".
Τύρναβος, 31/1/2018.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210.gmail. com
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.