Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο νέα ...φονικά όπλα για την επίθεση του Δαμασιακού !!!(βίντεο + φώτο )

Επίθεση φωτιά φτιάχνει ο Δαμασιακός μετά και την ενίσχυση με δύο παίκτες, η αξία των οποίων είναι αδιαμφισβήτητη στο Λαρισσαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Δαμασιακός ανακοίνωσε τις μεταγραφικές "βόμβες" του χειμώνα με την επιστροφή του Βασίλη Λόλα που αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων, αλλά και την απόκτηση του Κώστα Σουγλή που είναι αδερφός του Στέφανου. Τα δύο αδέρφια εφυγαν απο ΑΟΔ (Δολιχιακός) και πήγαν σε ΑΟΔ (Δαμασιακός).


Ο Δαμασιακός λοιπόν, μπήκε πολύ δυναμικά στο χειμερινό μεταγραφικό ... παζάρι και εκανε το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση Β.Λόλα και Κ.Σουγλή. Ο ΑΟΔ που κάνει πολύ καλή πορεία στην Α' τοπική κατηγορία του νομού Λάρισσας, έψαχνε κάτι πολύ καλό στην επίθεση από το καλοκαίρι, αλλά για διάφορους λόγους, αυτό δεν κατέστη εφικτό. 



Πλέον με την ενδυνάμωση του ροστερ με αυτά τα δύο ...υπερόπλα, η οποία επιθετική δυστοκία είχε διαπιστωθεί μέχρι τώρα και είχε κοστίσει σε βαθμούς θα πρέπει να μετατραπεί σε "φονικό όπλο" για τις αντίπαλες άμυνες.

Βασίλης Λόλας : η τέχνη του γκολ


Ο Βασίλης Λόλας που "ανδρώθηκε" ποδοσφαιρικά στο Δαμασιακό είναι η μεταγραφή που κατάφερε να ολοκληρώσει η διοίκηση του ΑΟΔ με επιτυχία και μάλιστα κόντρα σε πολύ ισχυρούς ανταγωνιστές που ήθελαν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Βασίλης Λόλας με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Δαμασιακό μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, έπεισε την πανίσχυρη (οικονομικά) διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων να τον πάρει από το Δαμασιακό που μόλις είχε πέσει από την Α' ΕΠΣΛ στην Α1 κατηγορία. 


Στα Φάρσαλα πέρυσι, διέπρεψε στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και κατάφερε με την ομάδα του να πάρουν την άνοδο στη Γ' Εθνική όπου και αγωνίστηκε με επιτυχία μέχρι και πριν λίγες μέρες, όταν έφτασε η πολύ καλή πρόταση του Δαμασιακού που του έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε στην ομάδα. Ο Βασίλης Λόλας αφού σκέφτηκε όλα τα ενδεχόμενα απάντησε θετικά και από την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε προπονήσεις με το Δαμασιακό. Στο γήπεδο βρήκε κυρίως παίκτες γνωστούς αφού με τους περισσότερους έχει υπάρξει συμπαίκτης.

Κώστας Σουγλής : Από ΑΟΔ σε ...ΑΟΔ

Ο Κώστας Σουγλής είναι γεννημένος το 1990 και παίζει με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις στην επίθεση... άλλωστε μέχρι τώρα αποτελούσε στο Δολιχιακό τον παίκτη ηγερή της ομάδας του χωριού του. 


Ειναι πολύ ικανός - αποτελεσματικός μεσοεπιθετικός με τεχνική κατάρτιση και είχε πολλές προτάσεις όλα τα χρόνια από μεγαλύτερες κατηγορίας ομάδες, αλλα ποτέ δεν έφυγε από το χωριό. Μετά την αποχώρηση το περασμένο καλοκαίρι, του μικρότερου αδερφού του Στέφανου για το Δαμασιακό, άνοιξε και για αυτόν η πόρτα για τους γαλανόλευκους.


Με τις δυνατές καλοκαιρινές προσθήκες, στον ήδη πολύ καλό κορμό του Δαμασιακού, 
ήρθαν και οι μέσοεπιθετικοί Λόλας και Σουγλής και έτσι οι γαλανόλευκοι του Νίκου Χρόνη, έχουν ένα από τα πιο γεμάτα και ισχυρά ροστερ στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισσας.
Δείτε στο βίντεο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δαμασιακού στην προπόνηση.



Η ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων για την αποχώρηση Λόλα, Μανιώτη και Κόλα.

«Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αναστάση Μανιώτη, Βασίλη Λόλα και Κλεβί Κόλα.

Σύσσωμη η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους με υγεία και κάθε επιτυχία.»

Μάλιστα ο Βασίλης Λόλας και ο Κλέβι Κόλα με προσωπική τους δήλωση ευχαρίστησαν την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων για την συνεργασία τους και ευχήθηκαν καλή πορεία δείχνοντας ότι αποχωρούν ως φίλοι από τον Ιστορικό Σύλλογο.

Η δήλωση του Βασίλη Λόλα

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους του Αχιλλέα Φαρσάλων με τους οποίους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα που φόρεσα την φανέλα του Ιστορικού Συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδος τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα και να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο για την στήριξη του. Μέσα από την ομάδα του Αχιλλέα ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά έζησα πολλές όμορφες στιγμές και ένιωσα σαν να βρισκόμουν πραγματικά σε μια οικογένεια που είχα πάντα την στήριξη της σε ότι και αν χρειάστηκε. Αποχώρησα από τον Σύλλογο ξεκάθαρα και μόνο για δικούς μου οικογενειακούς λόγους. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και πάντα θα θυμάμαι την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις».


Δείτε τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής.

Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δήμητρα Γιάννουλης 1-6
Αετός Αμυγδαλέας - Δόξα Αργυροπουλίου 1-1
ΠΟ Ελασσόνας - Οικονόμος Τσαριτσάνης 1-2

Η Βαθμολογία σε 14 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 31
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 30
3. Δόξα Αργυροπουλίου 27
4. Σμόλικας Φαλάνης 26
5. Αετός Αμυγδαλέας 24
6. ΠΟ Ελασσόνας 23
7. Δαμασιακός 22
8. Κίσσαβος Συκουρίου 22
9. Δωτιέας Αγιάς 21
10. Δήμητρα Γιάννουλης 20
11. Λάρισα 2012 19
12. Δόξα Βλαχογιαννίου 13
13. Τύρναβος 2005 12
14. Φαλανιακός 11
15. Βούναινα 9
16. Αστραπή Νέας Πολιτείας 4

15η αγωνιστική
Κυριακή 7/1/2018
Ώρα έναρξης 15:00

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Δαμασιακός
Δόξα Αργυροπουλίου - Ηρακλής Λάρισας
Σμόλικας Φαλάνης - Δόξα Βλαχογιαννίου
Δήμητρα Γιάννουλης - Λάρισα 2012
Αστραπή Ν. Πολιτείας - Δωτιέας Αγιάς
ΑΕ Βουναίνων - Φαλανιακός
Αετός Αμυγδαλέας - Τύρναβος 2005
Κίσσαβος Συκουρίου - ΠΟ Ελασσόνας

*** Το υπάρχον άρθρο θα ανανεωθεί το αύριο , με φωτογραφίες και συνεντεύξεις από τους δύο νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του ΑΟΔ.


  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  8. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  9. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.