Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με κέφι και χορό η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δαμασίου (βίντεο + φώτο)

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα. Κουβέντα, καλό φαγητό και πάνω από όλα κέφι και χορό, όπως μόνο οι Δαμασιώτες και οι Δαμασιώτισσες ξέρουν!!!
Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου 19/1/2018 συγκεντρώθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Δαμασίου, στην Ταβέρνα ο "Θανάσης" του Αλέξη Γκατζιούρα, όπου ήταν το προγραμματισμένο ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτας.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο επικεφαλής της "Δράσης Πολιτών" Αστέριος Ροντούλης με τη γυναίκα του, αλλά και ο δήμαρχος Τυρνάβου, Παναγιώτης Σαρχώσης, συνοδεία αντιδημάρχων.
Ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δαμασίου Νίκος Καλαμπούκας με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκαν στον κόσμο. 


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε ο Δήμαρχος για τα έργα στο Δαμάσι αλλά και την πολύ καλή ευχή που έδωσε ο Νίκος Καλαμπούκας. 


Μετά  το φαγητό ανέλαβε "δράση" η πολύ καλή ορχήστρα του Θανάση Γρηγορίου. Στο τραγούδι η Λίστα Μπρέλλα έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας για άλλη μια φορά, ενώ ο Δημήτρης Κιτσόπουλος με το κλαρίνο του ξεσήκωσε τον κόσμο. 
Στην κιθάρα ήταν ο μαναδικός Βασίλης Μητσιάκης,  ενώ στα πλήκτρα - αρμόνιο η ψυχή της ορχήστρας ο Παύλος Μπέκας.


Δείτε στο βίντεο τα μέλη του ΚΑΠΗ Δαμασίου να ξεφαντώνουν με την ορχήστρα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό.


***Και του χρόνου με υγεία να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, που όλο το χρόνο με τις εκδρομές του και τις δράσεις του, δίνει πολύ καλή ψυχαγωγία και διέξοδο από την καθημερινότητα, στους Δαμασιώτες και της Δαμασιώτισσες της τρίτης ηλικίας!!!



  1. Μάθετε τα νέα του Δαμασίου από το http://asteriosstelios.blogspot.gr/?m=1
  2. Εγγραφείτε στο κανάλι μου Asterios Stelios στο YouTube και δείτε όλα τα βίντεο https://www.youtube.com/user/asterios210
  3. Ακολουθήστε με Twitter @Asterios Stelios https://twitter.com/AsteriosStelios?s=09
  4. Ακολουθήστε με και στο Instagram https://instagram.com/download/?r=1337407125
  5. Ακολουθήστε με στο Google+ https://plus.google.com/104437141023444815063
  6. Κάντε κοινοποίηση - share αν σας άρεσε το άρθρο
  7. Κάντε αίτημα φιλίας και ακολουθήσετε μεστο Facebook.  https://www.facebook.com/asterios210.stelios
  8. Στείλτε email στο asterios210.gmail. com
  9. Σχολιάστε ελεύθερα, κάτω από το άρθρο, πάντα όμως χωρίς υβριστικές - χυδαίες εκφράσεις... αυτά τα σχόλια θα διαγράφονται.
  10. Κατά την αναπαραγωγή ενός άρθρου, φωτογραφιών ή βίντεο είναι υποχρεωτική η αναφορά της πηγής προέλευσης.
  11. Το παρόν μπλογκ αποτελεί προσωπικό ιστότοπο και δεν εξυπηρετεί οποιοδήποτε συμφέρον. Είναι μια καταγραφή των δραστηριοτήτων, παραδόσεων, ηθών και εθίμων του Δαμασίου καθώς και της καθημερινότητάς του με την προσωπική μου μάτια, άποψη και γνώση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.