Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α1 ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ - ΝΕΑΠΟΛΗ (2-1 τελικό )

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρόνια , ο Δαμασιακός του Κώστα Καζάκη, τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Α1 στην ΕΠΣ Λάρισας.

Υποδέχθηκε στο γήπεδο του τη Νεάπολη που έχει 24 βαθμούς όπως και ο ΑΟΔ.
Οι γηπεδούχοι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, πάρα το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν πολύ άσχημη κατάσταση κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και τελικά να πάρουν δίκαια τη νίκη με 2-1.



Ο ΑΟ Δαμασιακός ερχόταν από νίκη εκτός έδρας με το Πουρνάρι στο πρωτάθλημα , αλλά και την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου επι του ΑΟ Μαυροβουνίου. Η Νεάπολη στη 16η αγωνιστική πήρε άνευ αγώνα με τον Ηρακλή Χάλκης τους 3 βαθμούς, ενώ στη 15η έχασε εκτός εδρας με 3-1 από τις Νέες Καρυές 2012  , ενώ ο Δαμασιακός ήρθε ισοπαλία (2-2) με το Κιλελέρ στην έδρα του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ  (ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ) 
Μιγδάνης , Μπακαΐμης, Ντόκος, Οικονόκου, Λέτσιος Κ. Τσιάλτας, Τιούτιος, Μόκας, Καρατζιόλης, Λούτσος, Λέτσιος Α.

ΝΕΑΠΟΛΗ  (ΜΠΑΚΑΡΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ )
Παναγιωτόπουλος,  Μανδραβέλης, Κοσμάς,  Ζάρρας,  Μπουχλαριώτης,  Μπέης, Χαρούλης,  Καραθάνος,  Μανώλης, Κατσαμάκας,  Γαρυφαλλόπουλος.

1ος διαιτητής Γιώργος Καρδούλας 
Βοηθός Θύμιου Πέτρος 
Βοηθός Γκόγκος Ηλίας 

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο πάρα το κρύο για να δει το πρώτο ματς του Δαμασιακού στο 2017.

Παιχνίδι δυνατό αλλά αναγνωριστικό τα πρώτα λεπτά.

Με 4-4-2 παίζει ο Δαμασιακός με 4-5-1 η Νεάπολη.

8' ΓΚΟΛ 1-0 ο Δαμασιακός με τον Λέτσιο Αστέριο !!!!!!!!!!
Ο Λουτσός από το κέντρο μεταβίβασε ωραία στον Λέτσιο και εκείνος με από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τεχνικό σουτ άνοιξε το σκορ.

19' Τεράστια ευκαιρία για Νεάπολη!!!
Ο Χαρούλης παίρνει τη μπάλα  από Γαρυφαλλόπουλο σουτάρει,  αλλοίωσε ο Μιγδάνης έδιωξε σχεδόν στη γραμμή ο Μπακαΐμης χωρίς η μπάλα να φύγει από την περιοχή. Στη συνέχεια της ίδιας ευκαιρίας πήρε το ριμπάουντ ο ξανά ο Χαρούλης που με νέα προσπάθεια για να σκοράρει σε κενή εστία αλλά ο Ντόκος έδιωξε και πάλι πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.


24' αναγκαστική αλλαγή για Δαμασιακό. Στη θέση του Καρατζιόλη που αποχώρησε τραυματίας μπήκε ο Ραπτοτάσιος.

Παιχνίδι κέντρου χωρίς σημαντικές ευκαιρίες για 15 λεπτά αλλά με ρυθμό.


39' ΓΚΟΛ 2-0 ο Δαμασιακός με τον Τσιάλτα !!!!!!!
Φάουλ που κέρδισε πλάγια αριστερά σχεδόν στο κόρνερ ο Λούτσος,  εκτέλεσε ο Ντόκος και με γυριστό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου.



ΛΗΞΗ  ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 

Στο 2ο ημίχρονο η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για το Δαμασιακό στο 57' όταν σε φάουλ που κέρδισε ο Μόκας και εκτέλεσε ο Ντόκος,  στην πορεία τη μπάλας βρέθηκε ο Οικονόμου που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 60' ο Κοσμάς της Νεάπολης πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 62' η Νεάπολη ζήτησε πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής Καρδούλας.


Στο 65' μεγάλη ευκαιρία για Δαμασιακό να κάνει 3 τα τέρματα του.
Ο Ραπτοτάσιος βγήκε τετ α τετ με τον Παναγιωτόπουλο που απέκρουσε το σουτ του εξτρεμ του Δαμασιακού.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ραπτοτάσιος με τα από ωραία ενέργεια του Μόκα , πήρε τη μπάλα στην περιοχή και με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Στο 68' πέρασε στο ματς ο Δούκας στη θέση του Αστέριου Λέτσιου.

Στο 69' ο Λούτσος πήρε τη μπάλα δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή κι αφού διέσχισε όλο το γήπεδο χωρίς να τον ανακόψουν όσοι βρέθηκαν δίπλα του , βγήκε τετ α τετ προσπάθησε να σπάσει την μπάλα δίπλα σε συμπαίκτη του αλλά πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός της Νεάπολης.

Στο 70' κίτρινη στο Ντόκο για τράβηγμα φανέλας.
Στο φάουλ που εκτελέστηκε η μπάλα πέρασε από όλους στην περιοχή και ενώ έσκασε σε λακκούβα ο Μιγδάνης μπλόκαρε.


Στο 73' το 2-1 για Νεάπολη !!!!!!!
Μετά από λάθος γύρισμα του Μπακαΐμη στη περιοχή , πετάχτηκε ο Χαρούλης και με πλασέ έγραψε το 2-1.

74' Στη θέση του Μπουχλαριώτη ο Κυριακάκης και πλέον σε 4-4-2 η Νεάπολη.

Στο 80' ωραία πέρασε στο Δούκα ο Ραπτοτάσιος,  που μπήκε ως σέντερ φορ, ο μέσος του Δαμασιακού μπήκε στη μεγάλη περιοχή και στην προσπάθεια του να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα,  δέχθηκε μαρκάρισμα από πίσω και με αδύναμο σουτ μπλόκαρε ο κίπερ της Νεάπολης. Για αυτή τη φάση ζήτησε πέναλτι ο ΑΟΔ.


87' κίτρινη κάρτα στο Μπακαΐμη για σκληρό φάουλ.

Στην πολύ εκτέλεση του φάουλ για τη Νεάπολη που προσπάθησε να ισοφαρίσει , με εκτίναξη έδιωξε ο Μιγδάνης και κράτησε το 2-1 για την ομάδα του.

88' Ο Βίδρας στη θέση του Μόκα.

3' καθυστέρησεις

ΛΗΞΗ ΑΓΏΝΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.