Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φιλική ήττα για Δαμασιακό από Αετό Μακρυχωρίου (φώτο )

Μετά από 20 μέρες απραξίας λόγω εορτών και κακοκαιρίας , το Μακρυχώρι νίκησε δύσκολα το Δαμασιακό σε φιλικό αγώνα που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην έδρα του Αετού.



Οι δύο ομάδες που παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες , ( Α τοπικό το Μακρυχώρι και Α1 ο Δαμασιακός ) με λίγες προπονήσεις στα πόδια τους , ήθελαν ένα ματς για να βρουν αγωνιστικό ρυθμό αλλά και να ετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι , όπως είπαν και οι δύο προπονητές.

Νικητής αναδείχθηκε ο γηπεδούχος Αετός Μακρυχωρίου με 2-1 που τα "βρήκε" όμως , πολύ δύσκολα από τους φιλοξενούμενους ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Δαμασιακός μπήκε παθιασμένος και με παιχνίδι κατοχής άνοιξε το σκορ στο 15' με ψηλοκρεμαστό σούτ εκτός περιοχής από τον Καρατζιόλή.



Στο 18' λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα ο Δαμασιακός όταν με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας έκοψε το σουτ στο τετ α τετ του Αστέριου Λέτσιου.

4 λεπτά αργότερα ο Αβελλάς του Αετού προσπάθησε να ισοφαρίσει με σουτ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιγδάνη.



Στο 27' ο Δαμασιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ όταν μετά από πάσα του Καρατζιόλη το δυνατό σουτ του Μπακαΐμη , κόντραρε πάνω σε πόδια αμυντικών.

Στο 30 ο τερματοφύλακας του Δαμασιακού είδε την απειλή και με την έξοδό του έκοψε τον οπτικό πεδίο του Πάσιου που έστειλε τη μπάλα άουτ.



Στο 37' μετά από σέντρα του Χριστιανίδη , ο Αβελλάς προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο Μιγδάνης ήταν και πάλι εκεί που μπλόκαρε τη μπάλα.

Ένα λεπτό αργότερα μετά από πάσα του Πάσιου ο Γκαμπέτας έκανε σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ακόμα ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή είχε την ίδια κατάληξη στο 40'.




Στο 44' φθηνά τη γλίτωσε ο Οικονόμου του Δαμασιακού που δέχθηκε χτύπημα στα πλευρά από συμπαίκτη του στην προσπάθεια να διώξουν τη μπάλα.

2° ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Κεφάτος ξεκίνησε ο Δαμασιακός στην επανάληψη με το Λούτσο να απειλεί την εστία του Πουτσιάκα με συρτό διαγώνιο σουτ στο 49' που πέρασε λίγο άουτ.



Στο 51 ο πολύ καλός κίπερ του Δαμασιακού μπλόκαρε τη μπάλα μετά από σουτ του Χριστιανίδη έξω από την περιοχή.

Στο 55 ο Οικονόμου αρχικά έκοψε τη μπάλα μέσα στην περιοχή με κεφαλιά ενώ στη συνέχεια ο Μιγδάνης μπλόκαρε το σουτ του Μάτζαρη.

Στο 57' μετά από φάουλ του Μπακαΐμη στον Αργύρη , ο ίδιος εκτέλεσε το φάουλ από πολύ καλό σημείο έξω από την περιοχή με τη μπάλα αρχικά να κοντράρει στο τείχος με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να διώχνουν σε κόρνερ.



59' Ο Μάτζαρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μιγδάνης με γροθιές έδιωξε την απειλή από την εστία του Δαμασιακού.

Τα επόμενα 2 λεπτά ο Αετός που πίεζε ασφυκτικά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει σε εκτέλεση κόρνερ και φάουλ που ακολούθησε χάρη στην σωτηρία απόκρουση του Μιγδάνη.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 64' όταν μετά από λάθος του Μόκα ο Πάσιος πλάσαρε τον Μιγδάνη στη γωνίαπου ενώ έκανε έξοδο δεν κατάφερε να τον ανακόψει.

Και ενώ ο Δαμασιακός έκανε πολλές αλλαγές βάζοντας νέα παιδιά μέσα , το Μακρυχώρι πήρε προβάδισμα με 2-1 στο 75'.

Ο Μάτζαρης με μονοκόμματο σουτ στην απέναντι γωνία , εκμεταλλεύτηκε την αμυντική σύγχυση και σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο.

Στο 82' ο Γκαμπέτας έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από πολύ καλό σούτ.

Στο 85 ο Αετός απειλήθηκε από τον Δαμασιακό σε εκτέλεση φάουλ του Τσιάλτα , που κέρδισε έξω από την περιοχή ο Βίδρας .



Στο 87' μετά από παράλληλη σέντρα , η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού ( Οικονόμου ) και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Την έσχατη των ποινών εκτέλεσε ο Γκαμπέτας αλλά ο Μιγδάνης επιστέγασε την πολύ καλή του εμφάνιση με ένα μεγαλοπρεπές όχι που του είπε καθώς απέκρουσε τη μπάλα.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ 

Το Μακρυχώρι νικησε με 2-1 τον Δαμασιακό.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.