Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στα μπλόκα οι αγρότες της Λάρισας - αποφασίζει τη Δευτέρα το Δαμάσι.


Στη πλατεία του χωριού με τα τρακτέρ θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας  23 Ιανουαρίου οι αγρότες του Δαμασίου. 
Το ραντεβού δόθηκε στις 9 π.μ. και μέχρι το μεσημέρι θα δούνε τη συμμετοχή αλλά και τις προθέσεις των αγροτών του χωριού για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων αλλά και αν στηθεί μπλόκο στη γέφυρα του χωριού στην παλιά εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης. 





Οι αγρότες της Λάρισας βγάζουν μπλόκα και τρακτέρ στις πλατείες των χωριών του νομού από τη Δευτέρα, μετά από απόφαση κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με τη συμμετοχή της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, αγροτικών συλλόγων επιτροπών αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων.

Οι αγρότες του νομού βρίσκονται σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους από τις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλίας σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, οι οποίοι επίσης πραγματοποιούν συσκέψεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους και το στήσιμο κεντρικού μπλόκου στο κόμβο της Νίκαιας.




Στο μπλόκο της Νίκαιας θα συμμετάσχουν και οι αγρότες της Λάρισας.

Οι αγρότες της Λάρισας θα βρεθούν στη Νίκαια την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, με βάση τις αποφάσεις που πήραν η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, οι αγροτικοί σύλλογοι και οι επιτροπές αγώνα, σε συντονισμό με τους συναδέλφους τους από τις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

Πριν ενωθούν με το κεντρικό μπλόκο για τον αποκλεισμό της εθνικής οδού, οι αγρότες της Λάρισας οργανώνουν τη Δευτέρα τοπικό μπλόκο στη διασταύρωση Αργυροπουλίου (Μελούνα).

Σε εκείνο το σημείο στο μπλόκο συμμετέχουν αγροτικοί σύλλογοι της επαρχίας του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, ενώ την ίδια μέρα οι αγρότες από άλλες περιοχές του νομού θα βγάλουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.