Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κορίτσια όλων των ηλικιών στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Δαμασίου - ΜΕΡΟΣ 1° ( φώτο )

Ντύθηκαν , χτενίστηκαν , στολίστηκαν και έδωσαν δυναμικό "παρών" στην ετήσια κοπή της πίτας οι γυναίκες του Δαμασίου.




Κορίτσια από 5 μέχρι 75 χρονών , βρέθηκαν την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο καφέ - μπαρ Magazzino και την 7η κοπή της Βασιλόπιτας του Σ.Γ.Δ. που πλέον,  έγινε θεσμός.




Περισσότερες από 150 γυναίκες άφησαν στο σπιτι τα προβλήματά του και οποίες σκέψεις και από το απόγευμα βγήκαν στην πλατεία στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ραντεβού για να πάει καλά ο χρόνος.




Χωρίς τους άντρες δίπλα τους για λίγες ώρες , μίλησαν  (κάποιες λίγο παραπάνω βέβαια ) και ξέφυγαν από την καθημερινή ρουτίνα.




Το πάρτι και το κεφι κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.




Στην κοπή της πιτας παραβρέθηκαν και γυναίκες από το Σύλλογο Γυναικών Τυρνάβου όπου χαιρέτισαν την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση των γυναικών του Δαμασίου.


Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από την κοπή της πιτας των γυναικών του Δαμασίου θα ανέβουν στο asteriosstelios.blogspot.gr το Σάββατο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.