Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε τα βίντεο από την κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Δαμασίου - ΜΕΡΟΣ 2°

Είναι νοικοκυρές και εργαζόμενες , είναι αγρότισσες και σύζυγοι , είναι μανάδες και αδερφές , είναι γυναίκες κτηνοτρόφοι , είναι τόσα πολλά ακόμη και παραμένουν δυναμικές όπως η παλιά Δαμασιώτισσα !!!
Μόνο που η σημερινές γυναίκες του Δαμασίου οταν το σηκώνει η περίσταση , όπως στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών,  ντύνονται,  στολίζονται, χτενίζονται και βγαίνουν όλες μαζί χωρίς τους συζύγους τους για να διασκεδάσουν.




Αυτα τα ... κορίτσια του Δαμασίου την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 τα άφησαν όλα πίσω και βγήκαν κόψουν τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου τους στο Magazzino Cafe Bar στην πλατεία του χωριού. Εκεί παραβρέθηκαν και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου που χαιρέτισαν την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του αντίστοιχου Σ.Γ. του χωριού μας.

Δείτε το βίντεο από την κοπή της Βασιλόπιτας. 





Περισσότερες από 150 γυναίκες , από 5 μέχρι και 75 χρονών , βρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά 3 ήταν αυτές που βρήκαν φλουρί στο κομμάτι τους και πήραν απο ένα δωράκι για πάει καλά η χρόνια.




Και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. Άλλες 3 γυναίκες κέρδισαν δωράκια μετά από κλήρωση που έγινε.





Και αφού τελείωσε αυτή η διαδικασία , μαζί είχαν τελειώσει και οι καφέδες και τη θέση τους στα τραπέζια των γυναικών,  πήραν το κρασί και τα ποτά μαζί με το κέφι , το χορό και τη διασκέδαση που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.