Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δίκαιη η νίκη του Δαμασιακού επί της Νεάπολης είπαν οι προπονητές και οι πρωταγωνιστές του ματς (φωτό + δηλώσεις)

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη όμως ο Δαμασιακός ήταν αυτός που πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης κάνοντας έτσι ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά.



Με 4-4-2 παρέταξε το Δαμασιακό ο Κώστας Καζάκης με 4-5-1 ο Μπάμπης Μπακαρός τη Νεάπολη.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο κέντρο τον πολύ έμπειρο μέσο Λευτέρη Τιούτιο που είναι η μοναδική μεταγραφική ενίσχυση του Δαμασιακού το χειμώνα ενώ στη Νεάπολη ξεκίνησαν 4 από τις 5 μεταγραφές του χειμώνα ( Καραθάνος,  Μανώλης,  Κατσαμάκας και Γαρυφαλλόπουλος )


Καλύτερος ο γηπεδούχος ΑΟΔ σε όλο το ματς , κατάφερε και πέτυχε 2 τέρματα στο 1ο ημίχρονο μετά από λάθη των παικτών της Νεάπολης που εκμεταλλεύτηκαν οι Λέτσιος Αστέριος στο 8' και Τσιάλτας στο 39'.


Στο 2ο ημίχρονο και πιο ειδικά από το 60' μέχρι το 80' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν τον αγώνα. Μείωσαν μετά από λάθος της άμυνας του Δαμασιακού στο 73' αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά για να πάρουν κάτι παραπάνω.

Ο κορυφαίος του ματς MVP

Ο Λευτέρης Τιούτιος ήταν λίρα 100 στο κέντρο του γηπέδου !!!


Έπαιξε με ωριμότητα , ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας και έτρεχε την ομάδα όταν έπρεπε. Έκοβε και μοίραζε μπαλιές και απέδειξε πόσο δίκαιο είχαν η διοίκηση και ο προπονητής που τον έφερναν στην ομάδα του Δαμασιακού.


Ο Λευτέρης Τιούτιος μίλησε το asteriosstelios.blogspot.gr μετά τη λήξη του αγώνα και ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο μέσα στο κρύο και στήριξε την ομάδα πάρα τα προβλήματα που έφερε στην κάθε οικογένεια ή οικονομική κρίση.


" Ευχαριστώ τον πρόεδρο Θοδωρή Τόκα και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και με δεχθηκαν στην ομάδα.


Ο Δαμασιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα με ιστορία. Έβγαλε πολύ μεγάλους παίκτες στο παρελθόν όπως οι αείμνηστοι Μουσιάρης και Ζέρμας το όνομα των οποίων φέρει και το γήπεδο του χωριού. Είναι και πολλοί άλλοι μεγάλοι παίκτες που ξεκίνησαν από εδώ αλλά ας μείνουμε στο σήμερα.


Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα πολύ δύσκολο ματς.
Παίξαμε μπάλα μετά από ενάμιση μήνα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο που είναι σε άσχημη κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις καλό ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως καταφέραμε να προηγηθούμε με 2 γκολ . Ο αντίπαλος έπρεπε να κυνηγήσει να γυρίσει το σκορ όμως δεν τον αφήσαμε. Είχαμε 5-6 πολύ καλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.


Όταν  χάνεις ευκαιρίες κάποια στιγμή θα δεχθείς γκολ και αυτό έγινε μετά από ένα λάθος της άμυνας μας όπου ο κεντρικός αμυντικός γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα και ο αντίπαλος κατάφερε και μείωσε το σκορ. Μέχρι το τέλος υπήρχε άγχος αλλά τέλος καλό όλα καλά !!!
Χαίρομαι πολύ που είμαι στο Δαμασιακό και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Κορυφαίος και μοιραίος της Νεάπολης ο Βαγγέλης Χαρούλης.

Ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας ηταν παρά πολύ καλός στο παιχνίδι και έχασε διπλή ευκαιρία στο 19° λεπτό του πρώτου ημιχρόνου να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Έπεσε πάνω σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα και σε δύο παίκτες που έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 73 όμως εκμεταλλεύτηκε το αμυντικό λάθος μείωσε σε 2-1 και έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.


Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως η ομάδα της Νεάπολης ήταν άτυχη και πως η νίκη του Δαμασιακού ήταν δίκαιη. Η μεγάλη αποχή λόγω της διακοπης των γιορτών αλλά και της κακοκαιρίας όπως είπε μας στοίχισε. Ζητήσαμε ένα πέναλτι που ήταν και δεν μας δόθηκε όπως πέναλτι έπρεπε να δοθεί προς το τέλος του ματς και στο Δαμασιακό. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο στο Δαμασιακό και καλή χρονιά να έχουμε τόνισε κλείνοντας.

Κώστας Καζάκης - προπονητής Δαμασιακού 

"Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι τώρα !!! Κάναμε καλό ποδαρικό τη νέα χρονιά και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε να μας στηρίζει και το έχουμε ανάγκη να είναι δίπλα μας να μας βοηθάει. Θα μπορούσαμε να είχαμε "καθαρίσει" το ματς από νωρίς αφού είχαμε 5-6 ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ,  αλλά λίγο η αστοχία λίγο κάποια λάθη δεν μας άφησαν να πετύχουμε μια πιο ευρεία νίκη. Φάγαμε ένα γκολ από λάθος της άμυνας και βάλαμε τους αντιπάλους στο παιχνίδι ξανά ενώ είμασταν καλύτεροι.
Ο Λευτέρης ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα και μας βοήθησε πάρα πολύ με την παρουσία του. Όλοι οι παίκτες όμως έπαιξαν καλά σήμερα.  
Συγχαρητήρια στα παιδιά και πάλι και στον υπέροχο κόσμο μας !!! Καλή συνέχεια στη Νεάπολη εύχομαι."

Μπάμπης Μπακαρός - προπονητής Νεάπολης 

"Δεν είχαμε καλή εμφάνιση σήμερα. Μείναμε πίσω στο σκορ με 2 τέρματα από δύο επιπόλαια λάθη. Προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε,  μειώσαμε αλλά στις 2 καλές ευκαιρίες που είχαμε δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Δικαιούμαστε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε,  οι διαιτητές έκανα λάθη αλλά δίκαια νίκησε ο Δαμασιακός.
Καλή συνέχεια στο Δαμασιακό."


Οι διαιτητές στο ... μικροσκόπιο 

Οι τρεις νεαροί διαιτητές δεν επέφυγαν τα λάθη στο παιχνίδι με αποτέλεσμα αρκετές φορές να υπάρχει γκρίνια για τις αποφάσεις τους τόσο μέσα στο γήπεδο από παίκτες και πάγκους όσο και από την κερκίδα. Ωστόσο με την απόδοση τους δεν επιρρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Ελέγχονται για δύο πέναλτι που δεν έδωσαν από ένα σε κάθε ομάδα καθώς και το ότι δεν τιμώρησαν τον Γαρυφαλλόπουλο της Νεάπολης όταν προς το τέλος του αγώνα άνοιξε κουβέντα σε έντονο ύφος με οπαδούς του Δαμασιακού.

1ος        -  Γιώργος Καρδούλας
Βοηθός -  Πέτρος Θύμιου
Βοηθός - Ηλίας Γκόγκος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.