Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μακρυχώρι - Δαμασιακός , είχαν από ένα ημίχρονο δήλωσαν οι προπονητές ( φώτο )

Ένα καλό ξεμούδιασμα ήταν αυτό το φιλικό παιχνίδι στο Μακρυχώρι , ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Δαμασιακό. Οι γηπεδούχοι που απέδωσαν πολύ καλύτερα στο 2ο ημίχρονο , νίκησαν δύσκολα έναν αξιόμαχο Δαμασιακό  που στο πρώτο μέρος έβγαζε ...φωτιές !!!



Ο Δαμασιακός δοκίμασε στα χαφ για δεύτερο παιχνίδι τον  Λευτέρη Τιούτιο που με την εμφάνισή του έδωσε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας.


Ο πολύ έμπειρος μέσος συζητά με την διοίκηση της ομάδας για να φορέσει τη φανέλα του Δαμασιακού μέχρι το τέλος της σαιζόν.



Οι δύο προπονητές πάντως , στις δηλώσεις τους στο asteriosstelios.blogspot.gr , μετά τη λήξη του αγώνα συμφώνησαν πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ο Δαμασιακός και το δεύτερο ο Αετός Μακρυχωρίου.



Ο Γιάννης Μπουρνάκας που προπονεί τον Αετό δήλωσε πως μετά από 20 μέρες αποχής από την αγωνιστική δράση και με 4 προπονήσεις θέλαμε ένα φιλικό για να μπούμε στον αγωνιστικό ρυθμό και τον βρίσκουμε σιγά σιγά. Ο Δαμασιακός ήταν καλύτερος στο 1ο μέρος και εμείς στο 2ο.



Ο Κώστας Καζάκης ,  ο  προπονητής του Δαμασιακού , είπε πως μετά από μεγάλη αποχή από τους ρυθμούς μας λόγω των εορτών , του καιρού και της αναβολής της αγωνιστικής δράσης , θέλαμε ένα αρκετά δυνατό φιλικό αγώνα για να βρούμε ρυθμό και να μπούμε στο αγωνιστικό πρόγραμμα πιο έτοιμοι.



Στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξαν οι βασικοί ήμασταν πάρα πολύ καλοί για τα παραπάνω δεδομένα τόνισε ο Κώστας Καζάκης , ενώ στο 2ο μέρος που δώσαμε χρόνο στους μικρούς χάθηκε η συνοχή. Ωστόσο όπως τόνισε είδε πολλά θετικά στοιχεία από την ομάδα αλλά και κάποια λάθη που πρέπει να διορθωθούν με δουλειά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.