Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΩΡΑ - Σεισμός στη Λέσβο

Ισχυρό σεισμό κατέγραψαν οι σεισμογράφοι του  Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών πριν λίγο στο Ανατολικό Αιγαίο. 

Συγκεκριμένα το επίκεντρο ήταν 40 χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης (στα δυτικά παράλια της Μικράς Ασίας και συγκεκριμένα στο Τσανάκαλε) είχε ένταση 4.5 R και εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιόμετρα.
Μέχρι στιγμής , από το σεισμό που κατατάσσεται στους μεγάλους, δεν έχει αναφερθεί αν και ποιες περιοχές της Λέσβου κουνήθηκαν κι αν προκλήθηκαν ζημιές.

Δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες σε ποιες άλλες περιοχές έκανε σεισμό σήμερα και αλλα πόσα Ρίχτερ ήταν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.