Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΩΡΑ : Άρχισε να χιονίζει έντονα τη νύχτα στο Δαμάσι ( φώτο )

Μετά από ένα διάλειμμα 3 ημερών χωρίς χιονοπτώσεις στο Δαμάσι , έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής το νέο κύμα κακοκαιρίας , όπως είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο καιρού η ΕΜΥ.

Αρχικά με χιονόνερο για 2 ώρες και ενώ το θερμόμετρο εδειχνε -1° C και στη συνέχεια με έντονη χιονόπτωση στους -2° C.

Μέσα σε λίγη ώρα πάνω στο προηγούμενο χιόνι που έλιωνε τις τελευταίες μέρες , άρχισε να το "στρώνει" με το φρέσκο χιόνι που έπεφτε ακατάπαυστα.

Όπως ενημέρωσαν οι μετεωρολόγοι τα χιόνια αυτή τη φορά θα είναι πιο έντονα και πιο πολλά ,ωστόσο δεν θα έχουμε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες όσο την περασμένη εβδομάδα όταν και μας "χτύπησε" το βαρομετρικό χαμηλό που ήρθε από τη Σκανδιναβία με το όνομα "Αριάδνη".

Μέχρι την Παρασκευή λένε οι προγνώσεις του καιρού πώς θα κρατήσουν οι χιονοπτώσεις στο χωριό μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Δεν αποκλείεται πάντως και το ερχόμενο Σάββατο-Κύριακο να δούμε λίγα χιόνια.

Προσοχή λοιπόν στους δρόμους τόσο σε όσους οδηγούν αυτοκίνητο αλλά και στους πεζούς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Τα σχολεία ήταν να λειτουργήσουν κανονικά τη Δευτέρα αλλά λόγω της νέας έντονης χιονόπτωσης οι γονείς θα πρέπει να ενημερωθούν το πρωί για το αν θα στείλουν τα παιδιά στο σχολείο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.