Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δαμάσι - Σκι με σακούλες όπως παλιά (φώτο + βίντεο )

Βλέπεις τους άλλους να πηγαίνουν για σκι στα χιονοδρομικά κέντρα και εσύ δεν μπορείς και θες πολύ να παίξεις στα χιόνια ???

Κανένα πρόβλημα !!!

Αρκεί να έχει χιονίσει αρκετά  (20 εκατοστά και πάνω) στην περιοχή σου και έχεις για καλή κατηφορική πλάγια χωρίς εμπόδια όπως στην παρακάτω εικόνα από το Δαμάσι Λάρισας ! !!


Πριν από λίγες μέρες στις 11 Ιανουαρίου 2017 στη Βίγλα Δαμασίου , μια ομάδα παιδιών μόλις το έστρωσε για καλά το χιόνι πήγε στο βουνό με μεγάλες χοντρές σακούλες και έκανε σκι - τσουλήθρα !!!




Έφτιαξαν πατώντας το χιόνι την πίστα στο δικό τους χιονοδρομικό κέντρο και ... διακεδασαν κάνοντας καταβάσεις με τις σακούλες.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο


Άλλες φορές ένας - ένας και άλλοτε όλοι μαζί με μικρή διαφορά στην εκκίνηση μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα παιδιά στο Δαμάσι , διασκέδασαν με την ψυχή τους στα χιόνια που έπεσαν τις τελευταίες μέρες! !!


Άν το λέει και εσάς η ψυχή σας την επόμενη φορά που θα χιονίσει πολύ στην περιοχή σας πάρτε μια μεγάλη και χοντρή σακούλα , βρείτε την κατάλληλη πλάγια με αρκετό χιόνι και καλές καταβάσεις !!!



Πάλι, αν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε και τα δικά σας πέδιλα του σκι με σανίδες καλά δεμένες στα πόδια και δύο ελαστικά ξύλα για μπαστούνια όπως στις παρακάτω φωτογραφίες.



Την επόμενη φορά λοιπόν μη σας αγχώνει αν δεν είστε κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο ή αν δεν έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό ....αρκεί να υπάρχει η σωστή διάθεση !!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.