Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οποίος ...στραβοπατήσει είναι σαν χάνει το "τρένο", τόσο για τη άνοδο όσο και για τον υποβιβασμό στην Α1 της ΕΠΣΛ ( φώτο +βίντεο )

Μάχες που θα κρίνουν κατά μεγάλο ποσοστό την υπόθεση 3η θέση που οδηγεί στην άνοδο, αλλά στην υπόθεση παραμονή
στην κατηγορία περιλαμβάνει η 32η αγωνιστική της Α1 της ΕΠΣ Λάρισας. 


Σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου στις 17:00 θα διεξαχθεί η 32η εμβόλιμη αγωνιστική και στις 19:00 που θα τελειώσουν τα παιχνίδια θα ξέρουμε πολλά, θα καταλάβουμε ποιοι θα "χαμογελάνε" και ποιοι θα "κλαίνε". 
Τρεις αγωνιστικές λοιπόν απέμειναν πριν το "φινάλε" και η "μάχη" για την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α' ΕΠΣΛ καλά κρατεί. Εφτά ομάδες ελπίζουν να ακολουθήσουν στην άνοδο Ηρακλή Λάρισας και Κίσσαβο Συκουρίου, όμως μόνο μια θα τα καταφέρει. Ενώ για τη αποφυγή του υποβιβασμού παλεύουν άλλες εφτά, με τις δύο (Κιλελέρ + Νεάπολη ) να έχουν τον μικρότερο κίνδυνο.


Δειτε τη βαθμολογία μετά από 31 αγώνες και θα καταλάβετε.

1. Ηρακλής Λάρισας 74
2. Κίσσαβος Συκουρίου 68
3. Βούναινα 55
---------------------------------------------------------------
4. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 54
5. Δαμασιακός 54
6. Αμπελωνιακός 52
7. Ολυμπιακός Αμπελιάς 52
8. Όλυμπος Γόννων 49
9. Ελευθεραί 48
10. Νεάπολη 44
11. Κιλελέρ 44
12. Νέες Καρυές 2012 43
13. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 38
-------------------------------------------------------------
14. Δόξα Ραχούλας 35
15. Αναγέννηση Πουρναρίου 33
16. Αβέρωφ Λάρισας 30
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται.

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα 
στα παιχνίδια  Βούναινα - Κίσσαβος Συκουρίου και Ολυμπιακός Αμπελιάς - Φιλοκτήτης Μελιβοίας.
Τα Βούναινα,  η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου έχουν 55 βαθμούς θέλει την νίκη απέναντι στο Συκούριο που ήδη έχει ανέβει στην παραπάνω κατηγορία , όμως θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί που έχει αλλά και το κύρος του.
Οι γηπεδούχοι έχουν πρόγραμμα ...Βουνό αφού μέχρι το τέλος έχουν μόνο ντέρμπι καθώς ακολουθούν Ηρακλής Λάρισας (εκτός) και Ολυμπιακός Αμπελιάς (εντός).


Η Αμπελιά, αν θέλει να κρατήσει ζωντανές τις οποίες ελπίδες έχει για άνοδο, πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, που έχει δυο βαθμούς παραπάνω(54) από τον Ολυμπιακό(52) που μετά την ήττα από το Δαμασιακό την προηγούμενη αγωνιστική είναι σε δύσκολη θέση.

Δείτε πως έχασε με γκολ στο 95' και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς ου ΑΟΔ.


Αν η Αμπελιά δεν πάρει το τρίποντο τότε θα το όνειρο της ανόδου θα έχει απομακρυνθεί πολύ. Το τρίποντο πάντως θέλει και η Μελιβοία για τους ίδιους ακριβώς λόγους και για αυτό το λόγο αναμένεται να γίνει το πιο συναρπαστικό ματς της αγωνιστικής.

Ο Δαμασιακός που έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Φιλοκτήτη, αλλά υστερεί σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας , έχει φαινομενικά το πιο εύκολο έργο αλλά με πολλές παγίδες και κινδύνους.


Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη, αντιμετωπίζουν στο Κιλελέρ στην έδρα του , το οποίο με 44 βαθμούς ουσιαστικά δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Επειδή όμως είναι μια καλή ομάδα και στο δεύτερο γύρο θα λέγαμε πως χωρίς υπερβολές,  κάνει πρωταθλητισμό και επειδή θα παίζει χωρίς άγχος , σίγουρα δεν είναι ένας εύκολος αντίπαλος για τον ΑΟΔ όπως είπε στο asteriosstelios.blogspot.gr  ο Κώστας Καζάκης.


Ο ισόβαθμος της Αμπελιάς, Αμπελωνιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων που έχει 38 και δίνει μάχη για την παραμονή. Ο Όλυμπος Γόννων υποδέχεται το Ελευθεραί με τους γηπεδούχους να έχουν μαθηματικές ελπίδες για άνοδο αλλά δεν είναι και τόσο εφικτός αυτός ο στόχος. 

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:
Τετάρτη 10 Μαΐου
17:00

Δάφνη Γλαύκης - Ηρακλής Λάρισας 0-3 (α.α.)
Αναγέννηση Πουρναρίου - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Ολυμπιακός Αμπελιάς - Φιλοκτήτης Μελιβοίας
Βούναινα - Κίσσαβος Συκουρίου
Α Ε Κιλελέρ - Δαμασιακός
Όλυμπος Γόννων - Ελευθεραί
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Αμπελωνιακός
Νεάπολη Λάρισας - Νέες Καρυές 2012
Δόξα Ραχούλας - Αβέρωφ Λάρισας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.