Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ οι αγρότες της περιοχής Τυρνάβου την Παρασκευή 12/5

Νέος παγετός , νέες καταστροφές στις καλλιέργειες αλλά οι αποζημιώσεις από το χαλάζι και τον παγετό πέρσι, ακόμα δεν μπήκαν.  Για αυτό το λόγο αγρότες της περιοχής Τυρνάβου, Αργυροπουλίου και Δαμασίου ,
θα  πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στον ΕΛΓΑ Λάρισας την Παρασκευή 12/5/2017 και ώρα 11 π.μ..


Αυτο αποφάσισαν την Τετάρτη 10/5 οι αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο από την Ε.Ο.Α.Σ.Ν.Λ. και τους αγροτικούς συλλόγους του δήμου Τυρνάβου,
η οποία είχε μαζική συμμετοχή από τους αγρότες της περιοχής εξαιτίας των μεγάλων και πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.


Οι αγρότες ζητούν άμεσα:
  • να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής δηλώσεων για τον παγετό του Ιανουαρίου 2017.
  • να καταβληθούν οι αποζημειώσεις στα χωριά του Αργυροπουλίου και του Δαμασίου για τον παγετό του Μαρτίου 2016.
  • να επιστραφούν τα χρήματα που έδωσαν οι παραγωγοί για να δηλώσουν τις καλλιέργειες τους για τον περσινό παγετό και άδικα εξαιρέθηκαν από τις αποζημειώσεις του ΕΛΓΑ


Καλούνται όλοι οι αγρότες της περιοχής να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας και να βρεθούν στους χώρους προσυγκέντρωσης:

- Δαμάσι ώρα 9:00 στην πλατεία του χωριού 
- Τύρναβος ώρα 10:00 στην Τούμπα
- Αργυροπούλι ώρα 9:00 στην πλατεία του χωριού


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.