Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"ή ταν ή επί τας" Δαμασιακέ !!! Όλοι οι Δαμασιώτες στο γήπεδο της Νεάπολης για βοηθήσουμε την ομάδα να νικήσει και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο ( φώτο + δηλώσεις )

Η σεμνή τελετή, το πρωτάθλημα της Α1' κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας έφτασε στο τέλος του και αυτό που μένει να κριθεί είναι
ποια ομάδα θα τερματίσει 3η και κατά συνέπεια θα ακολουθήσει τον Ηρακλή Λάρισας και τον Κίσσαβο Συκουρίου στην Α' κατηγορία.



Ο Δαμασιακός είναι πιο κοντά στην άνοδο, μιας και μέχρι τώρα κατάφερε να έχει αυτός την τύχη στα χέρια του. Ένα ματς έμεινε κι αν οι παίκτες του Κώστα Καζάκη τα δώσουν όλα , αν ξεπεράσουν τη οποία κούραση και τους πόνους που μπορεί να έχουν κάποιοι,  τότε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νεάπολης θα παγηγυρίσει και 2η ομάδα φέτος με σαμπάνιες την άνοδο! !! 


Να έρθουν όλοι οι Δαμασιώτες στο γήπεδο της Νεάπολης στο απόγευμα του Σαββάτου 20/5

Διοίκηση,  παίκτες και προπονητής κάνουν έκκληση όλοι όσοι αγαπούν πραγματικά την ομάδα και το χωριό να βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης για στηρίξουν την ομάδα στον τελικό των τελικών και αν όλα πάνε καλά που το ευχόμαστε,  μαζί να πανηγυρίσουμε την επιστροφή του Δαμασιακού στην Α' κατηγορία.


Δείτε τι δηλώσε για τον τελευταίο αγώνα του Δαμασιακού ο προπονητής του, Κώστας Καζάκης που τον ονόμασε ως τελικό των τελικών !!!


Και οι παίκτες του Δαμασιακού ωστόσο είναι έτοιμοι όπως λένε για το παιχνίδι με την αδιάφορη Νεάπολη και γνωρίζουν πως σε αυτό το ματς λάθη δεν επιτρέπονται καθώς και πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για πιθανή αποτυχία. Στο χέρι του είναι σε 90 λεπτά να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α' κατηγορία εκεί που ανήκει ο Δαμασιακός ιστορικά.

Δείτε τις δηλώσεις του Θοδωρή Τσιάλτα καθώς και του τερματοφύλακα Δημήτρη Μιγδάνη που κάνουν έκκληση στους Δαμασιώτες να στηρίξουν την ομάδα με κάθε τρόπο και κυρίως με την παρουσία τους στο γήπεδο.



Τελευταία αγωνιστική "φωτιά" σε 4 γήπεδα για την άνοδο

34η και τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1' ΕΠΣ Λάρισας και όσον αφορά την μάχη για την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο, θα σπάσουν "καρδιές" "νεύρα" και τηλέφωνα μέχρι να σφυρίξουν οι διαιτητές τη λήξη των αγώνων.
Η ομάδα του Κώστα Καζάκη ωστόσο κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι υπόλοιποι μιας και στην τριπλή ισοβαθμία υπερτερεί έναντι των συνδιεκδικητών της.


Πιο συγκεκριμένα, ο Δαμασιακός, ο Αμπελωνιακός και τα Βούναινα «συγκατοικούν» με 58 βαθμούς στην ίδια θέση, την 3η, με την ομάδα του Δαμασίου να έχει το "πάνω χερι" επειδή όπως είπαμε και πιο πάνω πανω, υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μέσα στο "κόλπο" της ανόδου (μαθηματικά) είναι και η Μελιβοία, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν πολλές "αυτοκτονίες" στα άλλα 3 γήπεδα.

Τα σενάρια ανόδου για τις ομάδες

Μέχρι τώρα ο Δαμασιακός κατάφερε να είναι 3ος στη βαθμολογία και αν την τελευταία αγωνιστική παρουσιαστεί σοβαρός και επικρατήσει στην έδρα της αδιάφορης Νεάπολης θα πανηγυρίσει την άνοδο χωρίς να αγχώνεται για τα αποτελέσματα των ισοβαθμούντων Αμπελωνιακού και Βουναίνων.


Από την άλλη πλευρά ο Αμπελωνιακός έχει τι λιγότερες ελπίδες από τους τρεις που ισοβαθμούν μιας και πρέπει ο ίδιος να πάρει τους 3 βαθμούς και οι άλλοι δύο , να χάσουν βαθμούς με ισοπαλία και ήττα. Τα Βούναινα θέλουν νίκη δική τους και στραβοπάτημα του Δαμασιακού οπωσδήποτε.  


Για τον Αμπελώνα δεν έχει πρόβλημα σε κάθε ισοβαθμία. Ελπίδες ανόδου ωστόσο έχει και ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας έστω και απειροελάχιστες. Για να βγει 3ος πρέπει να πάρει το τρίποντο και χάσουν ή να φέρουν ισοπαλία οι 3 που ισοβαθμούν και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων να πάρει την άνοδο. Πολύ δύσκολο μεν,  αλλά όχι ακατόρθωτο.

Στο χέρι του διαιτητή Γεωργίου, να μη συζητάει όλη η Ελλάδα για το Νεάπολη - Δαμασιακός

Διαιτητής του αγώνα, ω, τι σύμπτωση θα είναι ο Αδάμος Γεωργίου αυτός για τον οποίο ο Δαμασιακός έχει ουκ ολίγα παράπονα για τα πολλά και απανωτά "ανθρώπινα" λάθη του όπως λένε οι του Δαμασιακού.



Στο γήπεδο της Νεάπολης το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι πάρα πολλοί οπαδοί του Δαμασιακού για να στηρίξουν την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι και μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδο και την επιστροφή στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας. Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο από τον Βάϊο Μπακαΐμη που είναι γενικός αρχηγός του ΑΟΔ,  αν και πάλι ο διαιτητής αδικήσει το Δαμασιακό, ο κόσμος είναι αποφασισμένος να αντιδράσει δυναμικά και κάνεις δεν μπορεί να εγγυηθεί τις αντιδράσεις τους. 


Οπότε κύριε Γεωργίου στο χέρι σας είναι αυτό το ματς να παιχτεί στις 4 γραμμές του γηπέδου και να κερδίσει ο καλύτερος χωρίς να έχουν τα σφυρίγματα σας καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα... ξέρετε καλά ότι όλα είναι στο χέρι σας και μακάρι όσοι διατυμπανίζουν πολλά αρνητικά για το ρόλο σας να βγουν ψεύτες! !!

Δείτε τις δηλώσεις του Βάϊου Μπακαΐμη μετά το ματς με τη Αναγέννηση Πουρναρίου


Η βαθμολογία σε 33 αγώνες

1. Ηρακλής Λάρισας 81-21 80
2. Συκούριο 70-29 69
3. Δαμασιακός 63-39 58
------------------------------------------
4. Βούναινα 63-44 58
5. Αμπελωνιακός 47-32 58
6. Μελιβοία 50-31 56
7. Αμπελιά 46-31 56
8. Ελευθεραί 55-40 51
9. Γόννοι 39-33 50
10. Νεάπολη 44-32 50
11. Κιλελέρ 44-37 45
12. Ολύμπικ/Ν. Καρυές 53-49 43
13. Άγιοι Ανάργυροι 46-39 41
--------------------------------------------
14. Πουρνάρι 50-61 37
15. Αβέρωφ 36-56 36
16. Ραχούλα 41-69 35

*Χάλκη και Γλαύκη δεν παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα

34η και τελευταία αγωνιστική
Σάββατο 20/5/2017
ώρα :17:00

Αμπελωνιακός-Αβέρωφ
Ολύμπικ/ Ν. Καρυές-Χάλκη α.α. 3-0
Ραχούλα-Ελευθεραί
Νεάπολη-Δαμασιακός
Αγ. Ανάργυροι-Συκούριο
Πουρνάρι-Μελιβοία
Γόννοι-Ηρακλής Λάρισας
Κιλελέρ-Γλαύκη α.α. 3-0
Βούναινα-Αμπελιά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.