Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σ. Ροντούλης : οι αγροτικοί δρόμοι στο Δαμάσι είναι κίνδυνος - θάνατος (φωτορεπορτάζ)

Η «Δράση Πολιτών» και Στέλιος Ροντούλης σε οδοιπορικό - αυτοψία που έκαναν σε αγροτικούς δρόμους του Δαμασίου, διαπίστωσαν όπως υποστηρίζουν, την εγκατάλειψη αλλά και την επικινδυνότητα
στα περισσότερα σημεία των δρόμων. 



Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Ροντούλης πολλοί αγροτικοί δρόμοι έχουν πλήρως εγκαταληφθεί από την δημοτική αρχή και αποτελούν κίνδυνο -θάνατο για τους αγρότες.

Το οδοιπορικό - αυτοψία και οι διαπιστώσεις 

Τις περιοχές «Μαυρόγια – Καπνός – Γκαβάνια – Μαγούλα – Μπούρνος – Ποτιστικά (πρώην αυλάκι) - Kεραμαριά»του Δαμασίου επισκέφθηκαν στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Δράση Πολιτών», για να δουν από κοντά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αγροτικό οδικό δίκτυο του χωριού.



Τα αποτελέσματα της αυτοψίας υπήρξαν απογοητευτικά. Οι αγροτικοί δρόμοι εκπέμπουν την εικόνα ενός βομβαρδισμένου τοπίου, ενώ η ορατότητα σε πολλούς εξ αυτών είναι από ανύπαρκτη έως περιορισμένη λόγω της θηριώδους βλάστησης.



Μάλιστα, πολλοί αγροτικοί δρόμοι 8 ή 6 μέτρων έχουν περιοριστεί μόλις στα 2 μέτρα και η διέλευση των οχημάτων είναι πολύ δύσκολη ειδικά αν βρεθούν αντιμέτωπα ο αυτοκίνητα.



Δικαίως, λοιπόν, οι παραγωγοί του χωριού διαμαρτύρονται και εξοργίζονται εναντίον της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής. Νιώθουν και είναι εγκαταλελειμμένοι.


Καθημερινά ταλαιπωρούνται από τις βλάβες των οχημάτων τους, ενώ με δυσκολία μπορούν να μεταφέρουν και την σοδειά τους. 



Μάλιστα, οι αγρότες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή «ποτιστικά - κεραμαριά» συχνά κάνουν λόγο για «γκρεμούς» που συναντούν επί του αγροτικού οδοστρώματος και φτάνουν στο σημείο να φοβούνται ακόμη και για την σωματική τους ακεραιότητα, στην περίπτωση που δεν επιδείξουν, για οποιονδήποτε λόγο, τη μεγίστη προσοχή κατά τις μετακινήσεις τους.



Η κατάσταση είναι πράγματι ανυπόφορη. Ας σταματήσει ο κ. Σαρχώσης να ασχολείταιμε τον ΕΦΚ στο κρασί - αφού έτσι κι αλλιώς τον κοροϊδεύουν στα υπουργεία που πηγαίνει- κι ας κοιτάξει να φέρει σε μια ανεκτή τουλάχιστον κατάσταση το αγροτικό οδικό δίκτυο στο παραμελημένο Δαμάσι.




Στέλιος Γ. Ροντούλης


Υ. Γ.  Αν θέλετε και οι δικές ανακοινώσεις - προτάσεις να φιλοξενηθούν έδω στο asteriosstelios.blogspot.gr το email επικοινωνίας είναι το asterios210@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.