Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νίκησε Κιλελέρ ο Δαμασιακός, ελπίζει σε ...στραβοπάτημα των Βουναίνων για άνοδο (δείτε τα 6 γκολ και δηλώσεις )

Ματς αυστηρώς ακατάλληλα
για καρδιακούς είναι τα τελευταία παιχνίδια του Δαμασιακού , που στο τέλος όμως με πολύ άγχος, καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει.
Τη νικη λοιπόν ήθελε στο ματς εκτός έδρας στο Κιλελέρ,  τη νίκη πήρε ο Δαμασιακός στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Λάρισας. 

Το ματς στις ...λεπτομέρειες 

Οι γαλανόλευκοι του Κώστα Καζάκη κατάφεραν και πάλι να προηγηθούν, με δύο γκολ και αυτή τη φορά από το πρώτο ημίχρονο, εμφάνισαν όμως ξανά τις ίδιες "παιδικές ασθένειες", δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και έκαναν το ματς ντέρμπι.


Ισοφαρίστηκε από μια, κατά τα άλλα αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα και μάλιστα με αρκετές απουσίες. Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο μίλησε η "φανέλα" του Δαμασιακού και η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών του,  που δεν το έβαλαν κάτω  (όπως και στο ματς με την Αμπελιά) , πέτυχαν άλλα δύο γκολ και έφυγαν με το νικηφόρο αποτέλεσμα από το Κιλελέρ με (2-4)
Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και ο Δαμασιακός πάρα τις απουσίες βασικών του παικτών, δείχνει πως "το λέει η ψυχή του" για την άνοδο και πάρα τα οποία λάθη έγιναν , καταφέρνει παίρνει τα αποτελέσματα και παραμένει αήττητος από το παιχνίδι με τη Μελιβοία εκτός έδρας στην αρχή του δευτέρου γύρου της Α1.


Οι γηπεδούχοι έκαναν το... καθήκον τους και έπαιξαν το ματς "στα ίσα" κόντρα στα όσα ψιθύριζαν οι οποίες. .. Κασσάνδρες, 
επιστρέφοντας από το 0-2. Σε αυτό φυσικά έβαλε το "χεράκι" του και διαιτητής Γεωργίου που σφύριζε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και για να γίνομαι πιο σαφής έδωσε εύκολα χέρι και πέναλτι σε βάρος του Δαμασιακού ενώ σε άλλη φάση δεν εδώσε πέναλτι που ζήτησαν οι Δαμασιώτες ( και είχαν δίκιο) αφού θα μπορούσε να δώσει ανατροπή.
Οι φιλοξενούμενοι όμως επανάκτησαν το προβάδισμά τους δείχνοντας πως έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα. Πλέον για να ανέβουν κατηγορία,  θέλουν δύο νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια με Πουρνάρι εντός και Νεάπολη εκτός , καθώς και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Θέλουν  "στραβοπάτημα" των Βουναίνων που έχουν αλλά δύο ντέρμπι με Ηρακλή Λάρισας και την Αμπελιά που συνεχίζει και αυτή να ελπίζει στην τρίτη θέση που οδηγεί στην άνοδο,  όπως και ο Αμπελωνιακός με το Φιλοκτήτη Μελιβοίας που έχουν 55 βαθμούς.

Α' Ημίχρονο 

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και κυλούσε βαρετά και χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι και το 22’. Σε αυτό το σημειο ο Λούτσος με μακρινό διαγώνιο σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1, φτάνοντας έτσι στα 9 τέρματα φέτος που αποτελεί προσωπικότου ρεκορ.
Το 2-0 άργησε μόλις 3 λεπτά όταν ο Μόκας "σέρβιρε" και ο Ραπτοτάσιος με κεφαλιά (!!!! σ.σ κατάφερε και πήρε κεφαλιά ανάμεσα από δύο πολύ ψηλότερούς του αμυντικούς) διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 10ο προσωπικό του γκολ φέτος κάτι που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ καριέρας.
Στο 31’ ο Μιγδάνης έδιωξε σε κόρνερ την εκτέλεση... κόρνερ του Βράκα, και ενώ η μπάλα έπαιρνε περίεργη τροχιά. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 1-2 με πλασέ του Τζουρτζουκλή στο 39’.
Στο 45’ ο Γκέμας απέκρουσε το πολύ καλό σουταπό το ύψος της περιοχής , του Μπακαΐμη.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του Α' μέρους σε βίντεο 


Β' Ημίχρονο

Οπως στο πρώτο ημίχρονο έτσι ήταν και η αρχή στην επαναληψη.
Οι δύο ομάδες μπήκαν - δεν μπήκαν στο γήπεδο. Για περισσότερο από 20' λεπτά δεν είδαμε κάτι ουσιαστικό πάρα μόνο το σταδιακό "ανέβασμα" της ομάδας του Δανιηλούλη , αλλα και παλι χωρίς να απειλήσει σοβαρά.
Στο 68' ο Γεωργίου παρ όλο που ηταν κοντά στη φάση,  έδωσε εύκολα ένα πέναλτι που προκάλεσε δικαίως, τις έντονες διαμαρτυριές των παικτών του Δαμασιακού.
Ενω το χέρι του Κώστα Λέτσιου ήταν κολλημένο στο σώμα του και σε καμία περίπτωση δεν ήταν στην προέκταση ο διαιτητής έδωσε χέρι !!!!!!!

Ο Παπαδημητρίου με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 και έβαλε «φωτιά» στο ματς.
Λίγο αργότερα αμυντικός του Κιλελέρ με τη χρήση του σώματος ανέτρεψε τον Καρατζιόλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε παίζετε, δείχνοντας για άλλη μια φορά πως ο Δαμασιακός έχει δίκιο που φωνάζει για κόντρα διαιτησίες και για τα "ανθρώπινα" λάθη που κάνουν οι διαιτητές πάντα εις βάρος του ανεξαρτήτως αντιπάλου ! !!!

Στη συνέχεια η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαρμάκα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιγδάνη.
Στο 86’ ήταν αυτή τη φράση ο Καρατζιόλης που «λύτρωσε» τον Δαμασιακό. Ο πολυθεσίτης έμπειρος μέσος με κεφαλιά "ψαράκι", εκανε το 2-3 εκμεταλλευόμενος άψογα την σέντρα του Μόκα.
Το τελικό 2-4 διαμόρφωθηκε στις καθυστερήσεις.
Ο Γκέμας απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Ραπτοτάσιου, και ο Μόκας που πήρε το ριμπάουντ με πλασέ
σε κενή εστία έκανε το τελικό 2-4.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του Β' μέρους σε βίντεο 




ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ :

Α.Ε. Κιλελέρ 4-5-1
Δημήτρης Δανιηλούλης: Γκέμας, Πατσιούρας, Ζιόμπουρας Απ., Παλάσκας, Καραΐσκος, Τζουρτζουκλής, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας, Μίχος (82’ Χατζηλαδάς), Βράκας (87’ Κασσιός), Φαρμάκας (83’ Γκέκας)


Α.Ο.Δαμασιακός 4-4-2
Κώστας Καζάκης : Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Μόκας, Τσιάλτας, Ραπτοτάσιος, Λούτσος, Λέτσιος Α. (89’ Βίδρας), Λέτσιος Κ., Καρατζιόλης, Δόυκας (82’ Λέτσιος Γ.), Νάκας (54’ Ντόκος)



Η διαιτηCIA στο ...μικροσκόπιο 

Διαιτητής: Γεωργίου Αδάμος
Βοηθοί: Καρακώστας, Καραθάνος


Ο κύριος Γεωργίου έχασε τη μπάλα μαζί με τα αυγά και τα καλάθια και εύχομαι να ήταν μονο σε αυτό το ματς έτσι... αλλιώς κε Νίτσα,  θέλει εντατικά φροντιστήρια διαιτησίας αφού κατάφερε με τα σφυρίγματά του να εκνευρίσει αρκετές φορές τους παίκτες και των δύο ομάδων αλλά και τους οπαδούς.


Οι βοηθοί εξαιρετικοί χωρίς λάθη, σε αντίθεση με τον Γεωργίου που μοιάζει διαιτητής "ειδικών αποστολών" όπως έλεγαν παράγοντες και παίκτες που τον ξέρουν καλύτερα από εμένα. Εγώ λέω για αρχή να πάει σε ...οφθαλμίατρο καλύτερα. .. και στη συνέχεια εύχομαι να γίνει καλά και να μην έχει συνέχεια. ...αλλιώς εγώ εδώ θα είμαι ...


Παραμένουν στην 3η θέση τα Βούναινα πάρα το πρόγραμμα. ..βουνό και νιώθουν την καυτή ανάσα του Δαμασιακού που ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο ! !!

Ο Δαμασιακός,  η ομάδα του Κώστα Καζάκη, ήταν καλύτερη στο ματς και ήδη από το ημίχρονο ήταν μπροστά με 0-2, ενώ δεν πτοήθηκε καθόλου από την ισοφάριση του Κιλελέρ φτάνοντας σε δυο ακόμα τέρματα για το τελικό 4-2 που την φέρνει στους 57 βαθμούς και στο -1 από την άνοδο. 


Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών που σχολιάζουν το αποτέλεσμα αλλά και που κρίθηκε ο αγώνας.


Δείτε και τις δηλώσεις του Παναγιώτη Ραπτοτάσιου που έφτασε τα 10 γκολ φέτος κάνοντας ρεκόρ καριέρας. 


Τρεις "στροφές" πριν την αυλαία και την Τετάρτη  10/5/2017 είχαμε την 32η-εμβόλιμη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Λάρισας. 
Μια αγωνιστική στην οποία αναμφίβολα ξεχώρισε η μεγάλη νίκη των Βουναίνων με ανατροπή μάλιστα, κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου με την ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου να φτάνει τους 58 βαθμούς και να παραμένει στην τρίτη προνομιούχο θέση.


Σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Δαμασιακός στο Κιλελέρ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με 3-2 και βρίσκεται στο -1 από τα Βούναινα, ενώ στο -3 βρίσκονται Φιλοκτήτης Μελιβοίας και Αμπελωνιακός με την πρώτη να μένει στο 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς και την δεύτερη να επικρατεί στην έδρα των Αγίων Αναργύρων με 3-2.

Δείτε τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής :

Δάφνη Γλαύκης - Ηρακλής Λάρισας 0-3 (α.α.)
Αναγέννηση Πουρναρίου - Ηρακλής Χάλκης 3-0 (α.α.)
Ολυμπιακός Αμπελιάς - Φιλοκτήτης Μελιβοίας 0-0
Βούναινα - Κίσσαβος Συκουρίου 3-2
Α.Ε. Κιλελέρ - Α.Ο.Δαμασιακός 2-4
Όλυμπος Γόννων - Ελευθεραί 1-2
Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Αμπελωνιακός 1-2
Νεάπολη Λάρισας - Νέες Καρυές 2012 2-1
Δόξα Ραχούλας - Αβέρωφ Λάρισας 0-5

Η Βαθμολογία σε 32 αγώνες 

1. Ηρακλής Λάρισας 77
2. Κίσσαβος Συκουρίου 68
3. Βούναινα 58
..........................................
4. Δαμασιακός 57
5. Φιλοκτήτης Μελιβοίας 55
6. Αμπελωνιακός 55
7. Ολυμπιακός Αμπελιάς 53
8. Ελευθεραί 51
9. Όλυμπος Γόννων 49
10. Νεάπολη 47
11. Κιλελέρ 44
12. Νέες Καρυές 2012 43
13. Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 38
..............................................
14. Αναγέννηση Πουρναρίου 36
15. Δόξα Ραχούλας 35
16. Αβέρωφ Λάρισας 33
17. Ηρακλής Χάλκης 0*
18. Δάφνη Γλαύκης 0*

* Ηρακλής Χάλκης και Δάφνη Γλαύκης δεν αγωνίζονται

33η αγωνιστική
Κυριακή 14 Μαΐου
Ώρα 17:00

Ολυμπιακός Αμπελιάς - Δάφνη Γλαύκης 3-0 (α.α.)
Ηρακλής Χάλκης - Νεάπολη Λάρισας 0-3 (α.α.)
Ηρακλής Λάρισας - Βούναινα
Φιλοκτήτης Μελιβοίας - Α Ε Κιλελέρ
Κίσσαβος Συκουρίου - Όλυμπος Γόννων
Δαμασιακός - Αναγέννηση Πουρναρίου
Ελευθεραί - Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων
Αμπελωνιακός - Δόξα Ραχούλας
Αβέρωφ Λάρισας - Νέες Καρυές 2012


Τα βίντεο και οι φωτογραφίες ανεβαίνουν οπότε είναι έτοιμα στο YouTube.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.