Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μέσα σε 4 μήνες ξεπεράσαμε τους 100.000 επισκέπτες στο asteriosstelios.blogspot.gr και τα 150.000 views στο YouTube! !! (Φώτο με στατιστικά )

Το asteriosstelios.blogspot.gr μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε με τη βοήθεια σας να ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες
με σχεδόν 150 άρθρα μόνο για το Δαμάσι και το Δαμασούλι.


Αυτό από μόνο του, εμένα προσωπικά με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο, επειδή ο σκοπός που έκανα αυτό το blog ήταν για να γίνει ακόμη πιο γνωστό το χωριό μας και οι δραστηριότητες των κατοίκων του.

Δείτε τα επίσημα νούμερα της Google.


Με περίπου 1500 κατοίκους στο χωριό και άλλους 500 ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλα και με την βοήθεια σας καταφέραμε να μάθουν το Δαμάσι άλλες 100.000 άνθρωποι!!!


Δείτε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία από την Google.



Οι ομορφιές και τα αξιοθέατα του χωριού μας , τα ήθη και τα έθιμα μαζί με τις μεγάλες γιορτές της εκκλησίας μας , καθώς και οι αγροτοκτηνοτροφικές δραστηριότητες φτάνουν μέσα από το Internet σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλη τη γη, φυσικά και σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε από ποιες περιοχές της γης επισκέπτονται το asteriosstelios.blogspot.gr




Μαζί με το blog και το αντίστοιχο κανάλι στο YouTube (Asterios Stelios) ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφτασε στα 150.000 +views με μόλις 100+ συνδρομητές!!!

Δείτε την σχετική κάρτα του YouTube 


Πολλά τα καλά σας λόγια και στο δρόμο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τηλεφωνικά ακόμη και θα μείνω σε αυτό και όχι στις οποίες "κακες γλώσσες" που τους αρέσει να σχολιάζουν πάντα κακοπροαίρετα, οτιδήποτε βλέπουν. 


Μεγάλη χαρά μου δίνει και το γεγονός πως οι ξενιτεμένοι μας μαθαίνουν τα νέα του χωριού και βλέπουν αγαπημενα τους πρόσωπα στα βίντεο και τις φωτογραφίες. Κάποιοι μάλιστα από πολύ μακριά, που έχουν πάρα πολλά χρόνια να έρθουν στο Δαμάσι, βλέποντας το χωριό υποσχέθηκαν, σύντομα να μας επισκεφθούν. Καλώς να ορίστε λοιπόν και σας περιμένουμε με χαρά !!!

Υ.Γ. 1.
Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την ψυχή μου που με βοηθάτε να κάνουμε ακόμη πιο όμορφο το χωριό μας.


Υ.Γ. 2.
Προφανώς και θέλω τις προτάσεις σας για θέματα καθώς και φωτογραφίες και βίντεο που αναδεικνύουν το Δαμάσι. Αν πάλι κάποια έχετε ιστορικά έργα τέχνης ή κειμήλια από τους προγόνους σας με χαρά να τα αναδείξουμε! !!


Υ.Γ. 3.
Αν στα αλήθεια αγαπάτε το Δαμάσι και το Δαμασούλι και θέλετε να βοήθησε ακόμη περισσότερο ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα (όσοι θέλουν και όσο μπορούν) για να αναδείξουμε την ιστορία μας τα ήθη και τα έθιμα, τις δραστηριότητες της κοινότητας Δαμασίου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού, του Αθλητικού Ομίλου Δαμασιακού, του ΤΟΕΒ,  του Εκπολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου,  του Αγροτικού Συλλόγου,  του Δημοτικού σχολείου και της εκκλησίας.


Υ.Γ. 4.
Καλό θα ήταν να κοινοποιείτε τα άρθρα του blog στα social media, άλλωστε δεν κοστίζει κάτι και βοηθάτε αυτό που κάνουμε να γίνει καλύτερο.

Το email επικοινωνίας είναι asterios210@gmail.com

Στα social media,
Twitter - Facebook - Instagram - g+ είναι Asterios Stelios και Αστέριος Στέλιος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.