Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φιλικός αγώνας στη μνήμη του Ανδρέα Ζέρμα την Τρίτη στον Τύρναβο

Στη μνήμη του αδικοχαμένου Ανδρέα Ζέρμα, διοργανώνεται φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Τυρνάβου. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στις 6.00 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου.


Το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Ανδρέα Ζέρμα ο οποίος έφυγε νωρίς από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου 1996 σε ηλικία 25 ετών, έχοντας προλάβει να φορέσει τη φανέλα της εθνικής νέων, της ΑΕΛ, του Τυρνάβου και του Δαμασιακού.


THN TPITH 23/O5/2017 KAI ΩPA 6 TO AΠOΓEYMA ΘA ΔIEΞAXΘEI AΓΩNAΣ ΣTO ΔHMOTIKO ΓHΠEΔO TYPNABOY METAΞY ΠAΛAIMAXΩN TYPNABOY-ΠAΛAIMAXΩN AEΛ.O AΓΩNAΣ ΘA EINAI AΦIEPΩMENOΣ ΣTH MNHMH TOY ANΔPEA ZEPMA.H ΠAPOYΣIA ΣAΣ ΘA MAΣ ΔΩΣEI IΔIAITEPH XAPA.EIΣOΔOΣ ΔΩPEAN.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.