Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ήρθαν οι εκτιμήσεις των περσινών καταστροφών στις καλλιέργειες του Δαμασίου από τον παγετό

Τελικά μετά από ένα χρόνο, ο ΕΛΓΑ τα κατάφερε και έστειλε στο Δαμάσι τις καταστάσεις με τις εκτιμήσεις των καταστροφών που προκάλεσε πέρσι ο παγετός στις καλλιέργειες.
Εκτιμήσεις ήρθαν μόνο σε όσες καλλιέργειες είχαν δηλωθεί για παγετό και όχι και για εκείνες που χτυπήθηκαν από χαλάζι. Στα χωράφια που ήταν για χαλάζι μόνο ή και με παγετό μαζί, όπως είπαν , θα έρθουν σύντομα, τις  επόμενες μέρες δηλαδή.


Άλλοι πάντως ήταν ικανοποιημένοι με αυτά που είδαν και άλλοι όχι. Στη δεύτερη κατηγορία ήταν όσοι δεν είχαν αφήσει καλάμια για "μάρτυρες" ή άφησαν και τους πήραν μαζί με τη σοδειά. Σε αυτή την κατηγορία όσοι έχουν πρόβλημα και έχουν αδικηθεί, καλό είναι να βρεθούν όλοι μαζί και να καταθέσουν ένσταση πολύ σύντομα προτού λήξει η προθεσμία.
Για παράδειγμα σε ένα χωράφι 10 στρεμμάτων με 2 ποικιλίες,  έβαλαν αποζημίωση στο ένα μέρος που βρήκαν "μάρτυρες",  ενώ στο άλλο που ήταν δίπλα (όσο και να ακούγεται παράλογο) επειδή δεν βρήκαν καλάμια δεν έβαλαν εκτίμηση άρα και αποζημίωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.