Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δωρεάν κρέας την Τετάρτη 24/5 στον Τύρναβο. Δείτε ποιοι το δικαιούνται

Διανομή δωρεάν κρεάτων θα γίνει το πρωί της Τετάρτης 24/5 στο Δήμο Τυρνάβου. Για όλο το Δήμο η διανομή στους δικαιούχους θα γίνει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο και ώρα από 9:00π.μ ως 13:00 το μεσημέρι.


Δείτε την ανακοίνωση 

Από το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι θα διανεμηθεί νωπό κρέας (μοσχάρι και χοιρινό) στους δικαιούχους ΤΕΒΑ 2015 του Δήμου Τυρνάβου την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017. Η διανομή  για όλο  το Δήμο θα γίνει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο και ώρα από 9:00π.μ ως 13:00 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αρχική αίτηση του ΤΕΒΑ ή επίσημο έγγραφο του ΑΜΚΑ τους. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, η παραλαβή μπορεί να γίνει με γραπτή εξουσιοδότηση σε άλλο άτομο.

Λόγω τής ευπάθειας του νωπού προϊόντος δεν θα υπάρξει άλλη ημέρα για να δοθεί το κρέας και οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι συνεπείς στο ωράριο της διανομής και να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες. Τονίζεται ότι η διανομή αφορά μόνο τους παλιούς δικαιούχους ΤΕΒΑ 2015 και όχι αυτούς που δηλώνουν τώρα στο ΚΕΑ για τα τρόφιμα.

Από 1η Ιουνίου η διανομή δωρεάν τροφίμων στους δικαιούχους του ΚΕΑ 2017

Δωρεάν τρόφιμα και βασικά αγαθά θα μπορούν να λαμβάνουν από 1η Ιουνίου οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, μέσω του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους.

Ηδη έχουν ξεκινήσει οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις των δικαιούχων του επιδόματος. Η διανομή των τροφίμων θα γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας των δήμων που εντάσσονται στο πρόγραμμα, με τη συνδρομή των συνεργαζόμενων ΜΚΟ. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φέρουν την ταυτότητά τους και την αίτησή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.