Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα και να καεί !!! Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από τη νίκη ανόδου του Δαμασιακού επί της Νεάπολης

Οι παίκτες του Δαμασιακού πρώτα, αλλά και η διοίκηση με τον προπονητή , με την άνοδο στην Α' κατηγορία έκαναν πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους αλλά και κάποιους να
καταπιούν τη μεγάλη γλώσσα τους , αφού πίστεψαν στο όνειρο και το έκαναν πραγματικότητα !!!


Πλέον δικαιωμένοι και ευτυχισμένοι μπορούν να χαρούν αυτές τις στιγμές χαράς και μα διασκεδάσουν με την ψυχή τους...τους αξίζει άλλωστε.


Την άνοδό του λοιπόν στην Α' τοπική κατηγορία, πανηγυρίζει ο Δαμασιακός, ο οποίος με τέρμα του Ραπτοτάσιου - Ραπτοθανάση για τους μυημένους, πέρασε με «διπλό» (0-1) από την έδρα της αδιάφορης κατά τα άλλα Νεάπολης και επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΛ μετά από ένα χρόνο.




Η αναμέτρηση διεξήχθη με άριστες καιρικές συνθήκες, αλλά και πολλούς φίλους του Δαμασιακού στις κερκίδες του γηπέδου, λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα έδωσαν ρεσιτάλ και εντυπωσίασαν όλους τους υπόλοιπους λέγοντας χαρακτηριστηκά πώς πότε καμιά ομάδα δεν έκανε τέτοια ατμόσφαιρα ούτε γέμισε τόσο πολύ τις εξέδρες. 


Ούτε ως γηπεδούχοι ούτε ως φιλοξενούμενοι δεν έφεραν τόσο λαό έλεγαν ξαναελεγαν με θαυμασμό αρκετοί.

Α' Ημίχρονο 

Αποφασιμένος μπήκε στο γήπεδο ο Δαμασιακός για τη νίκη.
Στο 4' ο Λούτσος έδωσε στον Ραπτοτάσιο και ο τελευταίος έκανε το σουτ, όμως από κοντα έδιωξε ο τερματοφύλακας.
Στο 20' ο Μπακαΐμης βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία στην καλύτερη στιγμή του Δαμασιακού μέχρι εκείνο το σημείο.
Στο 25' ο Ραπτοτάσιος που ήταν από τους πιο δραστήριους επιθετικά αν και τραυματίας , σουταρε μέσα από την περιοχή, ομως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Ο Δαμασιακός με ποδόσφαιρο κυρίαρχο μέσα στις τέσσερις γραμμές, έχοντας πολύ καλή απόδοση προσπαθούσε να ανοίξει σκορ ,όμως η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα.
Στο 37' ο Μπακαΐμης που προωθήθηκε στην επίθεση, έκανε το μακρίνο σουτ, αλλά απομάκρυνε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 45' ο έμπειρος και ακούραστος Καρατζιόλης , επιχείρησε κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Δείτε τις καλύτερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου σε βίντεο καθώς και πλάνα από την εντυπωσιακή εξέδρα του Δαμασιακού.


Β' Ημίχρονο 

Μετά την ανάπαυλα ο Δαμασιακός προφανώς από το άγχος, μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι ενώ η Νεάπολη, έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να έχει τη μεγάλη ευκαιρία.
Στο 56' ο Κατσαμάκας είχε μια κεφαλιά από πλεονεκτική θέση', σε μια φάση όπου η Νεάπολη άγχωσε αλλά και ξύπνησε τον Δαμασιακό. 
Στο 65' μετά από ωραία κάθετη μακρινή πάσα του Καρατζιόλη, ο Ραπτοτάσιος αυτός ο μικρόσωμος - γίγαντας εφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέτυχε το πολυπόθητο τέρμα για την ομάδα του με ωραίο τελείωμα πάνω στην κίνηση.
Οι πυρσοί άναψαν στην κερκίδα, όσο μέσα στο γήπεδο οι παίκτες του Δαμασιακού πανηγύριζαν το χρυσό γκολ "πνίγοντας" στις αγκαλιές τον Ραπτοτάσιο που με αυτό το γκολ έφτασε φέτος τα 11, συγκομιδή που αποτελεί νεο ρεκόρ καριέρας !!! 


Στο 69' ο Βράνας είδε την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Μιγδάνη, μετά το μαρκινό σουτ που επιχείρησε.
Στο 73' ο Ραπτοτάσιος και πάλι, έκανε το σουτ, απομάκρυνε όμως με τα πόδια ο τερματοφύλακας.
Στο 76' ο Βράνας πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα αουτ.
Ο Δαμασιακός μέχρι το τέλος έπαιξε έξυπνα και δημιούργησε κι άλλες ευκαιρίες που ωστόσο δεν μετέτρεψε σε γκολ που θα κλείδωναν και την ανοδό μιας και οι άλλοι δύο συνδιεκδικητές της ανόδου είχαν εξασφαλίσει στα παιχνίδια τους σκορ ασφαλείας.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης σκορπισε τη χαρά και τον ενθουσιασμό τόσο στην κερκίδα όσο και στον αγωνιστικό χώρο για τους Δαμασιώτες αφού έφερε την πολυπόθητη άνοδο στη Α' κατηγορια του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λάρισας.
Το άγχος μιας ολόκληρης χρονιάς έφυγε και η λήξη αποτέλεσε έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς από πλευράς Δαμασιακού!

Δείτε το χρυσό γκολ του Δαμασιακού καθώς και τις καλύτερες φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου.


Νεάπολη 4-3-3
Γιάννης Μπαλοδήμος : Παναγιωτόπουλος, Μανώλης, Μπουχλαριώτης, Μπέης, Γαρυφαλλόπουλος (Βράνας 66'), Κατσαμάκας, Μανδραβέλης, Ζάρας, Κοσμάς, Καρανικόλας, Καλόγηρος (Χαρούλης 60').


Δαμασιακός 4-4-2
 Κώστας Καζάκης : Μιγδάνης, Μπακαΐμης, Μόκας, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Ραπτοτάσιος (Δούκας 85'), Τιούτιος, Λέτσιος Α. (Λέτσιος Γ. 91'), Λούτσος (Καλογιάννης 95'), Καρατζιόλης, Ντόκος.




Γιορτές και πανηγύρια !!!

Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα και στο Δαμασιακό γιορτάζουν ο πρωτομάστορας της επιτυχίας Κώστας Καζάκης καθώς και ο αρχηγός Κώστας Λέτσιος.


Χρόνια σας πολλά χρόνια καλά !!!
Εύχομαι υγεία ευτυχία και επιτυχίες πολλές στην ζωή σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και με το Δαμασιακό! !!
Αρχηγέ καλά στέφανα και καλούς απογόνους! !!

Η διαιτηCIA στο ...μικροσκόπιο 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αδάμος Γεωργίου,
πρώτος βοηθός ο Παπαδημητρίου & δεύτερος βοηθός ο Καραμπούλας.


Συγχαρητήρια και στους τρεις επειδή απέδειξαν πως είναι μια διαιτησία 50-50.
Μοίρασαν το καρπούζι στη μέση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί,  πώς επιρρέασαν με τις αποφάσεις τους το αποτέλεσμα. Τα οποία λάθη έγιναν, ήταν σίγουρα στην κατηγορία "ανθρώπινα" καθώς διαμαρτυρήθηκαν 1-2 φορές και οι δύο ομάδες σε ήπιους τόνους. 
Ο Αδάμος Γεωργίου απέδειξε πως όταν θέλει μπορεί και είναι πολύ καλός διαιτητής και καλό θα ήταν να κρατήσει αυτό το προφίλ.

Πρωταθλητής. .. στην κερκίδα ο Δαμασιακός

Στις εξέδρες του γηπέδου ήταν πολλοί φίλαθλοι του Δαμασιακού που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Εκτός από τους πολυπληθείς Δαμασιώτες, τον ΑΟΔ στήριξαν με την παρουσία τους ο Γεώργιος Τσανάκας, ο Στέλιος Ροντούλης με τον μικρό του γιο, ο επιχειρηματίας Τάκης Στανίσης, αρκετοί υποψήφιοι στην ΕΠΣ Λάρισας στις εκλογές στις 13 Ιουνίου, συγγενείς και φίλοι ποδοσφαιριστών και πολλοί άλλοι που να μας συγχωρήσουν δεν προλαβαίνουμε να τους αναφέρουμε έναν έναν ονομαστικά.




















Το πανό save M.OΡ.Α.Σ στις εξέδρες μας
θυμίζει πώς μπορούμε να γίνουμε δωρητές μυελού των οστών.


Το σωματείο Μ.ΟΡ.Α.Σ είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στη μνήμη του αγαπημένου μας Δημήτρη.


Ορθή ενημέρωση και επαγρύπνηση

O Δημήτρης μέσω του θάρρους, της αισιοδοξίας, της δύναμης, της ηρεμίας και της αξιοπρέπειας του μας ενέπνευσε να κάνουμε με σεβασμό, πράξη το όραμά του. Ένα όραμα που πρωταρχικό στόχο έχει την ορθή ενημέρωση και επαγρύπνηση του κοινού ως προς τη διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.


Η επιθυμία για ζωή

Η εγγραφή σας είτε ως μέλος στο σωματείο M.OP.A.Σ είτε ως εθελοντής δότης μυελού των οστών αποτελεί στήριξη ώστε να συνεχίσουμε την επιθυμία αυτή. Μια επιθυμία να γίνει γνωστό ότι με μια απλή διαδικασία μπορούν να σωθούν ζωές. Εμείς ως κύκλοι ομόκεντροι που δυναμώνουν και πολλαπλασιάζονται, μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή τη γνώση.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.