Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ροντουλης : Ο Σαρχώσης αντί να τους τρίξει τα δόντια για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στο Δαμάσι, χαριεντίζεται με τον Κουρεμπέ και τον Κόκκαλη

Την ανησυχία του εκφράζει με ανακοίνωση ο Στέλιος Ροντουλης, για τη μη καταβολή των περσινών αποζημιώσεων στους αγρότες του Δαμασίου οι οποίοι έχουν περιέλθει σε δίνη οικονομική θέση.


Ο επικεφαλής της "Δράσης Πολιτών" μάλιστα, κάνει επίθεση στο δήμαρχο Παναγιώτη Σαρχώση κατηγορόντας τον πως "χαριεντίζεται" με τον κ. Κόκκαλη και τον κ. Κουρεμπέ του ΕΛΓΑ,  αντί να ασκήσει πιέσεις για την καταβολή των αποζημιώσεων.


Ωστόσο ο κ. Ροντουλης μένει σε αυτή τη "στείρα φραστική επίθεση" προς τη δημοτική αρχή και δικαίωμα του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει στην ανακοίνωση του τι προτείνει να γίνει ή τι έκανε ο ίδιος για έρθουν τα λεφτά πιο γρήγορα στους αγρότες του Δαμασίου μιας και ως πρώην υπουργός ολο και καποια "μονοπάτια" θα γνωρίζει για το πως θα έρθουν τα λεφτά στους αγρότες ...πριν να έρθει το 2018.

Τα λόγια είναι καλά αλλά οι πράξεις λείπουν κύριοι της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης.


Η ανακοίνωση

Απογοήτευση κυριαρχεί στους αγρότες του Δαμασίου, καθώς ακόμη δεν έχουν δει τις αναμενόμενες από τον ΕΛΓΑ πληρωμές για τις καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους το 2016.

Το αίσθημα δε της απογοήτευσης επιτείνεται και από την αδιαφορία που δείχνει η δημοτική αρχή του Τυρνάβου, η οποία, αντί να τρίξει τα δόντια στην κεντρική διοίκηση του ΕΛΓΑ, χαριεντίζεται με τον Κουρεμπέ στο γραφείο του κ. Κόκκαλη.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι πληρωμές θα γίνουν, πριν εκπνεύσει ο Μάιος.Διαφορετικά ο εμπαιγμός των παραγωγών από τον ΕΛΓΑ και τους καρεκλοκένταυρους του Δήμου θα πολλαπλασιάσει την οργή των Δαμασιωτών.

Έτσι, η "Δράση Πολιτών"προτρέπει τον κ. Σαρχώση να μην πλησιάσει το Δαμάσι, εάν οι πληρωμές αφεθούν για τον Ιούνιο.Καλύτερα να πάει να κατασκηνώσει στο γραφείο του Κουρεμπέ στην Αθήνα, μήπως και γλιτώσει το επιπρόσθετο γιούχα που καθημερινά τώρα εισπράττει από τον κόσμο του Δαμασίου.

Στέλιος Γ. Ροντούλης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
"Δράση Πολιτών"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.