Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Ο Δαμασιακός είναι ομάδα με μέταλλο πρωταγωνιστή" Δείτε σε βίντεο, τρεις συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που θα συζητηθούν (φώτο από άνοδο & πανηγυρισμούς)

Και ενώ τα γλέντια ανόδου στο Δαμασιακό δεν έχουν ακόμα κοπάσει, τρεις βασικοί "στυλοβάτες" της ομάδας αναλύουν το μυστικό της επιτυχίας.


Ο αρχηγός Κώστας Λέτσιος, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μιγδάνης και ο ταλαντούχος Αστέριος Παναγιώτης Λέτσιος σε μια συνέντευξη, λίγες ώρες μετά τον τελευταίο αγώνα με τη Νεάπολη, αναλύουν πως κατάφερε να ανέβει η ομάδα αλλά και τι πρέπει να γίνει την επόμενη χρονιά.

Δείτε νέες φωτογραφίες από τη νίκη ανόδου του Δαμασιακού επί της Νεάπολης.









Εκτός από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο λένε, ένας από τους λόγους που βοήθησε να ανεβούμε είναι ότι είμαστε όλη η ομάδα μια οικογένεια.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη σε βίντεο




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.