Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γ. Τσανάκας : "Φτάνει πια η ανέχεια και οι υποσχέσεις σας κύριοι του ΕΛΓΑ "

Δεσμεύσεις ζητά ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Δαμασίου του δήμου Τυρνάβου,  Γιώργος Τσανάκας ,
από τους υπερ- προϊσταμένους του ΕΛΓΑ για την τελική ημερομηνία καταβολής των αποζημιώσεων από τον περσινό παγετό και το χαλάζι με ανακοίνωση του.


Η ανακοίνωση :
Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Δαμασίου για την καταβολή των αποζημιώσεων του έτους 2016. Φτάνουμε σχεδόν στα μέσα Μαϊου σε καλλιεργειτική περίοδο με χρήση λιπασμάτων φαρμάκων ψεκασμού εφοδίων καθημερινής χρήσης καυσίμων, έχουν γονατίσει στην κυριολεξία τον αγροτικό κόσμο του χωριού.

Αλεπάλληλες συναντήσεις τηλεφωνήματα υποσχέσεις για καταβολή των αποζημιώσεων στο τέλος Φλεβάρη, Μάρτη, Απρίλη θα έρθει και σε λίγο φτάνει τέλος Μαϊη και κανένα φως στον ορίζοντα.

Τι περιμένετε κύριοι του ΕΛΓΑ κι αλλα καιρικά φαινόμενα να ξεχασουμε τα παλια;
Να φτάσει τέλος Ιούνη προθεσμία των εισφορών απ τη στιγμή που το μεγαλύτερο ποσοστό των αγροτών ειναι πληρωμένοι;

Φτάνει πια η ανέχεια και οι υποσχέσεις σας.

Ας αναλάβει καποιος τους υπερ-Προισταμένους να μας δεσμευτεί. Σε διαφορετική περίπτωση κάθοδο στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και διαμαρτυρία -ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.