Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών του Δαμασιακού στη νίκη επί της Αμπελιάς, αλλά και τι δήλωσε ο "Ράπτο" ο ήρωας της τελευταίας στιγμής που λύτρωσε την ομάδα του στο 95' (βίντεο)

Το παιχνίδι έχει φτάσει στις καθυστερήσεις και όλοι πλέον είναι σχεδόν σίγουροι πως θα λήξει ισόπαλο,
αφού η τύχη μέχρι εκείνο το σημείο αλλά και η μπάλα φαινόταν πως δεν ήθελαν να κλείσουν το "μάτι" στο Δαμασιακό.


Όλοι, εκτός από τους παίκτες του Δαμασιακού και ειδικά τον "Ράπτο" που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε άνοδο.


Ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος στο 95', που ήταν για άλλη μια φορά από τους κορυφαίους του γηπέδου, τρύπωσε στην αντίπαλη περιοχή και μόλις βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία έστειλε την μπαλά να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ολυμπιακού Αμπελιάς με ωραίο διαγώνιο σουτ.
Αυτό που ακολούθησε δεν περιγράφεται!!!

Δείτε σε βίντεο το γκολ και τους πανηγυρισμούς ακόμη και στα αποδυτήρια!!!


Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής που έφερε τη λύτρωση στους γαλανόλευκους, από διακριθέντας σε μια στιγμή έγινε ο ήρωας που με το γκολ του, κράτησε ζωντανό το όνειρο για την άνοδο στα "μεγάλα σαλόνια" της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Λάρισας.


Ο ήρωας και πρωταγωνιστής της νίκης του Δαμασιακού κόντρα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς, ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος που έφτασε φέτος στα 9 γκολ , μίλησε στο www.asteriosstelios.blogspot.gr


«Είχαμε την υπεροχή στον αγώνα και την κατοχή της μπάλας, ο αντίπαλος ήρθε για την ισοπαλία.
Πίστεψα από το πρώτο λεπτό πως θα κερδίζαμε όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας και όσο περνούσε η ώρα το άγχος δεν μας βοηθούσε.
Στο τελευταίο λεπτό όμως βρέθηκα έγω σε έκείνη τη θέση. Δε χαρίστηκα και έκανα αυτό που έπρεπε δίνοντας μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μου.»

Δείτε σε βίντεο όλα όσα είπε :


Στόχος πλέον για την ομάδα το 3 στα 3 στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι τηνα αυλαία του πρωταθλήματος,  αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με το Κιλελέρ την ερχόμενη Τετάρτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τυχαία συνάντηση με αναμνήσεις 27 χρονων

Μια συνάντηση από τα παλιά, που θα ζήλευε ακόμα και η Αγγελική Νικολούλη, είχαμε την περασμένη Τρίτη 2 Απριλίου 2024, στο Κήποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ για πυρκαγιά στο πολύπαθο Δαμάσι ( βιντεο)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2023 σε πλάγια βουνού δυτικά του Δαμασίου που καίει θαμνώδη βλάστηση.

Πήρε... πολυεργαλείο στην επίθεση ο Δαμασιακός

 Ο Δαμασιακός άρχισε τον "χορό" των φετινών καλοκαιρινών μεταγραφών με την απόκτηση του Ανδρέα Χατζηλιόντα και συνεχίζει το "χτίσιμο" της ομάδας ετσι ώστε να έχει ένα γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ετσι ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατός στο νεο πρωτάθλημα.